Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma kına yaktım yorumlarınızı bekliyorumm ! :)

Rengi çok tatlı olmuş. Size de çok yakışmış. Ama aklıma takılan, kına saçları kurutup, sertleştirmez mi?
Oncelikle tesekkur ederim :) evet ilk kez yaktiginizda kina zamanla oksitlendigi icin saci kurutur bu yuzden ikinci kez tekrarlanmasi gerekir :) zaten normal boya gibi ayda bi kere tekrarlanmasi gerekiyor

Harika olmuş ve gerçekten çok yakışmış. Ben de uzun bir zamandır bu rengi istiyorum fakat saçım tamamıyla sarı olmadığı için bundan koyu tutar sanırım. Zaten beyazlar diye korkup boyatamıyorum da, bu rengin tutması imkansız  ama sana gerçekten çok yakışmış güle güle kullan :)

Saçın cok güzel olmuş bayıldım kınayla böyle renk olması müthiş bişey. Ben 3 senedir kızıla boyuyorum hep akıyor ve saçlarım boyamaktan yıpranıyor artık boyamaktanta sıkıldım. Suan sacım bakır tonlarında(fotoğraf koydum) boyasam benimde tutar mı? Ve birşey daha soracağım Kına yakmadan önceki sac rengin neydi, birde Yaptığın kınanın tarifini verirmisin :)

Eklentiler

• image.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 164
ay saç rengin çok hoş hi,ç oynama derim..

saçların mukemmel kuaforlelerın bıle boyayla elde edemediği rengi sen kınayla elde etmişşin helal olsun canım bu arada tam tarıfını yazabılırmısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…