Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarıma bir çare bulacak var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pembeveduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
134
2
46
Ankara
doğduğumdan beri seyrek ve ince telli saçlara sahibim.buna da şükür tabi ama üzüldüğüm noktalar var. mesela iki yanı açık saçlarımın ama bu kendimi bildim bileli böyle..sonradan olmadı oralarda hiç saç yoktu. tarif etmek gerekirse hani erkek tipi saç dökülmesinde şakaklar açılır ya o şekil.. kakül yada perçem düşünemiyorum denedimde hatta..çok kötü oldu çünkü sürekli elektriklendi önler kalkıyor,yapışıyor vs. arkaya doğru çektirip topladığımda rahat oluyorum,ondada önden hoş durmuyor.saçlarımı salık kullanmak istesem yine aynı sorun uçuşuyorlar... imdi sizden istediğim belki sizde belki çevrenizde çözen vardır bu durumu.. BİTKİ KARIŞIMI,ŞAMPUAN VS GİBİ şeyler istemiyorum..çünkü denedim ama doğuştan böyle olduğu için fayda vermiyor... saç ektirmeye gittim doktor olmaz dedi kadınlarda sağlıklı olmuyormuş. bu seçenekte elendi..sizden istediğim böyle saçlarınız olsaydı nasıl şekil verirdiniz...ya da önlere protez saç olur mu... yani genel olarak güzel sayılırım.kendimi öyle görüyorum ve çevremden böyle söylerler genelde ama saçlarım çok sönük olduğu için baya bozuyor..çıtçıt kullandım ama hiç rahat olmadı altlardan göründü,takamadım... çevrenizde böyle kişiler var mı ne yapıyorlar ya da siz olsanız napardınız?şimdiden teşekkürler:37:PROTEZ SAÇ NASIL OLUYOR...YAPTIRAN VARMI ACABA..

Son düzenleme:
medobiotin kullanabilirsin. her bir saç telini kalınlaştırıcağı için , saçların çok daha dolgun görünüm alıcak.

tarif ettiğin saç aynısı bende kendimi bildiğimden beri..kafamdaki boşluklardan bıktım..konuyu açman benim içinde iyi oldu tavsiyelerden belki bende faydalanabilirim :43:
yaa bide yaptığın hiç bir şey sonuç vermedi mi? yağ kürü vs olarak soruyorum..

Saclarin ne renk. Boya onermem ama golgeyle actirabilirsin. Sari saclar deriyle butunlestigi icin daha gur duruyor. Cinko ve demir takviyesi alabilirsin. Kansizlikta daha cok sac dokulmesi oluyor. Minoxidil erkek tipi sac dokulmelerinde ise yarayan tek solusyon ama o da bazilarinda alerjik reaksiyonlar gosterebiliyor.

Saç toppikleri var internetten bak. Seyrek, açık görünen yerleri kapatıyor. Renk skalası geniş, kendi saç rengine uygun bir tane almanı öneririm. Hiçbir zararı yok ekranda gördüğün bir çok ünlü isim saç dipleri dolgun görünsün diye bu yönteme başvuruyor.

Saç toppikleri var internetten bak. Seyrek, açık görünen yerleri kapatıyor. Renk skalası geniş, kendi saç rengine uygun bir tane almanı öneririm. Hiçbir zararı yok ekranda gördüğün bir çok ünlü isim saç dipleri dolgun görünsün diye bu yönteme başvuruyor.

bu toppiklerde herzaman için uygun değil..ama dediğin gibi ünlülere bakıyorum hepsi mi gür saçlı olur. mesela hülya avşarın saçlarının önü de açıktı benim gibi kapanmış o. müge anlının saçlarının önü de açık ama arkalar gür duruyor.. şevval samın önleri açık... belki bi fikir verir insanlara...berna laçin var saçları seyrek onunda... ama onlar devamlı kufördeler bakımlılar...biz öyle değiliz

tarif ettiğin saç aynısı bende kendimi bildiğimden beri..kafamdaki boşluklardan bıktım..konuyu açman benim içinde iyi oldu tavsiyelerden belki bende faydalanabilirim :43:
yaa bide yaptığın hiç bir şey sonuç vermedi mi? yağ kürü vs olarak soruyorum..

inşallah canım beraberce faydalanırız..sende konuya sahip çık daha çok kişi görürse belki daha güzel fikirler gelir.. bende sonuç vermedi.. maya maskesi yapmıştım o birazcık iyi geldi gibi oldu. sonuçta doğuştan olmayan birşey sonradan mı çıkacak... saçlarımı devamlı arkadan mandal tokayla sıkıştırmaktan sıkıldım. açtığımda tüy gibi uçuşuyor ne yapsam bilemedim..hiç mi yoktur başka bizim gibi olup bir çare bulan

inşallah canım beraberce faydalanırız..sende konuya sahip çık daha çok kişi görürse belki daha güzel fikirler gelir.. bende sonuç vermedi.. maya maskesi yapmıştım o birazcık iyi geldi gibi oldu. sonuçta doğuştan olmayan birşey sonradan mı çıkacak... saçlarımı devamlı arkadan mandal tokayla sıkıştırmaktan sıkıldım. açtığımda tüy gibi uçuşuyor ne yapsam bilemedim..hiç mi yoktur başka bizim gibi olup bir çare bulan

yaa bende öyle düşünmeyeyim diyorum saç cıkar diye ümit ediyorum yoksa iyice moralim bozuluyor.. :5:
ben şu an herşeyi bıraktım sadece kendim zeytinyağı sarımsak karışımı hazırlıyorum onu haftada iki kere sürüyorum saçıma..üç ay sonra belli oluyormuş boşlukların dolup dolmayacağı..
bakalım inşallah işe yarar da sizle de paylaşırım :26:

yaa bende öyle düşünmeyeyim diyorum saç cıkar diye ümit ediyorum yoksa iyice moralim bozuluyor.. :5:
ben şu an herşeyi bıraktım sadece kendim zeytinyağı sarımsak karışımı hazırlıyorum onu haftada iki kere sürüyorum saçıma..üç ay sonra belli oluyormuş boşlukların dolup dolmayacağı..
bakalım inşallah işe yarar da sizle de paylaşırım :26:

inşallah çok isterim yaramasını.peki sen saçlarına ne modeller yapıyosun?

inşallah çok isterim yaramasını.peki sen saçlarına ne modeller yapıyosun?

ben eskiden çok düzleştirirdim saçımı ama bu yağ bakımlarını yapmaya başladıktan sonra nadir yapıyorum düz..en azından bakım işe yarasın diye..
genelde örüyorum yada hep topuz yapıyorum..çok belli olmuyor o zaman tepemdeki açıklık..
örmek zaten saçı koruyor öneririm..

ben eskiden çok düzleştirirdim saçımı ama bu yağ bakımlarını yapmaya başladıktan sonra nadir yapıyorum düz..en azından bakım işe yarasın diye..
genelde örüyorum yada hep topuz yapıyorum..çok belli olmuyor o zaman tepemdeki açıklık..
örmek zaten saçı koruyor öneririm..

nasıl örüyorsun tam tarif eder misin..örünce seyrek saçlar incecik kalmıyor mu?

nasıl örüyorsun tam tarif eder misin..örünce seyrek saçlar incecik kalmıyor mu?

tepeden topluyorum canım önce lastikle sonra onu örüyorum gayet güzel duruyor..zaten yağlar işe yaradı sanki o kadar belli olmuyor açıklar..kafam küçük saçlarla dolu :nazar: :nazar: :60:

tepeden topluyorum canım önce lastikle sonra onu örüyorum gayet güzel duruyor..zaten yağlar işe yaradı sanki o kadar belli olmuyor açıklar..kafam küçük saçlarla dolu :nazar: :nazar: :60:

ozaman senin saçlarının arkaları gür yinede..çünkü ince olsa güzel durmazdı...yağlar hangileri acaba:37:

ozaman senin saçlarının arkaları gür yinede..çünkü ince olsa güzel durmazdı...yağlar hangileri acaba:37:

yok be canım keşke arka daha seyrek ama tarakla falan napim kapatmaya çalışıyorum..
önce 4-5 ay bemiks evigen bepanthe kullandım içine susam yağı zeytinyağı badem yağıda atarak..bu öncelikle saç dökülmem durdu..gerci dökülmem yoktur benim ama heralde mevsimlik dökülmeydi o geçti ama yağlardan sonra..ama bu karışım saçımın baya uzamasına neden oldu..
ama şimdi zeytinyağı sarımsak yapıyorm sende yapsana çok etkiliymiş yorumları falan oku istersen en azından üç ay dene..

bu nedir acaba? yan etkisi oluyor mu..sen kullandınmı

kullandım bir vitamin takviyesi.benim saçlarım çok güzeldir herkes imrenir.boyalı oldukları halde çok sağlıklıdır.ama kolay kolay bulunmuyor onun yerine solgarı öneriyorlar paranı boşa harcama solgar bir işe yaramıyor.bu hapıd aokadar yazdımki reklam yapıyor sanıcaklar. her eczanede yok hepsine sor illaki birinde denk gelir.başka bişiy önerirsede alma. medobiotin saç tellerini kalınlaştıryor ve parlatıyor böylece daha gür saçların olucak.internettede bulabilirsin ....ecza diye bir alışveriş sitesi vardı adını unuttum şuan .araştır istersen

bende medobiotin kullanıyorum 2. ayımdayım. saç tellerinde gerçekten kalınlaşma yapıyor. benim saç ayrım yerimde açılma vardı onu kapatmak için kullanıyordum henüz istediğim gibi olmadı ama:/ devam ediyorum kullanmaya...

yok be canım keşke arka daha seyrek ama tarakla falan napim kapatmaya çalışıyorum..
önce 4-5 ay bemiks evigen bepanthe kullandım içine susam yağı zeytinyağı badem yağıda atarak..bu öncelikle saç dökülmem durdu..gerci dökülmem yoktur benim ama heralde mevsimlik dökülmeydi o geçti ama yağlardan sonra..ama bu karışım saçımın baya uzamasına neden oldu..
ama şimdi zeytinyağı sarımsak yapıyorm sende yapsana çok etkiliymiş yorumları falan oku istersen en azından üç ay dene..

yağlardan kullanmıştım canım ben de... inşallah daha da iyi olur

Back