Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarıma bir çare bulacak var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ben emzirdiğim için sakıncası olabilir.yok deseler bile içime sinmez heralde...ilerde kullanabilirim ama

şimdilik ne gibi bi etkisi oldu acaba?

şimdi daha kalın teller. bende perma ve boya vardı 1 senedir geçsin diye uğraşıyorum:/ 2 aydır kullanıyorum medobiotini birkaç ay daha devam etmeyi düşünüyorum açıkçası. saçlarım şimdi daha hızlı uzuyor gibi canımbir de güçlendiğini fark ediyorum cidden...

hayır benim doğuştan önler yok malesef.bir de aşırı bir dökülme olmuştu bir ara o da su dalgası yapan kuaför yüzünden senin neden oldu? protez yapılsa olur mu ki o seyrek yerlere...

hadi ya üzüldüm valla ah şu kuaförler mahvediyo insanı saçıma boya bile yapamadım korkudan daha kötü olurlar diye.. protezi bilmiyorum ama doğuştansa eğer saç ekimi falan yaptırabilirsin imkanın varsa kendi saç kökünden yapıyolarmış yapay da değil yani..

benimde ırsiymiş sanırım doktora gittim ama birşey bulamadı babam kel anneminde saçı aynen benim gibi ince ve cılız belki ondandır :26:

sağol canım.okudum yazını.ama yağdır şampuandır bir yere kadar. seyrek saçlı kadınları düşünen yok hiç. doğuştan böyle yanii.. onlar napsın ben bilemedim. peruk çok saçma,çıtçıt devamlı kullanılmaz belli oluyor. belki bulur birisi bir çaresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…