Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım Yeşil Oldu Lütfen Yardımmm:(

kuzu2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
59
2
36
İzmir
selam ben aranıza yeni katıldım lütfen bilgisi olan yardım etsin saçlarıma röfle yapıldı çok sarı oldu hafifte turunculuk vardı bende evde üstüne kumralla sıcak çikolatayı karıştırdım.hoş bi renk olmadı saçımı her gün yıkadım açılıo yavaş yavaş ama bi taraftanda yeşeriyoyeşile dönük tonlar oluştu aralarda koyu kahveler vede aralarda sarılar yardım edin bu yeşillik gitsinde ne renk olursa olsunnn...

canımbence bırak aksın bı 2 ay geçsin sonra karar ver cunku yeşilimsiliği kapatamazsın yanı ben kapatamadım iyice küllü yeşilbişii çıktı koyuya boyasan bile akıo bekle diplerin falan cıksın ondan sonra karar ver

nasıl sonunda dore altın yazcak anlamadım.beklesem daha iyi ama böyle gördükçede moralim çok bozuluyor...teşekkürler ...

İGORA 8-5 açık kumral altın cnm bu gerçekten işe yararmı başka bişe karıştırmam gerekyormu saçım yıpranırmı bide

micra ben şimdi igoranın renklerine baktım altın olan sonu bir sürü var senin sölediğinimi yapmalıyım yoksa başka b, renkte olabilirmi....

yeşil saçı akıtmak için böyle bir yöntem yazmış arkadaşlar.. 5 6 aspirini biraz suya koy sacına sür beklet..cezveyi dolduracak kadar suya .. bu genelde küllü ve sarı boyalar yüzünden oluyor demişler..yeşeren saçlar genelde sarı ve küllü yazan renklerden olabiliyor..doreler altın karameller bakırlık içeren boyalar heralde kapatır diye düşünüyorum..illa loreal şart değil doreli altın veya bakır yazan baska marka boyaları da işe yarar diye düşünüyorum..6. -7 8 gibi küsüratı olmayan(yani 7.0 kumral gibi) ve küllü yazan renklerden kaçın demişti kuaförüm bana

çok teşekkür ederim altın tonları alıcam....başka bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı yada deneyimi olan varmı....bugun akşamüstü alıcam boyayı akşamda boyucam fikri olan varsa lütfen paylaşın benimlede arkadaşlar....
sitede kuaför üye varmı ki acaba..

ya nasıl yesıl oluyor bı resmını koyarmısın bende kendımınkının yesıl olmasından suphelenıyorumda

bendede benzer sorun var saçlarımda platin sarısı balyaj vardı üzerine çikolata kahve attım bi kaç yıkamadan sonra sarılar yine çıktı ortaya sonra koyu kumrala boyadım saçlarım simsiyah oldu bide sarılar yine kısa zamanda akınca sarı siyah kötü bi şey oldu en sonunda efsane açık kahveye boyadım o da başlarda güzeldi fakat şimdi sarılar yine aktı ne renk yada hangi marka boya sürersen sür kendi saçınmış gibi olmayacak tutmuyor sarılar en iyisi kendi haline bırakmak sanırım.

bi çözümü olmalı yaa böyle dolaşamam eşim dalga geçio
içinde kızıl olan tonlar kapatır diyolar ama öffff psikolojim bozuldu valla

çok geçmiş olsun.. bundan bi kaç ay evvel bende küllü kumral hevesiyle evde kendim açıp saçımı boyamış ve yeşermiştim üzerine kaç kat boya yaptım hafızam almıyor en son bronz kahveye boyamıştım aktıkça biraz düzeldi rengim ancak güzelim saçlarım yandı, lastik gibi uzadı fikrim evde kendiniz denemeyin deneyimli bi kuaförde düzeltin saçlarınızı renk kötü oldu deyip benim gibi saçlarınızdan olmayın

wallahi benim eşimde kel kalıcaksın boyayıp durma diyor bende boyamıycam artık saçlarım yanarsa daha çok üzülürüm çünkü bu boyaların al birini vur ötekine bu güne kadar hiç ne boyamış ne de boyatmıştım eşim tutturdu platin balyaj attır diye şimdi bin pişmanım boyattırdığıma bence sende daha fazla boyama saçını arkadaşım yoksa gerçekten sonu daha kötü olucak.

ben igora 9-4 ile boyadım renk sarı bej çok güzel oldu herkes çok beyeniyor birde igoranın 9-57 sanırım sarı altın bakırı var istersen onu dene igora kaliteli bir boya hiç akmıyor hemen hemen 1 aya yakın oldu ama renk gittikçe oturdu sanki bi bak istersen arkadaşım

evet igora altın bakır da olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…