Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarimda Yer Yer Kopmalar Oldu ???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

- SwééT -

~ Rengarenk ~
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
387
2
96
Aksaray
arkadaşlar benim saçım bu son 1 ay içerisinde çok fazla işlem gördüğü için yer yer kopmalar oldu, kupkuru şuan ve çok yıpranmış vaziyette :s çok şükür saçım gür ama telleri incecik oldu zaten kıvırcık olduğu için de aşırı bir elektriklenme oluyor :s yıpranmış saçlar için bakım serisi almayı düşünüyorum ancak evde uygulayabileceğim doğal maskeler var mı? önerilerinizi bekliyorum a.s.

evde menekşe yağı ve zeytinyağını karıştırıp sürüorum ayrıca gliss'in sıvı saç kremini (sprey şeklinde) kullanıorum. uçlarından da kestirmiştim biraz, şimdilik çok şükür daha iyi durumda ama henüz mucizevi bişi bulamadım :)

kopmalara çare bulamadm malesef menekşe yağı nemlendirdi saçlarımı zeytinyağı da güçlendirdi ama hala (eskisi kadar olmasa da) kopmalar var :s

arkadaslar bende bu yıpranmıs sacla ıcın tavsıye uzerıne aktardan mecitefendının defne garlı sac bakım maskesını aldım.sımdılık oldukca memnunum sacı yumusacık yapıyo.tavsıye ederım deneemenzde yarar var.fıyatıda 12 ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…