- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
-
- Konu Sahibi middleburypink
Oncelikle tesekkur ederim :) evet ilk kez yaktiginizda kina zamanla oksitlendigi icin saci kurutur bu yuzden ikinci kez tekrarlanmasi gerekir :) zaten normal boya gibi ayda bi kere tekrarlanmasi gerekiyorRengi çok tatlı olmuş. Size de çok yakışmış. Ama aklıma takılan, kına saçları kurutup, sertleştirmez mi?
Tesekkur ederimÇok iyi olmuş
Sana çok yakinmis ama maalesef kına kokusu varsa ben yapamıcam ama olsun yinede aklimda bulunsun belki bir gün lazım olur :)tesekkur ederim :)
2 saat kadar bekledim ben icine kattigim seylerden dolayi tam olarak kina kokmuyor ama evet birazda olsa kina kokusu kaliyor yikadikca azaliyor
Cok tesekkur ederimÇok güzel olmuş, kına gibi durmuyor. Gözlerin de çok güzel maşallah.
Tesekkur ederim :)cook guzel olmuşş
ay saç rengin çok hoş hi,ç oynama derim..Saçın cok güzel olmuş bayıldım kınayla böyle renk olması müthiş bişey. Ben 3 senedir kızıla boyuyorum hep akıyor ve saçlarım boyamaktan yıpranıyor artık boyamaktanta sıkıldım. Suan sacım bakır tonlarında(fotoğraf koydum) boyasam benimde tutar mı? Ve birşey daha soracağım Kına yakmadan önceki sac rengin neydi, birde Yaptığın kınanın tarifini verirmisin :)