• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şaçlarıma röfle yaptırmayı düşünüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi
Şaçlarıma röfle yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yanıyo dökülüyo diyolar dogrumu bana yazarmısınız???*senağlama

hiçmi yaptıran koskoca k.k da bi bakın ya

hiçmi yaptıran koskoca k.k da bi bakın ya

bakayım canım söyle :)))
pazr günü ancak kendimize geldik canım.
ben yaptırdım bir kaç kere.
ama inan çok da memnun kalmadım.hele en sonuncusunda ki çok kaliteli bir kuaförde yaptırdım dünyanın parasına ama saçlarım yandı ve istediğimden çok farklı bir renkle çıktım.saçım açık kumraldı üstüne istedim,inatla önce açtılar orealle sonra da ben balrengi karamel röfle istememe rağmen bana bakır tonlu ile küllü karışık röfleler attı salak.
bir de dünyanın parasını verdim,yani ben tavsiye etmem.saçlarımı zor düzelttim. o iğrenç rengi de üstüne karamel rengi boya sürüp kapattım ve de röfle işi benim için son buldu canım.

ben iki kez yaptırdım güzel oldu ilkinde saçımı bir ton açıp yaptı kuaför ikincisini kendi saçıma yaptırdım
yaptırırsan foto ekle bakalımmm öpüyorummm canımmm

Şaçlarıma röfle yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yanıyo dökülüyo diyolar dogrumu bana yazarmısınız???*senağlama

canım lorealın amonyaksız röfle boyası var. seçkin yerlerde bulabılrsın fıyatıda sanırım 35 ytl cıvarı.istersen onu bulabılırsen ondan al evde kendin yap yada o urunle kuafore git istedıgın sekli tarıf et o sekilde rofle attır. çünkü kuafolrerın hanı urunları kullandıkları hiç belli olmuyor. loreal kullanan bı rkuaforde hele amonyaksız açıcıcyla açıcaksa dunyanın parasını alıyor.

ben rofleyı hayatta tavsiye etmem.benım de ıkı ay once uclarında golge olan sacıma rofle yapıldı.ama sac derımde ıcınde olmak uzere sacım yandı.berbat oldu.oyle bi kullu yapmıs kı 3 ayda akmadı.hala kullu yesıle calıo.ben yıne bakır kahve ye boyucam.bın pişman oldum.ınan degmez ne sarı sac ne bu kadr ezıyet .hıcbırnı ıstemıorm anlıcan.canım cok yandı...

röfleyi ya gerçekten güvendiğin bi kuaföre yaptırcaksın ya da hiç yaptırmıcaksın bence.çünkü çok kalitesiz malzeme kullanıp saçların canını okuyabiliyolar.geçen yaz yaptırmıştım ama çok kötü yaptı saçımı.hala kurtulamadım röfleli kısımlardan.neyseki uçlarında kaldı artık.saçları inceleştiriyo ve koparak dökülmesine sebep oluyo.bence hiç yaptırma.değişiklik istiyosan normal boya yap daha iyi derim ben.

Ben 4 ay önce yaptırdım. İyide bir para vermiştim. Malesef ne olursa olsun
yıpranıyor saç röflede daha sonra dip sorunu var. Saçınız sağlıklı ve boya vs
işlem görmemişse olabilir değişiklik oluyor en azından aklınızda kalmaz.
Denemiş olursunuz. Kolay gelsin.

ben 2 kez yaptırdım. ilki çok güzel oldu, siyah üstüne platinin bi ton koyusuydu. 5 ay sonra falan dip attırmaya gittiğimde platin röfle atmış benden habersiz. ben de o şekilde sarı kullanamayacağım için tekrar kahverengiye boyattım bir hafta sonra. vee saçım yandı. hala da yarısı yanık uzamasını bekliyorum o yanık yeri kestirip yine ( bu sefer güvendiğim bi kuaföre) röfle yaptırcam. ben yine de röfleyi seviyorum ya hem güzel oluyo hem de 6 ay kullanabiliyor insan.

aysesedacigim ben sacima cok rofle yaptiranlardanim her kuaforde rofle yapilmaz ilk once birisinin sacinda rofleyi cok begendiysen hic cekinmeden hangi kuaforde yaptirdigini soracaksin ,sonra rofle yaptirdigin vakit kuafor sacini boyadiktan sonra devamli sacini kontrol etmesi lazim [sac kokleri ]yanmasin diye bazen kuaforler cok yogun olurlar seni unuturlar sen kuaforu devamli uyarman lazim saclarini kontrol etsinler diye roflenin renginide sen soylemen lazim sayet bakir rengi istiyorsan boyanin basindaki suresi daha azdir sayet acik sari istiyorsan daha fazla boyayla kalman lazim ben genelde her zaman berberime roflererimi [blond ] yapmasini soylerim ve cok guzel sonuclar alirim sayet bakir rengi istiyorsan boya basinda daha az kalmasi lazim yanma meselesine gelincede dedigim gibi kuaforun devamli seninle ilgilenmesi lazim devamli folyo kagidini acip kontrol etmesi lazim ve yaptiracagin vakit yuzunun rengine [blond] gidecekmi diye sor iyi bir kuafur sana [blond veya bakir renginin ] yakisacagini soyler.

bencede yaptır sacına ama güvendiğin ii kuaför olsun..benimde kendi saçım üzrineydi ve iki yıldır yaptırıyorum çokta memnunum

EVET ARKAADŞIM EBNDE YAPTIRMANI TAVSİYE EDENLERDENİM YAKLAŞIK 3 SENDEN BERİ RÖFLE KULANIYORUM KENDİ SAÇIM KOYU KESTANEYDİ SİYAHA DÖNÜKTÜ KENDİ SAÇIMIN ÜZERİNE YAPTIRMIŞTIM BAKIMINI YAĞTIKTAN SONRA SORUN YOK BENCE GAYETTE HOŞ GÖRÜNÜYO AMA GÜVENDİĞİN BİYERE YAPTIRMAN TAVSİYE OLUNUR:sm_cool:

Back