Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın saçlarıma kına yapıcam ama içine neler koymalıyım karar veremedim bir türlü . ben çook koyu
istiyorum rengini koyu kızıl olsun epey.
Eki Görüntüle 126877
lütfen çok acil bir tarif istiyorum ve ne kadar süre saçta dursun ?
benim istedigim aslında tamda sizin dediginiz gibi belli belirsiz istiyorum şuan saçlarım siyah boyasız siz neler koydunuz acaba?aslında bu kınaya koyulanlardan ve saçta durma süresinden ziyade saçının şu anki rengiyle alakalı.ben de kına yaktım saçıma ve saçlarım koyu renk olduğu için belli etmedi,sadece ışıkta ya da güneşteyken kızıllık belli oluyor,genel olarak da bir parlaklık veriyor o kadar.içine katılanlarla biraz daha farklı bir renk elde edilebilir tabi ki ama boya gibi net bir değişim beklememek lazım
benim istedigim aslında tamda sizin dediginiz gibi belli belirsiz istiyorum şuan saçlarım siyah boyasız siz neler koydunuz acaba?
yaptım 4 saat beklettim saçımda yıkadım korktugum gibi turuncu olmadı ama çook hoş bir kızıl tuttu siyahla karışık ve çook parlak çok teşekkür ederim :)
kızlar bende sacıma kına yapmak istiyorum,
saclarım koyu kestane şuana kadar hiç boyatmadım cok dökülüyor ve birazda bakımsız oyüzden kına yapmak istiyorum değişik olsun diye siyah düşünüyorum ananem gencken anneme kına ve rastık yaparmuş içine yumurta koyarmış. ama normal kına hint kınası değil ilk defa yapcam cekiniyorum. bana bilgi verir msiiniz? nasıl durur ne yapmam gerek
güle güle kullan canım.ben de bugün ikinci kez yapmayı düşünüyorum,6-7 ay önce yapmıştım.annem kınanın uzun süre kalacağını söylüyor ama ben belki daha da kızıl olur umuduyla ikinciyi yapacağım
teşekkür ederim kolay gelsin o zaman sizede bu arada siz kınayı aktardan falanmı alıyorsunuz ? ben valla kına gecesinde verdikleri o kınayla yaptım
kına gecesinde verilenler az oluyor,ben aktardan yarım kilo almıştım ama hepsini kullanmadım tabi.benim saçım fazla uzun değil,omuzlarımdan biraz daha aşağıda yani.o yüzden birkaç kez daha yapabilirim artan kınayla.bi de kına gecelerinde verilen kına çok kaliteli olmuyor canım,kınanın da çeşitleri varmış.ben biraz pahalı olandan aldım iyi tutsun diye...bu arada ilk zamanlar saçını her yıkamanda kına akacak turuncu turuncu,yastık kılıfı ve havlu olarak açık renkler kullanma
hmm ben bilmiyordum o zaman 1-2 ay sonrada alıp yaparım bu arada yastık uyarın için sağol
o yaptıgımı bir daha yıkıyınca aktı gitti bugün aktardan kına aldırıyorum bir dahayapacagım sonucu yazacagım
hmm . benim tutmadı heralde tamammen aktı çünkü . bu arada sen içine ne koyacaksın ve ne renk oldu ben çok turuncu olmasından çok korkuyorum o yüzden önce bir kısmına sürüp deneyecegim .