• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saclarimdaki beyazlardan nasıl kurtulurum?

saclarimdaki beyazlardan nasıl kurtulurum?

• biliyorum

OY: 1 25,0%
  • bilmiyorum

OY: 3 75,0%

• Ankete Katılan
    4

mecnunun leylasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
52
4
1
Kızlar 22 yaşımda olmama rağmen bu yaşta saçlarimda beyazlar çıktı. Sizce sacimi eski rengime nasıl döndürürum. Veyahut nasıl durdurabilirim. Dua veya doğal yollar krem ne tavsiye edersiniz. Siz nasıl önlem alıyorsunuz.

Kızlar 22 yaşımda olmama rağmen bu yaşta saçlarimda beyazlar çıktı. Sizce sacimi eski rengime nasıl döndürürum. Veyahut nasıl durdurabilirim. Dua veya doğal yollar krem ne tavsiye edersiniz. Siz nasıl önlem alıyorsunuz.

Benim saçlarım 16 yaşımda beyazlamaya başladı. Genetik bir durum bu. Geri dönüşü olan bir şey değil. Ya boyatacaksın ya alışacaksın.

Denemedim ama bilgi olarak zihnimde bir yerlerde kalmis, arastirinca daha detaylarina ulasabilirsiniz.
Yogurt ve corekotunu her gun karistirip yiyebilirsiniz.
Corekotu yagi ile haftada ya da on gunde bir bakim. (Diger yaglarla da karistirilabilir)

Sac eger koyu renkli ise koyu rengi olan sebzeler kirmizi lahana, patlican kabugu, kirmizi sogan, ceviz yapragi gibi gibi bunlari kaynatip sularinin durulamada kullanilmasi veya sacta bekletilmesi. Aklimda bu kadar kalmis bunlari duzenli yapmalisiniz.

Anlamsız bi anket yapmışsınız, onun amacı neydi ki?
Bi tarif var bildiğim fakat kendim hiç yapmadım üşengeçlikten, onu belirteyim de: Bir tutam adaçayı ve bir tutam siyah çayı bir-iki bardak kadar kaynamış suyun içine atıp beş dk. bekletin. Bu suyla saç diplerinize firiksiyon yapın. Bir ay her gün tekrarlayın bunu. Adaçayı zamanla saçın içindeki pigmentleri canlandırarak doğal rengine dönmesini sağlıyormuş, siyah çay da boya veriyor. Hep yapayım deyipte bir türlü başlamadığım çok basit bir işlem.

Dua edersen olması mümkün görünmeyen bile Allah isterse oldurur, ama.....

Arkadaş her yere dua büyü vs yapıştırmayın ya, saf niyetle cümleni yazabilirsin ama suistimale çok açık bi cümle. biraz daha dikkatli özenli kullanalım dini konuları Lütfen..

Ayrıca ben 30 yaşındayım ve kafamın üstü gri. çözüm varsa bulursan süper ama ayda bir boyatmaktan başka çare bulamadım henüz!

Boyayabilirsin. Artık bazı güzellik ürünleri satan yerlerde sprey gibi beyazları kapamak için kullanılan ürünler çıkmış ben aldım valla beyaz gördüğüm anda boyuyorun tek tek.

Adım adım şunları yapmalısın:

Bu ritüeli çıplak ayakla toprak üstünde uygulamalısın.

1- Önce tek ayak üstünde 13 kere "beyazlar gitsin kış kış" diyorsun.

2- Diğer ayak üstünde 13 kere yine aynısını sölüyorsun.

3- Amuda kalkıp, gözlerini burun ucuna odaklayıp "beyazlara saçlar yallah" diyorsun. (3 kere)

15 gün sonra beyaz saçlar kaybolacak. Bir daha asla beyazlamayacak. Kesin çözüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben yogayla geri ceviren gordum buradada okudum bir arastir hepsi olmasada buyuk cogunlukta fayda goren var olay kan akisi sanirim
Olana gecmis olsun boyama sakin birler bin olur geri gelir cogalmamasi icin hergun sacini sac derine hafif baski yaparak tara boyun haraketleri yap (yeni neslin saclari erken beyazliyor diye bir yaziya denk gelmistim tablet tel bilg cok hasir nesir olmaktan boyun duzlesmesi ona baglida beyazlama oluyormus )yilda 2 defa 3aylik biotin kuru yapabilirsin bir cildiyeciye sor
B vitamini d vitamini kan olcumunu yaptir eksilmelerine izin verme

Genetikse yapacak bir şey durduramazsın. Boyat ya da boyatmak istemiyorsan maskara şeklinde geçici boyalar görmüştüm. Saç rengine uygun olanı alıp günlük beyazlara uygulayabilirsin.

Boyayabilirsin. Artık bazı güzellik ürünleri satan yerlerde sprey gibi beyazları kapamak için kullanılan ürünler çıkmış ben aldım valla beyaz gördüğüm anda boyuyorun tek tek.
peki saç dökülmesi olmuyor mu sende çünkü bu tür işlemler sonucu saç döküldüğü nu duydum. Peki hangi marka ve kozmetik ürünleri satan yerdede bulabilirmiyim? Ve yikayinca boyası gider mi?

[QUOdökülmesi doTE="miyomin, post: 49144723, member: 791970"]Genetikse yapacak bir şey durduramazsın. Boyat ya da boyatmak istemiyorsan maskara şeklinde geçici boyalar görmüştüm. Saç rengine uygun olanı alıp günlük beyazlara uygulayabilirsin.[/QUOTE]
Sac dökülmesi olur mu peki?

Duayla birden simsiyah saçlara kavuşan görmedim ben, gören var mı bilmiyorum da. Genetik bir durum, daha önceden erken yaşta boyatmaya başladığınızda da çabuk beyazlıyor. O sprey gibi ürünleri önermiyorum ben saç dipleri terlediğinde veya yağmurda ıslandığınızda falan yüzünüze akıyorlar. Tek tükse saç maskaraları var onları deneyebilirsiniz. Çoksa boyatın derim ben, zaten iş işten geçmiş.

3- Amuda kalkıp, gözlerini burun ucuna odaklayıp "beyazlara saçlar yallah" diyorsun. (3 kere)

15 gün sonra beyaz saçlar kaybolacak. Bir daha asla beyazlamayacak. Kesin çözüm.
Sen denedin

Sen denedin mi peki? ?

Back