Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yüzünden çok mutsuzum...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin yıpranmış saçlarıma ne yaptıysam hiçbir işe yaramadı lütfen bana bir çözüm yolu gösterin saçlarım çok kuru ve çok kabarık ne yapacağımı şaşırdım bir sürü nemlendirici şampuan kullandım ama hiçbiri bir işe yaramadı saçlarımın yıpranmasının nedeni galiba çok fön çektirmemdi ama son 2 senedir hiç ısıtıcıya maruz bırakmadım saçlarımı ama hala yıpranma geçmedi ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresizm lütfen eğer gerçekten işe yarar bir çözüm yolu biliyorsanız bana yardım edin cevaplarınızı sabırsızlıkla beklicem...

canım bendede aynı sorun var saçlarım çok yıpranık ve kuru üstelik kıvırcık ve boyalı çok sert oluyor..2 haftadır elidor keratinology yeniden yapılandırma serisini kullanıyorum çok iyi geldi saçıma gece serumu özellikle süper değiştirmeyi düşünmüyorum..daha önce denemediysen bi dene istersen belki senin saçınada iyi gelir canım :)

kızlar aynı durum bendede var bnm saçlarımda çok kötü ama ben türbenlıyım nişanlıyım . nişanlım hep türbanlıgördü ama evlendiğimizde napcam bilmiom bi önerisi olan varsa lütfen yardımcı olsunlar bize . elidor her saça iyi gelmio ben kullandım mesela hiç bir etkisi yok

sen elidorun keratin serisinimi denedin?

şampuan,saç kremi,maske ve gece serumunu kullanıyorum canım öyle çok pahalıda değil 15 20 arası ben hepsiburadadan almıştım,ama gratiste de var..

evet yaa napcaz saçını kesin dediler bana iyi gelir bi de sarımsaklı şampuan kullan dediler yok etki etmio hiç bir ffaydası yok

ben eczaneye gidip saçımı göstericem belki güzel bi şampuan önerirler sonuçta tıbbı bi merkez aranızda bunu deneyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…