• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma kına yakmak istiyorum

ben 2. kez kullandm hatta dün sürdüm saçıma ;) saçımı kurutmuyor zaten hint kınası saçı kurutur normal kına değil..ben gayet memnunum saça bir parlaklık geliyor.. şu an tek sorunum kırıklarım var zaten saçlarım dökülüyordu bakımım var ondan mı bilmiyorum yani..

acaba kına mı döküo saçı ?:bbo:

bence kınadan uzak dur çok lanet bişey, çnkü bi kere kına yaparsan üstüne boya yapamazsın kestirmediğin taktirde, hint kınasını hiç hiç deneme saçı çok döküo.

bnde kına yakmak istiyorum saçlarıma ucuna az bişii denedim çok hoş durdu ama tüm saça yapmaktan korkuyorum yinede ya çok turuncu olursa :bbo:

çok kızıl olmaması içinde yapılması gerekn bişii varmı acaba kızlar yazarsanz çoook mutlu olurum şimdiden teşekkürler:Saruboceq:

bende saçıma normal kına yaktırmıştım. Doğal saç rengime değil boyanın üstüne (çikolata kahveydi saçlarım).Ah yapmaz olaydım saçıma sürdürmez olaydım:1no2: tam 2 sene oldu hala atamadım saçlarımdan kestirmekten başka çare yok istediğim hiç bir renge saçımı boyatamıyorum zaten istemediğim bir renk olsa da hemencecik akıyor ve kına tekrar gün yüzüne çıkıyor, saçlarımda çok fazla beyaz var boyatmadığım zaman kendimi yaşlı hissediyorum.Kestirmekte istemiyorum saçlarım uzun ve kıyamıyorum. Bence saçlarınıza kına sürmeyin ilk başta renk güzel gibi görünse de ilerleyen zamanlarda o renk çok kötüleşiyor

Benim de beyazlar var saçımda hem de liseden beri. Kına yapmıştım birkaç yıl önce hiç de öyle kuru yapmamıştı, karıştırırken içine badem yağı koymuştum çok parlak ve güzel olmuştu saçlarım. Turuncu değil de böyle güneşte belli olan bir kızıl renk olmuştu. Yalnız şu konuda uyarmam gerekir, beyazlar daha kırmızı oluyor kendi saçından. Bakır telleri gibi duruyorlar diğer saçların arasında:)

kızlarr 2 kez kına yapmış biri olarakkk sakın ama sakın kına yaptırmayın tamam yaptırınca saçlar çok güzel oluyor bi renk geliyor bi canlılık geliyor ama bunu sürekli tekrarlaman gerekiyor yoksa saç daha kötü olabiliyor :S birde boya tutmuyor ben zorla tutturdum alacalı bişe oldu kınadan kurtuldum gibi ama kına yaptırmayınnn eğer ömür boyu kına yapmıcaksanız ;)

Kına asıl saçın rengini değiştiriyor mu bunu çok merak ediyorum kına drken hint kınası değil ele yakılan yeşil kınalarda?

Bir de kına alırken iyi olup olmadığını nasl anlarız?

Yaklaşık 1 yıldır her ay kına yakıyorum ve çok ama çok memnunun.Bir kere saçımda asla kırık olmuyor,canlı,parlak ve çok sağlıklı görünüyor.Saçımı açtığımda herkes saçların ne kadar sağlıklı ve ışıl ışıl derler.Saçlarım normalde siyahtır,beyazlarım arada kızıl duruyor ama asla kötü bir görüntü yok.Ben çok ama çok memnunum,saçıma boya asla düşünmüyorum.Nasıl yaktığıma gelince;İçine yumurta sarısı,bir iki kaşık sirke,bir miktar zeytinyağı ve sabah içtiğimiz çaydan arta kalanla güzelce yoğururum,2-3 saat bekletirim,sonra saçıma sürer,4 saat bekletirim.Kokusuna herşeyine bayılıyorum.....

Back