Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar benim saçım düz hemde baya bi düz.Gür değil.Bakım yapıyorum arada ama gür gözükmesini istiyorum.Maşa falan kullanmıyorum dalga falanda yapmayı sevmiyorum bende yapmacık duruyor.Ben daha gür nasl gösterebilirim saçlarımı?Bir bilgniz var mı?Sinir oluyorum sönük saçlarıma

Akşamdan maşa yap saclarına sabaha normal seyrine iniyor ama taramamalısın
boylelıkle dugunluk bır goruntun olmaz

Katlı kesim kullan saçlarına hacim kazandırır canım ;)

Nashi'nin argan yağını denedim ben dün. Gerçekten hacim kazandırıyor. Ama çok sağlıklı bir şey değil... Saf argan falan kesinlikle değil. Sanırım öyle hacim vermesinin nedeni silikon. Herneyse, çok parlak ve sağlıklı gözüküyor, ve çok güzel kokuyor sürünce..Ama ekliyorum, tamamen kozmetik bir ürün, ne kadar sağlıklı tercihler yaparsanız daha iyi..

Birde Avalon organics'in Biotinli bir şampuanı var, o da öyle acayip hacim kazandırıyor. Sanki saç tellerin kalınlaşıyor gibi. Onun da etkisi 2-3 gün sürer; bir dahaki yıkama vaktine kadar.

Son düzenleme:
saclarının önlerini tarakla krepe yap . saçı kabartıyor daha gür görünüyor

Benim saçlarım da düz ve incecik :)
Bildiğin gazete kağıdını bigudi gibi saçıma sarıyorum çokta ince tel olduğundan heralde anında tutuyor.
Saçı tersten öne doğru eğip kurutmakta idare ediyor.

Benim saçlarım da düz ve incecik :)
Bildiğin gazete kağıdını bigudi gibi saçıma sarıyorum çokta ince tel olduğundan heralde anında tutuyor.
Saçı tersten öne doğru eğip kurutmakta idare ediyor.

Evet o kurutma şeklini yapıyorum iyi oluyor ama yetmiyor:) Teşekkürler

Back