ben yapmıştım çiğ bir sarılık vardı saçımda ve turuncunculkuk ta vardı ,sıcak tonlu bir sarı -çok acık bal köğüpü sarısı olmuştu..resimdeki saç güzel,ama ilk etabta olur mu bilemiyorum,şuan için en azından geçici bir çözüm bulabilsen ,sonra çaresine bakarsın..
Eki Görüntüle 202277 kızlar bastaki saç rengi nasıl sarı olan
üstler tutmuşta altlar olmamış o kısımları ya daha önce koyu bir renkle boyamıştın ya da kuaförün becereiksizliği ve üstteki renkte gölge tonunda bir renk değil direk sarı saçının bi kaç ton açığı olması grekirdi :26: acelen varsa bir boya alıp boya cnm karamel vs...
palette deluxe altın karamel süper olur beyaz tenlisin çok yakışır çok sıcak ve canlı bir renk
yardımınıza ihtiyacım var kızlar dün saçlarıma gölge yaptırdım ama çok kötü oldu hiç beğenmedim daha önce 2 defa yaptırmıştım hiç böyle olmamıştı üzerine ne renk yapabilirim kuaför karamel rengi yapalım dedi sarı renklerde o kadar kapanmaz aralarında ışıltı gibi durur dedi ama güvenemedim yaptırmadım fazlada anlamıyorum boya işinden hangi renk olur üzerineEki Görüntüle 202073
Kendi adıma ''HİÇKİMSEYE'' Röfle-balyaj tarzı uygulamaları yakıştırmıyorum.Ten rengi,saç rengi,boyanın rengi,röfle veya balyajın sıklığı seğrekliği hiç farketmiyor. İNSANIN YAŞINI OLDUĞNDN 5-10YAŞ YAŞLI GÖSTERİYOR.
Bu nedenle samimi kuaförler röfle ve balyajı önermez.Birbirine çok yakın tonlarda gölge önerebilirim sana illaki renk olsun istiyorsan.
Eski halinle kıyaslamak lazım yakışıp yakışmadığını söylemek için.ama her ikiside seni oldugundan yaşlı gösterdiği kesin.Röfle öncesi ve sonrası resimlerini kıyaslarsan kendinde rahatça görebilirsin
palette deluxede altın karamel var ne açık ne koyu ama naturalın açık karameli var ama öyle canlı olmuyor ikisinide boyamış biri olarak altın karamele boya emin ol pişman olmazsın :13: yüzüne canlılık katıcak gölgenin getirdiği o solukluğu alıcak cnm :13:
boyarsın cnm o gölgeler aradan ışıltı şeklinde parlar çok güzel olur ama 2. boyamana tamamen kapanır üstünde yazıyor 20 25 dk bekletiyorsun ben kuaföre gitmediğim zaman hep kendim boyuyorum elim alıştı artık burda olsan gel ben boyarım dicektimannem arklarımın saçlarını boyarım arada saçın yoğun ve uzunsa 2 kutu al ben hep 2 kutu alıyorum yetmiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?