• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımda nasıl değişiklik yapabilirim?

eda_ssin_ersz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
226
0
296
Ankara
sevgilim askere gidecek ve ona süpriz yapmak istiyorum ne yapabilirim ? renk kesim vs
$26122012156.jpg
$14122012099.jpg
$14122012088.jpg

Al bir ben daha:9::9: Bende askere uğurladım canım ve gider gitmez ilk işim saçlarımı değiştirmek oldu:DYemin törenine gittiğimde süprüz olsun diye:9: Yarın yemin töreni var bakalım ne dicek:9: Benim saçlarım bi 10 yıldır uzun upuzundur:) İlk defa kısa kestirdim ve bakıra boyattım:) Sende bence gitsin öyle yap bişeler beğenmezsen görüşene kadar zamanın olur:15:

Al bir ben daha:9::9: Bende askere uğurladım canım ve gider gitmez ilk işim saçlarımı değiştirmek oldu:DYemin törenine gittiğimde süprüz olsun diye:9: Yarın yemin töreni var bakalım ne dicek:9: Benim saçlarım bi 10 yıldır uzun upuzundur:) İlk defa kısa kestirdim ve bakıra boyattım:) Sende bence gitsin öyle yap bişeler beğenmezsen görüşene kadar zamanın olur:15:

hihiihihi :D aslında mantıklıymış. :D askere gitmeden önceki halinle düşünüyo bi bakıyoo şok .d ama asker sonuçta kalpten falan gider ya.s :D:1::1::1::1::1::1::1:

Back