Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyattım...

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar şimdi kuaförden geliyorum saçlarıma röfle yaptırdım aslında istediğim şey tam bu değildi yani çok sık bi röfle yapıldı ama ben seyrek seyrek aralarda istiyordum ve platin renginde...önceden saçlarımda yine boya vardı kumral renginde..ama buna daha alışamadım sanki çok kötü oldu gibi yaa:1no2: bide zamanla renk oturur mu acaba:bbo: ben bide beyaz tenliyim iyice ölü gibi oldum gibi daha yeni ya ondan mı böyle hissediyorum acabamafoldumben rengin daha çabuk oturması için napmam gerekir? offf inanın banyodan boyayı kapıp koyu renge boyayasım var yaakafamçokkarıştıakannehir

yıkandıkça renk değişiyor ama fotonu görsek daha iyi olurdu..yeni yaptırmışsın acele etme bence zamanla gözün alışır çok soluk görünüyorsan biraz allıkla hallolur bence..

kızlar camdan çektim bilmiyorm ne kadar belli ama ancak bu akdar oldubenneyaptımki

Eklentiler

• $bn.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 130
  • $bn2.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 93
  • $bn4.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 89
arkadan güzel duruyor fakat ben yandan olan resmi beğenmedim. çok şerit halinde olmuş

işte onlar dağılır mı acaba diyorum daha çok yeni 2 saat falan oldu yaptıralı zamanla oturur mu yaafisfisfis içime sinmedi sanki kadında çok uğraştı valla hakkını yememek lazım saolsun birde başlardan 3 cm falan boşuk bıraktı yani yani diplere sürmedi diplere sürülmez dedi sempatiksalakcinni offf bilmiyorum kiii:1no2:

saolun kızlar ya moral oldunuz valla biraz kullanayım böyle olmadı boyarım koyu renge napayım belki dediğiniz gibi zamanla oturur renk..:Saruboceq:

güzel olmuş hayatım moralini bozma röfle zamanla güzelleşir ayrıca. koyu yapıp yıpratma saçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…