Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı bal köpüğüne boyadım :)))

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
kızlar çok hoşuma gitti bayrama yakın bida boyamak istiyorum renk iyice çıksın ortaya

biraz fazla resim oldu ama renkler iyi belli olsun kızlar
kendi saçım koyukumral

Son düzenleme:
ben görüyorum ama
herzaman yüklediğim linki kaybettim bida deneyim bakalım

gülerek kullan begendim bayanssulusmile bende bal köpüğüne boyamak istiyorum. gecen gün koyu kumrala boyadım cok hos oldu ama üstüne seninki gibi güzel bir renk daha hos olur sanki

sağolun kızlar opuyorumnanaktan
simorgh benimde saçlarım koyu kumraldı büyük ihtimal bu rengin aynısı tutar seninde bi iki boyamada renk dahada oturur güzel olur gibi palettekahve köpüğü 8,4 tüp boyayla boyadım
kahve köpüğü yazıcama bal köpüğü yazmışım kızlar kusura bakmayın :tomato:

beğendm ama bal köpüğü değil diyecektm bnde :)
evet kahve köpüğü güle güle kullan..

:)) sağol tatlım
hep sıcak çikolataya boyardım röfleden sonra ellemedim hiç mahfoldu saçlarım kendi saçım çıkınca baya değişiklik olsun saça benzesin azcık diye boyattım

canım başlğı modlara söylersen düzeltirler
ben de kahve köpüğü aldım bugün bayrama doğru boyucam
zemini açtım biraz önce ama gerek de yokmuş benimde kumraldı saçlarım

güzel bi renk olmuş canım beğendim ben güle güle kullan yerimseniben

Çok guzel olmuş gercekten güle güle kullanın :)

sağolun kızlar opuyorumnanaktan

canım başlğı modlara söylersen düzeltirler
ben de kahve köpüğü aldım bugün bayrama doğru boyucam
zemini açtım biraz önce ama gerek de yokmuş benimde kumraldı saçlarım
bende bukadar açıçağını tahmin etmemiştim ama iyi bi boyaymış yalnız ikinci boyadığımda set boyayla boyamak istiyorum çünkü numaraları farklıydı set boyada 8,65 ti isim aynı ama belki daha parlaktır tüp boyaya göre

Çok koyu geldi bana bal köpüğü daha açık daha kumraL olmuyormuydu..?

canım çok tatlı ve canlı bi renk olmuş....güle güle kullan... bende boyuyucam ama karar veremedim...amonyaksız boyuycam çünkü kafam yandı bikeresinde mafoldumben
ama seninkini çok beğendim süper walla

cok guzel olmus ii sonuc sengözlerimebaksanab

sağol canım :))

Çok koyu geldi bana bal köpüğü daha açık daha kumraL olmuyormuydu..?
canım kahve köpüğüymüş bu yalnış yazmışım ,yada bana bal köpüğü diyip öyle verdiler ondan aklımda öyle kalmış :umursamaz: ama sonuç hoşuma gitti zemuszemus

canım çok tatlı ve canlı bi renk olmuş....güle güle kullan... bende boyuyucam ama karar veremedim...amonyaksız boyuycam çünkü kafam yandı bikeresinde mafoldumben
ama seninkini çok beğendim süper walla

sağol tatlım :))
tabi hassassa cildin dikkat et nede olsa kimyasallar kokuları bile çok rahatsız ediyo insanı ama süs için zehirliyoruz kendimizi bayanssulusmile

benimde sacım balköpüğüne boyalı. aşırı memnunum.. ancak kendi sacım orta kumraldı açık gibiydi. o nedenle senden daha acık tuttu. güle güle kullan beğendim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…