Offf aynı dert bendede var nasıl kurtuldunuz saçınızdaki o yeşillikten napacağımı şaşırmış durumdayımselam ben aranıza yeni katıldım lütfen bilgisi olan yardım etsin saçlarıma röfle yapıldı çok sarı oldu hafifte turunculuk vardı bende evde üstüne kumralla sıcak çikolatayı karıştırdım.hoş bi renk olmadı saçımı her gün yıkadım açılıo yavaş yavaş ama bi taraftanda yeşeriyoyeşile dönük tonlar oluştu aralarda koyu kahveler vede aralarda sarılar yardım edin bu yeşillik gitsinde ne renk olursa olsunnn...
Offf aynı dert bendede var nasıl kurtuldunuz saçınızdaki o yeşillikten napacağımı şaşırmış durumdayım
Peki yeşerdiğini nasıl anlarız saçım güneşte gün ışığında bal köpüğü gibi görünüyor ama gölgede beyaz ışıkta sarı yeşil gibi bişi kaç tane kuaföre gittim yeşerme yok dediler ama ben akşamları yeşil anormal bi renk görüyorum yeşerdiğinde acaba böylemi oluyor yoksa güneşte gün ışığındada yeşilimsimi görünür kafayı yicem saçım yüzünden galibasactaki yesili dengelemek icin kirmizi tonu kullanmak lazim
en basiti ve hesaplisi ketcap
ketcapi saca sürüp biraz bekledikten sonra yika
benim sacim sariydi kumrala boyadim, haliyle uclarinda yesillik olustu
ketcap sürüp biraz bekletince gitti o yesil
ama üst bas felan batiyor baya, kana bulanmis gibi
Peki yeşerdiğini nasıl anlarız saçım güneşte gün ışığında bal köpüğü gibi görünüyor ama gölgede beyaz ışıkta sarı yeşil gibi bişi kaç tane kuaföre gittim yeşerme yok dediler ama ben akşamları yeşil anormal bi renk görüyorum yeşerdiğinde acaba böylemi oluyor yoksa güneşte gün ışığındada yeşilimsimi görünür kafayı yicem saçım yüzünden galiba
Karamele boyatsam olurmuki onda kızıllık war heralde saçımın 6 parmak aşağısında o renk var ombre yaptırmıştım ondan oldu o açık renk ve yeşillik gitsin istiyorum boyatsam kapanırmıki senceyesermeninde farkli asamalari oluyor, senin sacindaki cok hafifmis onun icin sadece yapay isikda belli oluyor.
ben kuaför degilim ama sacimla cok oynadim onun icin baya bi bilgi edindim.
senin yerinde olsam gercekten bi ketcap i denerdim. ketcapdaki kirmizi pigmentler sacindaki yesili dengeler. ama kokuyor biraz, yani kokulara karsi hassas san farkedersin
bir de akiyo sactan yani üst bas batiyo
eger ketcapla ugrasamam dersen, senin sac rengine yakin icinde kirmizi tonu olan bi renkle cila yapmani tavsiye ederim
Aspirinle de geçiyormuş canım yeşillikBoyattığımda dahada yeşerirmi diyede korkuyorum birbuçuk aydır dokunmuyorum saçıma daha kötü olursa korkusuyla
Boyattığımda dahada yeşerirmi diyede korkuyorum birbuçuk aydır dokunmuyorum saçıma daha kötü olursa korkusuyla
Aspirinle de geçiyormuş canım yeşillik
Şu ketçap işi var ya, onu da 3domatesi rondodan geçirip biraz salça koyup bekleten ve yeşillikten kurtulan varmışaspirini denemedim hic ama cok duydum ise yariyomus oda
dedigim gibi ketcap ise yariyor boyatmakda istemiyosan iyi bi cözüm
ikisinden birini dene ama sonrasinda bakim yap cünkü aspririn kurutur sacini ki zatende sorunluymuslar
Şu ketçap işi var ya, onu da 3domatesi rondodan geçirip biraz salça koyup bekleten ve yeşillikten kurtulan varmış
Biz Türk kadınları gibisi yok
Bakım için yumurta yoğurt un derken boya için domates, salça vs en sonunda kafamız ya bitlencek yada kediler köpekler saldırcakvallah oda dahada iyi fikir, hersey dogal
ben kolaya kacmisim desene
isimize gelirse kafamiz ne güzelde calisiyor dimi ama
Bakım için yumurta yoğurt un derken boya için domates, salça vs en sonunda kafamız ya bitlencek yada kediler köpekler saldırcak;-)
Benim ki de öyle kel kalcan diyo. Yemek oldu kafan diyo, dalga geçip gülüyor. Ben de işe gittiği vakitler yapıyorum artık :)))ay bayildim ya
esimde dalga geciyor sacina basina sürmedigin bisey kaldimi acaba diyebakimli kadinin hali baska yapacak bisey yok
gercekten ketcap ise yaradimi bende ayni dertteyimsactaki yesili dengelemek icin kirmizi tonu kullanmak lazim
en basiti ve hesaplisi ketcap
ketcapi saca sürüp biraz bekledikten sonra yika
benim sacim sariydi kumrala boyadim, haliyle uclarinda yesillik olustu
ketcap sürüp biraz bekletince gitti o yesil
ama üst bas felan batiyor baya, kana bulanmis gibi
birde acili acisiz farkedermi ketcap.gercekten ketcap ise yaradimi bende ayni dertteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?