- 2 Nisan 2015
- 157
- 46
-
- Konu Sahibi middleburypink
Cok tesekkur ederim :) ben bu rengi elde edebilmek icin icine toz zerdecal elma sirkesi yogurt zeytinyagi limon yagi lavanta yagi ve kinayi karip geceden beklettim sabahta yaktim sonuc bu sekilde oldu ben memnun kaldim sonuctan ustelik saclarimida besledi :)Çok iyi duruyor valla benide heveslendirdiniz :)
Cok tesekkur ederim :) insallah bebisinizi hayirlisiyla ve tabiiki saglikla kucaginiza alirsinizNe tatlı yüzün var maşallah :) saçların da çok yakışmış.
Tesekkur ederim :) geri donusunden korkmuyorsaniz sizde deneyebilirsiniz benceÇok guzel olmuş kıskandım
Renk korkum yokta kına seramonisinden korkuyorum.Tesekkur ederim :) geri donusunden korkmuyorsaniz sizde deneyebilirsiniz bence
tesekkur ederim :)Öncelikle çok güzel olmuş ve cok yakışmış ama saçınıza yaktıktan sonra kaç saat beklediniz ve saçınızı yıkadıktan sonra kına kokusu kalıyor mu kına kokusunu bende sevmem ama eşim nefret eder hayatta sevmez o yüzden tereddütte kaldım
Evet biraz ugrastiriyor haklisiniz boya gibi kolay surulmuyor :) degdigi yer turuncu turuncu oluyor cok dikkatli yapilmasi gerekRenk korkum yokta kına seramonisinden korkuyorum.
Yakcamda bekliycem de yıkıycamda .
Ama guzel olmuş bee.
Allah razı olsun canım. Senin de gönlüne göre versin Rabbim.Cok tesekkur ederim :) insallah bebisinizi hayirlisiyla ve tabiiki saglikla kucaginiza alirsiniz
Cok tesekkurlerrÇok tatlı yaaa
Benimde saçlarım güneşte bu renk tabi benimki boya
Cok cok cok tesekkur ederimÇok çok çok güzel olmuş kendi saç renginiz de açık renk sanırım Kökten uca aynı renk tutmuş
Cok tesekkur ederimçok güzel olmuşş :) valla kuaförler renk tutturamıyo böyle çok şanslısınız çok iyi olmuş
Cok tesekkur ederimçok güzel olmuşş :) valla kuaförler renk tutturamıyo böyle çok şanslısınız çok iyi olmuş