cnm benim saçlar seyrek biraz ve ince telli ve biraz da cansız :)) boyanın faydası oluyor doğru rengi seçersen.. yani aslında beslemiyor ama biraz daha canlı, parlak, hareketli, dolgun gösteriyor saçları.. tabi abartmamak kaydıyla.. mesela açık tenliysen açık sarı saç diplerde hafif dökülme varsa, dökülmeyi çaktırmıyor hiç.. kardeşime yapmıştık çok da yakışmıştı.. ayrıca saç rengi canlı ve çarpıcı olunca dikkat saçın kalitesine kaymıyor, yani dışardan bakanların gözüne önce renk ve hareket çarpıyo bi nevi göz yanılması, makyajla kusurları kapatmak gibi bişi oluyor.. ben çok açık tenli değilim mesela o yüzden siyah kullanmaya başladım, memnunum.. 2 ayda bir boyuyorum evde.. saç tellerim daha iyi gözüküyor, bir de siyah akmadığından rahatım.. kızıl kullanırsan çabuk akıyo habire boyamak zorunda kalırsın.. saçın açıksa dore sarı falan da çok hoş olabilir..
saç kesimini hareketli yaptırırsan, yani hafif katlı ve kahküllü mesela, daha rahat kullanırsın, saçın daha hacimli duracaktır..
bir tavsiye de göz makyajı :) rimelle gözlerini belirginleştirirsen dikkati saçlarından gözlerine çekersin.. güzel bi saç rengiyle de gayet havalı olursun :) bu da insana rahatlama ve özgüven katıyor, tüm bunlar da insanı daha güzelleştiriyor.. resmini koysaydın cnm daha iyi öneride bulunurduk..