Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün saçımı boyadım altta röfle vardı bal köpüğüne boyuyordum açık kumral yapıyım dedim yeşil oldu arkadaşlar matlaştı da tekrardan ne renge boyasam düzelir çok kötü oldu![]()
Koyu renk boyaman lazım, o da zamanla akıp yeşile dönüyor ilk bir iki boyamada. Altta herhangi bir sarı tonu olunca yeşermemek pek mümkün değil. Koyu renk istemiyorsan kuaföre gitmen lazım. Başka yolu yok.
Dün saçımı boyadım altta röfle vardı bal köpüğüne boyuyordum açık kumral yapıyım dedim yeşil oldu arkadaşlar matlaştı da tekrardan ne renge boyasam düzelir çok kötü oldu![]()
ben röfleliyken bir keresinde küllü sarıya boyamıştım saçımı çok yeşil olmuştu ama 5-10 gün sonra yıkadıkça yeşil aktı. Bir blogta yeşillenmenin yağlarla akıtıldığını okumuştum. Bence saçını hemen koyuya boyama gözün alışamaz sonra açmak istersin yıpratırsın saçını. Gün aşırı saçına yağlar sür ve yıka.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
keşke benim de saçım yeşil olsa. yeterki şu turunculuk gitsin ne yapsam turunculuk gider
Kullu acik kumral mi yaptin?
açık kumral cnm küllü değil
bekleyeceğim artık yok koyu yapmam cnm tekrar bal köpüğü yapsam 20 gün sonra olur mu acaba yağları denicem bide domates salçası duydum da ilk kez duydum olur mu acaba
bir haftada hallolur canım sakın üzerine boya sürme bit göz at istersen http://www.naslii.com/2013/11/kumral-sacta-yesillenme-sorunu-cozum.html?m=1
kesinlikle boyamayin. inanmicaksiniz ama gecen gun instagramda bi bayana denk geldim. havuz suyundan saci yemyesil olmus. ketcapla duzeltmis. sacina ketcap surup beklemis sanirim. ve eski haline donmus. hic yasamadim bunu saçimda boya bile yok ama bana cok ilginc gelmişti. boyamadan once bunu kesinlikle deneyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba .... benimde saçlarım yeşil oldu gusel bir kahve yapmak istiyorum ama tutarmı acaba ınternetten arastırdım ama tam emın olamıyorum kuaföre gıtsem onlar da alakasız renkler yapıyor yıne olan bana oluyor..Dün saçımı boyadım altta röfle vardı bal köpüğüne boyuyordum açık kumral yapıyım dedim yeşil oldu arkadaşlar matlaştı da tekrardan ne renge boyasam düzelir çok kötü oldu![]()
ketçap degılde 3 4 adet tane domatesi rondodan gecır ıcın e bır kaşık salça zeytınyagıda koyun cunku domatesde cok asid oldugu ıcın saçın yapısını bozabılıyor.. ama yeşil renk bırden karamele dönüyor deneyımlerınden dolayı tavsıye edebılıyorum yeşillenmış saçlarda işe yarıyor ama dedıgım gıbı zeytın yagı mutlaka koyun bırde ben 3 saat bekletıyorum .. domates kokusu kalıyor ama haberınız olsunketçap banada tuhaf geldi ilk defa duydum denicem ama olan oldu artık doğal şeyler neticede beslenmiş olurlar![]()