canım gayet doğal ve guzel duruyor bencee
canım bence bunun üstüne karamel boya yakışır
bence hemen karar verme ,ilk günler henüz,renk oturmadı henüz,
artı senin gözünde belki alışamadı ama biraz sabret ve zaman ver ,
ton açılacak ve oturacak,belki de sonuca bayılacaksın..
biraz beklemekte fayda var bence
bencede güzel duruyor se neden begenmedin,tekrar istediğin tonda git cila attır koyu yada açık renk oturur.
cnm resimden sanki gri soluk bir renkle gölge atılmış gibi duruyor cilada atılmamış parlaklığı ve sarı tonu yok bencede üstüne ya sarı boya ya bal köpüğü yada altın karamel hepsi bu halinden güzel ve canlı olur :13:
aynısının olmasını bekleme,ama gözüne sarı batan soğuk renk olan sarılarını yumuşatır karamel,ama çok tutma ,çok ta koyu olmasın bu kez,pazar günü işin var madem.pazar gününe kadar da 2-3 kez yıkarsın,sarıların sıcak tonlarda olur.karamel sıcak bir ton ve senin amacın saçın tonunu yumuşatmak
bu arada saçların küllü yanılmıyorsam,karamel de bakırlık var küllünün zıttı ton yani,sarılarında özellikle ilk etabta yoğun bakırlık olur ..istediğin saçtada bakırlık var zaten
canım haklısın zor bir süreç,insan tırsıyor:)haklısın cnm aynısı olmaz insallah kötüde olmaz cesarette edemiyorum bi yandan gölgeden baska renkler boyatmadığım için yakısırmı diye düşünüyorum
canım haklısın zor bir süreç,insan tırsıyor:)
istersen koyultma ilası yap,yine saçın tonunu yumuşatır ,sarıların beyazımsı ise koyultma cilası tarifi var bende,kuafor yazdırmıştı bana,istersen yazarım ...
ben yapmıştım çiğ bir sarılık vardı saçımda ve turuncunculkuk ta vardı ,sıcak tonlu bir sarı -çok acık bal köğüpü sarısı olmuştu..resimdeki saç güzel,ama ilk etabta olur mu bilemiyorum,şuan için en azından geçici bir çözüm bulabilsen ,sonra çaresine bakarsın..koyultursam nasıl olurdur ki koyu sarımı olur acaba resimdeki sarı güzelmiş o rengi nasıl elde edebilirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?