- Konu Sahibi pembeveduru
doğduğumdan beri seyrek ve ince telli saçlara sahibim.buna da şükür tabi ama üzüldüğüm noktalar var. mesela iki yanı açık saçlarımın ama bu kendimi bildim bileli böyle..sonradan olmadı oralarda hiç saç yoktu. tarif etmek gerekirse hani erkek tipi saç dökülmesinde şakaklar açılır ya o şekil.. kakül yada perçem düşünemiyorum denedimde hatta..çok kötü oldu çünkü sürekli elektriklendi önler kalkıyor,yapışıyor vs. arkaya doğru çektirip topladığımda rahat oluyorum,ondada önden hoş durmuyor.saçlarımı salık kullanmak istesem yine aynı sorun uçuşuyorlar... imdi sizden istediğim belki sizde belki çevrenizde çözen vardır bu durumu.. BİTKİ KARIŞIMI,ŞAMPUAN VS GİBİ şeyler istemiyorum..çünkü denedim ama doğuştan böyle olduğu için fayda vermiyor... saç ektirmeye gittim doktor olmaz dedi kadınlarda sağlıklı olmuyormuş. bu seçenekte elendi..sizden istediğim böyle saçlarınız olsaydı nasıl şekil verirdiniz...ya da önlere protez saç olur mu... yani genel olarak güzel sayılırım.kendimi öyle görüyorum ve çevremden böyle söylerler genelde ama saçlarım çok sönük olduğu için baya bozuyor..çıtçıt kullandım ama hiç rahat olmadı altlardan göründü,takamadım... çevrenizde böyle kişiler var mı ne yapıyorlar ya da siz olsanız napardınız?şimdiden teşekkürler
PROTEZ SAÇ NASIL OLUYOR...YAPTIRAN VARMI ACABA..
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Son düzenleme: