• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım !

Lolobibi

Positive vibes only ♡
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
731
834
53
26
Merhaba arkadaşlar. Malum koronadan dolayı evde sıkılmış durumdayız. Ben kapalı bir bayanım, saçlarımı hiç boyatmadım bu güne kadar. Biraz değişiklik istiyorum. Rengini değiştirmek istiyorum mesela. Ne gibi renkler önerirsiniz bana? Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• 2ABC6A33-34C0-4EBC-99A7-D305ADDDD14F.webp
    2ABC6A33-34C0-4EBC-99A7-D305ADDDD14F.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 456898E9-3075-436E-9BB5-CC09A3A8E252.webp
    456898E9-3075-436E-9BB5-CC09A3A8E252.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba arkadaşlar. Malum koronadan dolayı evde sıkılmış durumdayız. Ben kapalı bir bayanım, saçlarımı hiç boyatmadım bu güne kadar. Biraz değişiklik istiyorum. Rengini değiştirmek istiyorum mesela. Ne gibi renkler önerirsiniz bana? Şimdiden teşekkürler.
Hangisi sizin saçınız?

Saçınızın rengini değişmek istiyorsanız önce saçın rengini tamamen açmanız gerekli istediğiniz rengi tutturabilmek için .. ama şöyle bir durum söz konusu ev ortamında profesyonel yardım almadan oryel kullanmanızı tavsiye etmem koyu tonları tercih edin 7.0 7.1 6.1

Saçınızın rengini değişmek istiyorsanız önce saçın rengini tamamen açmanız gerekli istediğiniz rengi tutturabilmek için .. ama şöyle bir durum söz konusu ev ortamında profesyonel yardım almadan oryel kullanmanızı tavsiye etmem koyu tonları tercih edin 7.0 7.1 6.1
Benim saçım açık, orta kumral arası. Koyultmak değilde ya bakır yada sarı tonlardan yanayım. Saç boyalarıyla alakalı bir bilgim yok.

Back
X