Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyamak istiyorummm

dddnnz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
3
0
86
Tokat
20 yaşındayım ama hala saçımı hiç boyatmadımm. saçlarım koyu kahve ben biraz açık tonlarda istiyorum. annem izin vermiyoo. bi de saçlarım bu aralar biraz cılızlaştı bakım yağı bitkisel şampuan fln kullanıyorum. annem boyayla hepten yıpranır diyo. o yüzden bi şey yapamıyorum. papatya suyunu duydum denedim ama hiç bi fark yok. önerebileceğinz bi şey var mıı ?

haha alemsin...

saç boyatmak için geç kaldığını mı düşünüyorsun ki "hala" demişsin...gerçi sende hklısın insanlar henüz lisede unuttular doğal saç renklerini...senin yerinde olsam bir süre daha boyatmam...benim bildiğim boya dışında bir yöntem yok maalesef başlık hoşuma gitti (hala demen) o yüzden yazdım...ha bir de güneş papatya suyunun etkisini artırır diye biliyorum...

evet kendimi geç kalmış olarak görüyorum etrafımdaki yaşıtım bi çok insan boyalı hevesleniyorum bende.
zaten papatya suyunu sürüp 2 saat güneşte bekledim. yandığım yanıma kar kaldı. annemi ikna etmem şart desene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…