Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yine turuncu oldu (Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi uzza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uzza

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
480
9
641
İstanbul
Sacım cikolata kahve yıllardır.. Bir değişiklik yapayım küllü kumral olayım dedim, beyazlar çoğaldığı için çok sık boyamaktan kurtulayım istedim. Blondor açıcı aldım, tavsiye üzerine bu markayı sectim. loreal 9 luk oksidan krem ile karıştırdım sürdüm. Epey bekledim belki bir saatten fazla.. Ama turuncu oldu..

Wella Blondor Toz Saç Açıcı 400 gr | Wella Blondor Saç Açıcı Toz | Wella

Yıpranma pek olmadı, daha doğrusu zaten iyi durumda değildi saçlarım, rengini açabilseydim omuzlarda kestirecektim.

Sonra buradan okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla, küllü sarı ile düzeltebilirim sandım ve Syoss Saç Boyası 9/5 Küllü Sarı aldım boyadım. içinden 12 lik losyon çıkıyor. ama bana mısın demedi ya.. Ben şimdi napicam?

Syoss Saç Boyası 9/5 Küllü Sarı,Syoss - Schwarzkopf,Set Boyalar,,KozmetikVar.com | Kozmetik ,Parfum ,Makyaj ,Cilt Bakımı,Saç Bakımı,{urun_fiyat},

Lütfen fikirlerinizi söyleyin, acaba küllü boyayı 30 dk değilde daha fazla mı bekletmeliydim? tekrar boyayım mı, oksidanı mı değiştireyim? ana bir çare arkadaşlar...

Son düzenleme:

İstediğin renk bu tonlarda değilmiş sanırım morelini bozmak istemem ama hoş bir renk değil iyi durmamış senin yerinde olsam koyu bir renge dümdüz boyardım mesela çikolata kahvesine.....ve biraz kestirip dinlendir saçlarını...bitkisel yağlarla bakım yap haftada bir gün canlansın saçların daha sonra istediğin sonucu almak için kuaförde yaptırırsın ve beyazların çıktıkça evde dip boyası yapabilirsin kendin ......morelini bozmaa saç bu kökü sende :))

canım, haklısın iğrenç bir renk,

ama ben zaten çikolata kahveden bıktım diye bu işlere kalkıştım. hazır bu kadar açılmışken, tekrar dönmeyeyim diyorum. inşallah mecbur kalmam..

canım, haklısın iğrenç bir renk,

ama ben zaten çikolata kahveden bıktım diye bu işlere kalkıştım. hazır bu kadar açılmışken, tekrar dönmeyeyim diyorum. inşallah mecbur kalmam..

Okudum yazında ondan o renge boya dedim ama tekrar dönmek istemiyorsan yeni saçlarına alışman lazım .....yada açık bir renk daha sür üstüne yattı balık yan gider hesabı en azından turuncudan kurtulursun yada git bir kuaföre saçını göster ne renk alıp süreyim de elbet bir yol gösterir sana....evde yapılan saç açma işlemleri genelde hüsranla bitiyor ve birazda tehlikeli en azından saçların yanmamış ona dua et....yinede sana tavsiyem düz bir renk seçip boyaman...ben geçen gün saçıma balköpüğü sürdüm şuan saçım çikolata kahvesi zaten sürerkende biliyordum balköpüğü olmayacağını ama sonuç güzel oldu...sende saçlarının rengi açılmışken açık renk bir boya alıp boyayabilirsin...ama saçında çok bekletme sakın....

o zaman şöyle yapıyorum, önce battı balık, yani küllü kumral

baktım olmadı balkopüğü.. o da olmadı çikolatanın kollarına geri dönerim..

tesekkurler canım.

aslında ben kuaförden yana da pek sanslı değilim, en son gittiğimde açarken saclarımı yakmışlardı ve 3 renk olarak cıktım kuaförden. tavsiye üzerine gitmştim maasımın yarısını alıp ağlatarak yollamıslardı beni. bu kez hiç değilse yanık değil, ama yeryüzünde böyle bir renk olabileceğini bilmezdim, o kadar çiğki.. ıyy!. ben en iyisi bir kez daha deneyeyim açmayı, uçlarda denerim, oralar kesilecek nasılsa

şu ürün övülüyor: Loreal Majimeches Amonyaksız Krem Açıcı

inşallah işe yarar.

Kolay gelsin canım iyi şanslar :)

canım öncelikle moralini sakın bozmasabırlı ol ve sakın koyuya yeniden boyama pişman olursun ..ben bir aydan biraz fazla oldu mavi siyah saçımı kendim evde orialle açalı ..ben diplerinde 2 parmak kendi saçım oldugu için oraları açmadım paket atarak açtım..senin saçından bir ton daha açık bi renk gibiydi aslında tarifide zor bende aralarda koyularda vardı..bak seninkinde en azından oda yok..neyse 2-3 gün sonra palettenin acıcı özellige sahip kışkırtıcı kahvemiydi neydi ona bıyadım heryer eşit olsun diye sabitlensin devamında daha açık renge boyadıgımda heryer eşit açılsın diye neyse oo fena olmadı bende koyu olmadıda....o biraz akınca renge en yakın karamel diye sayosun altın karamelini alayım dedim bulamadım paffasını aldım ama önden bikerede küllü sarı boyadım ama oda yarım ton farketti..arkasından paffayı kullandım..10 gün kadar kullandım aksın diye ..neyse sonrada karameli buldum aldım obiraz daha açtı aslında renkte güzeldi ama açık rengin üzerine boyanmadıgından tam tonu ilk seferde tutmuyor haliyle ama 1-2 kere daha boyasaydım aynı rengi olurdu ..onuda 1 haftayı geçkin kullandım aktı haliyle biraz açıldı gittim sayosun küllü sarısını aldım daha açık sarıya çalan bi koyu sarı gibi bişey oldu şimdi turunculuk yok gibi..dün yine palette açık küllü aldım bi hafta sonrada onunla boyayacagım sonra bal istiyorum balla devam ederim herhalde sabit renk olarak..sayos yıpratmadı saçımı ve renklerde en verimli o..bu arada son karamale kadar dipleri ellemiştim karamalde ez beklettim küllüde boyadım şimdi heryer aynı sayılır ufak tefer var az koyu olan yerler ama oda orial yakmasın diye çekindigimden çabuk yıkadım ondan kaynaklı..boyaların içine hindisatan cevizide koyuyarum ayrıca boyamadan 1 saat kadar önce saçımada tabi onuda burda ögrendim saolsunlar..turuncu sevmediginden kötü gelebilir ama canım okadar kötü degil sadece dipler daha açık olmuş o biraz sıkıntı..onuda zamanla halledersin benim nacizane fikrim diplere dokunmadan 2- 3 kez çok çok açık küllü sarıya boya 2 -3 kez 1- 2 hafta arayla ..açma yaparsan yakabilirsin ..yada palettenin açıcısını övüyorlardı dene istersen ama diplere dokunmadan..

ha bu arada ben yıllar öncede evde açım dedim, senin saçın gibi olmuştu tabi tecrübesizlik şimdiki dibi sabır ve araştırma yok ..gittim yine siyaha boyamıştım aynı gün çok pişman olmuştum .. bu kez araştırıp sabrettim 15 güne istedigim renkte olurum inşlhhh..sakın koyuya dönme sabredersen yaparsınnn..az gaz verim:) yapanlardan senin neyin eksik..sen aslansın yeterki kafana koy uçan kaçan kurtulmaz ..hehe..unutmadan turunculuk azaltıcı boyalar vardı onuda burda bi topikte okumuştum onuda bi bak..göze alıyorsan dedigim gibi pallette açıcı kullan burda kullananlar var yıpranma az oluyor diyen yıpranma yok diyen ..hatta birden fazla kez aynı işlemi yapanlar var ama yanma ihtimalide var ...diyelim yaptın , ondada yine saçın açılacak ama turuncukuk olacaktır sarı olmasını bekleme dedigim gibi çok çok açık küllü bi sarıya boyarsan daha ii olur gibi geliyor bana ..küllü renkleri yazdıgı süreden bekletmekte koyulaşmasına sebebp oluyor diyede okumuştum ayrıca ..ay nekadar konuştüm yahu.. benim yıllar önce düştügüm hataya düşmeni istemiyorum ..keşke banada o zamanalar fikir veren sabret diyen olaydııı:)sen yapar burayada resmini koyarsın bizde aa harika olmuş deriz sabret..

canım moralini bozmak istemem ama çok kötü olmuş,
artık koyu renk kullanmak istemiyorsan bence iyi bir kuaföre git kurtar saçlarını,
evde düzeltmeye çalıştıkça daha kötü olabilir.

bişey söyleyeyim mi? sen cennetliksin. yeminle öylesin.

evet sadece bir iki gün sabredicem, kafamı toparlayayım önce, sonra tekrar sabırla işe başlıcam. zaten platin değil açık yumuşak bir kumral hedefliyorum. eminim olacak. sahiden bu neviden bir cevaba çok ihtiyacım vardı, tekrar tesekkur ediyorum, sayende biraz daha cesaretlendim.

kuaföre git diyen arkadaslar, sağolun ama inanın kuaförlerden cok cektim ben, düpedüz korkuyorum onlardan yahu.. :18:

aslında aldığım ürünlere verdiğim parayla kuaföre bir değil iki kez rahat rahat giderdim, ama dediğim gibi onlara hiç güvenmiyorum.
(sahiden bir kaç yüz liralık siparişim var, yarısı geldi yarısı yolda, ne duysam sipariş eriyorum. biri beni durdursun.. )

evet canım lütfen..

cnm koleston 7.1 ıgora 8.1 ve ıgora 0.22 turuncu azaltıcı ıle yaptım..yarım tup koleston yarım ıgora 8.1 ve ceyrek tup turuncu azaltıcı yı karıstrdım ve sonuc bu oldu sendede turunulukları alacaktr emınımm

zaten şu igorayı bi bulsam kamyonla alıcam..

netten baıyorum, kimse satmıyor.. yarın eminönü-zazahan tarafına bir gideyim, inşallah bulurum.

tesekkur ederim canım..

zaten şu igorayı bi bulsam kamyonla alıcam..

netten baıyorum, kimse satmıyor.. yarın eminönü-zazahan tarafına bir gideyim, inşallah bulurum.

tesekkur ederim canım..

cnm ozelden yazıcam sana msj

istediğin renk küllü kumral yani 7 numara, ama açtığında elde ettiğin renk 7 - 8 tonlarında yani daha açık ve hala açmayı düşünüyorsun. direk al 6.1 ya da 7.1 yani küllü koyu kumral veya küllü kumral bir boyayı, turunculuklar kapanır... açmana gerek yok neden açıp saçına daha çok zarar veriyorsun? sarı falan istemiyorsun anladığım kadarıyla...
örneğin ben de saçımı açtım tupturuncu bir renk oldu, üstüne koleston köpük 8.1 boyadım turunculuklar gitti... hatta küllü renk yoğun oldu ama senin istediğin renkten daha açık oldu tabi...

Son düzenleme:

haklısın canım, küllü boyadım ama turunculuklar duruyor. hiç etki etmedi maalesef. bir de yeşil eklendi sorunuma.. :))) ama o akacak gibi o yüzden kafama takmıyorum. asıl derdim şu acı turuncular.
bu bildiğimiz turuncular gibi değil zaten, aşırı canlı, böyle neon sarı neon turuncu karışık gibi düşün. o yüzden tekrar açmak gerek sanıyorum.. şöyle bir 20 dk bekletip biraz soldursam turuncuları yeter zaten..

canım bu rengı boya elde edemezsın gıbı gelıyor bana, dogal sac rengı bu tonalrda olur genelde. benımde sacım bunun azıcık koyusu kendı sac rengım ama beyazlardan dolayı 4 ve ya 5 numaralara boyuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…