• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri SAÇLARIMI BU ŞEKİLDE KESTİRSEM NASIL DURUR ? [saçlarımın resmi var]

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Teşekkürler yorumlar için.Bende önerilere göre 2.resimdeki gibi kestirdim.Sanki kuaför tam onun gibi kesemedi ama anlayamadım şimdi.Daha bugün kestirdim adam farklılık olsun diye fön çekti...Banyodan sonra benzeyip benzemediğini yazarım.Daha sonrada resmini koyarım.

Birde baya uzun postişlik için saçlarım oldu...Kuaförün elinden zor aldım.Vermeyeceğim diye tutturdu (çıkarcı satacaktı tabii)naniknanik

aaa o saçlara kıyılır mı ya :1no2: öyle saçlarım olsun diye dünyayı verirdim vallahi.yazık,uçlarından aldır bırak bence

Bende severdim saçımı ama sonunda bıktırıyor.Birde havuza üyeyim,havuzun tek uzaylısı ben oluyordum.Boneyi takmak için 10 dk.uğraşıyordum :D Birde o saçlar topuz gibi havaya kalkıyordu bone içinde.En çok artık boneyi rahat takacağım için mutluyum.süprizzzzz

Edit:Teşekkürler :)

2. Fotoğraftaki gibi yaptırabilirsin, ama aralardan da aldırıp, saçlarını biraz inceltmen gerekir sanırım.
Çünkü çok kabarık olursa hoş görünmez. İyi bir kuaför halleder hepsini.

eğer kısacık kesitirceksen kesilen saçlarını sakla tamam mı yerimseniben sonradan uzun kullanmak isterse canın postiş yaptırırsın.. bence bu dediğimi yap .bide ikinci model güzel o kdr kısa olcaksa daha güsel modellerde vardır birz daha araştır ama çok kısa kullanamazsın saçların baya kıvırcık sölim,bnm saçlarda senn gibi çok kısa yapmaa

Arkadaşlar nasıl takip ediyorsunuz yazılanları anlamıyorum, kestirdim diye yazmiş önceki mesajlara bakmıyor musunuz, bu arada yeni modelin resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...

sakın kestirme mükkemel saçların var hayalimdeki uzunlukta ve modelde resmen =) hem sacların cok hacimli gorunuyo koyduğun modeler sonuk saclar onları sanki kendileri hacimlendirmiş senin kısa olsa cok kabarık durabilir

saçlarına bayıldım canım benim yaa. süper süper süper.kesinlikle kestirme.accık uclarından al tazelensin die.sıkılıdıysan memnun değilsen değişebiliriz :)) ayy çok güseller ya

Back