Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
39
Hanimlar saclarimin yan taraflari o kadar dokuldu ki yaklasik on yildir oluk oluk dokuluyor zaten ara ara degil ve yantataflari ciddi bicimde kellesti bu durum cok moralimi bozuyor.doktora gittim care olmadi.o kadar guzel saclarim vardi ki benim cok uzuluyorum.
Var mi saclari dokulup yeniden cikan neler yapti acaba

Çok üzüldüm canım benim sarımsak sürmeyi denesen o iyi gelir belki saçların güzelse nazar da değmiş olabilir

Sarımsağı bıçakla didikle sürün, saç dökülme değil ama saç kıran olduğumda ilaçlardan yağlardan çok daha iyi geldi.
Şu yeşil kiloyla aldığımız doğal kınalardan alıp saça yakabilirsin içine de istediğinizi katın

Perfectil tablet hem saça hem cilde hem tirnağa iyi geliyor ve bol bol kolojenli şeyler yiyin hatta direk hapınıda alabilirsiniz bide kratin bakim oneririm sacı yatıştırip onariyor kelle paçaya aban bacim

Kına niye yaksın saç dökülüyor diye?

Ducray sprey iyi gelmişti bana urban markasının toniğini kullanıyorum saç ıslakken fıs fıs aralara sıkıyorum. Perfectil hap var . Minoksidilin kadın için olanı var.

Ben kışın her gün bir diş sarımsak yutuyorum çiğnemeden ve faydası olduğuna inanıyorum.

Bir de şimdi doktor ampul vitaminlerden yazdı medikal şampuana karıştırıp kullanıyorum. Henüz yeni başladım ama kullananlar baya etkili olduğunu yazmış. Belki doktorunuza danışırsanız size faydalı olacağını düşünürse yazar. Ben de saç konusunda biraz takıntılıyım. Kışın sarımsağın çok faydasını gördüm..

Kullanmadığım saç bakım ürünü yağlar VS kalmadı diyebilirim. Bir kısmı kullanırken bir tık fayda etse de bırakınca yine aynı tablo. Farklı doktorlara da gittim. Hiç bir şey yok. Genetik desem aile de bir tek benim böyle. Bir arkadaşım da benim gibiydi o saç ektirdi baya fark etti ama zorlu bir süreç. Yağla falan olacağını düşünmüyorum artık. Belki ben de saç ekimi yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…