• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımdan bıktım !

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ayse36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
30
0
86
İstanbul
Arkadaslar nerden baslasam ki.
Ben saclarımı onceden 2 3 defa seyreltmistim. Sonra tabi saclarım gene cıkınca kabarmaya basladı. Ve saclarım uzundu. Belli bi şekli bile yoktu. Saclarımı duzlestirmeden dısarı cıkmazdım yada direk toplardım. Sonra dayanamadım kestirdim zaten yıpranmıstı.
Kestirince bu sacım daha da kabarmaya basladı ozellikle uclarına dogru, cunku saclarım ince telli ve cok. Simdi ne yapacagımı da bilmiyorum. Saclarımı seyreltsem daha da kabarır diye korkuyorum. Sanırım ince telli saclar daha cok kabarıyo. Arkadaslar bu sacıma napabilirim ya cok dertliyim bu sacımdan:50:

Brezilya fönü yaptırabilirsin ama mali durumum yok diyorsan köpük kullan derim. Taç falanda kullanmayı dene. benimde saçlarım dalgalı ama keşke gür olsa :(

cnm dolgun çok saç güzeldir bence.

seyrelttirme derim ben.. iyice uzat beline kadar yaklaşsın öyle kullan.uzatma kürleri var çeşitli onları yap saçına iyi bak;şekillendiriciden de uzak tut.uzayana kadar sabret öyle kullan bence

Back