Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyamaya karar verdim bazı sorularım var bakabilirmisiniz :(

lauin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
6
0
36
Kocaeli
Selam arkadaşlar 2 yıldır saçımı boyatmıyorum, şuanda uçları hariç saçım tamamen kendi rengi olan kumral renkte,aslında doğal rengimi sevsemde yeniden boyamaya karar verdim,kuaföre gitmek istemiyorum(kötü tecrübelerimden dolayı:90:) bu yüzden evde kendim boyamaya karar verdim,neyse sormak istediğim şeye gelince,saçlarımı açık küllü kumral yada sadece açık kumral'a boyamak istiyorum.özellikle saç uçlarındaki boyadan dolayı küllü bir renge boyatıp boyatmama konusunda kararsın kaldım sacımın boyalı olan uçları kahve kumral arası bir renk aslında doğal rengim gibi duruyor küllü açık kumrala boyarsam uçları başka bir renk olur mu yoksa 2 yıl gibi bir süre geçtiği için sorun olmaz mı.Bİrde sacımda boya tutar mı yani tam istediğim küllü açık kumral olurmu? veee son olarak önerdiğiniz boya markası varmı?

tatlım ben geçenlerde röflem nasıl olsun die bi konu açmıştım ona bi bak istersen orda küllü açık sarı boya var saçımda bak bakalım hoşuna gider belki. beğenirsen anlatırım kademe kademe :)

benim de saçın anlattığın gibiydi hatta bende senin istediğin rengi yapmak istedim ama cesaret edemedim çünkü;
kendi saçların hemen açılacak ama kutunun üzerindeki renk olmayacak o kesin.
uçları açılacak ama onlar farklı bi renk olacak.kısacası arada renk farkı olacak

tatlım ben geçenlerde röflem nasıl olsun die bi konu açmıştım ona bi bak istersen orda küllü açık sarı boya var saçımda bak bakalım hoşuna gider belki. beğenirsen anlatırım kademe kademe :)

canım ilk sayfadaki renk hoşuma gitti,ama benim sacımda aynı olur mu bilmem,hangi işlemleri yaptın birde boyalı saca mı uyguladın.

miniikkelebek,

tutmaz mı diyosun şimdi,sen yaptın mı merak ettim,2 yıldır gül gibi baktığım saçımı batırmak istemem ama o tarz renkler çok hoşuma gidiyo

saçım normalde açık kumral. kendi saçımın üstüne koyu sarı röfle attırmıştım ince ve hafif seyrek atmıştı. röfleden 6 ay sonra önce loreal küllü koyu sarı boyadım çok koyu bakır bişey çıktı, hemen ertesi gün loreal küllü sarıya boyadım oda pek içime sinmedi ben daha açık bi renk bekliyodum. dibim gelince bu defa gidip koleston küllü açık sarı aldım. o ilk fotodaki oldu. gerçi fönle falan çok güzel dururda, bakma orda boyadan sonra kurutup çekmiştim. mesela şimdi ben bu saçı komple boyasam yine daha küllü görünecek çünkü boyadıkça dahada oturuyo. loreal yakmadı saçımı ama küllü rengi de tutturamadım. koleston biraz yıprattı uçlarını ama küllü tuttu.

anladım canım sağol.peki koleston mu önerirsin loreal mi.Duyduğuma göre koleston hep bi kaç renk daha koyu çıkarıyormuş kutudaki resminden.daha önce ikisiylede boyamadım hiç birde öyle çok sarı dursun istemiyorum yani doğal gözüksün.

ben de sadece ikisini denedim :)) ikisi de aynı kutu üzerindeki renkle alakasız oluyo yani allah tarafından çok açık renk olacak saçın anca öyle tutar koleston uçlarımı kırdı benim ama sanki külüsü daha bi iyi tutuyo gibi. tekrar ediyorum küllü boyandıkça oturuyo.saçlarımı 3. kez küllüye boyadım da öyle gitti bakırlık açık sarıya boyadığım halde gördüğün renk oldu işte çok açılmıyo. ben de korkudan cesaret edemedim bilsem direkt açıkla başlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…