Dönüşümlü olarak hindistan cevizi yagi ve zeytinyağı ile dipten uca yağlayın. 24 saat bekletin yıkayin. Cok sık duş almayın. Kendi kendine yaglanmasini bekleyin. Duşta sac kremi kullanmayin kremli sampuan kullanmayin daha cok esner. Ciktiktan sonra durulanmayan serum yag kullanin. Tararken dikkatli olun. Bir islem dahi yaptirmayin.Kızlar zaten sarı olan saçlarımın tamamını açıcı ile açarak daha açık bir ton sarı yaptım ve yandı. resmen ıslakken lastik gibi uzuyor kuruyken de taranmıyor kopuyor,saçımı kestirmek istemiyorum çok zor uzuyor evde kendim nasıl kurtarabilirim denenmiş kurtarıcı bir ürün önerirmisiniz lütfen teşekküler.
Teşekkür ediyorum yarından itibaren denicem bunları.Dönüşümlü olarak hindistan cevizi yagi ve zeytinyağı ile dipten uca yağlayın. 24 saat bekletin yıkayin. Cok sık duş almayın. Kendi kendine yaglanmasini bekleyin. Duşta sac kremi kullanmayin kremli sampuan kullanmayin daha cok esner. Ciktiktan sonra durulanmayan serum yag kullanin. Tararken dikkatli olun. Bir islem dahi yaptirmayin.
Kestirmeyi hiç istemiyorum çok zor uzuyor son çarem oBenim de saçlarım yanmıştı... üzülerek söylüyorum ancak açıcı sebebiyle yanan saç düzelmez. Kestireceksiniz yavaş yavaş...
Burada yazılacak her şey sadece seni teselli etmek için olacak... Ben de direndim kestirmedim bi dolu para akıttım bakım kürlerine ama çare sadece kestirmekte...Kestirmeyi hiç istemiyorum çok zor uzuyor son çarem o
Kendim keratin ve tuzsuz şampuan aldım evde yapsam da olur mu ?Gidip keratin bakım yaptırın ki azıcık kendine gelsin saç , yanan saçı bitkisel yağlar mahvediyor sakin yapmayın. Keratin bakım yaptırdıktan sonra o lastik hissi azalacaktır tuzsuz sulfatsiz şampuan alın 50- 150 lira arası fiyatta bulabilirsiniz onu kullanın. Geçen sene benim saçlarımda yandı hemde nişanıma bir ay kalasıya o şekilde idare ettin sonra gidip kat attırdım bayağı bir kısmı kesilmiş oldu düz kesimde daha az saç gidiyor boyu uzun kalsın derseniz. Neyse saçım çabuk uzayan türden suan nerdeyse belimde uçları külli sarı dip boya olarak da küllü kumral kullanıyorum ışıltılı bir görüntüsü oldu. Bundan sonra da sarıya tövbe ettim.
Keratini kendiniz yapmanız çok zor benim gözümden yaşlar gelmişti inanın. Aşırı bir kimyasalKendim keratin ve tuzsuz şampuan aldım evde yapsam da olur mu ?
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgilendirmen içinKeratini kendiniz yapmanız çok zor benim gözümden yaşlar gelmişti inanın. Aşırı bir kimyasal
Ben sinirimden kuaförü basmıştımTamam canım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için
Senin basacak bir yerin varmış en azından ben kendim ettim kendim buldum evde kendim yaptımBen sinirimden kuaförü basmıştımsaçı pişmaniyeye dönen kadına benzemiştim, adam susayım diye keratin yapmıştı.
Kızlar zaten sarı olan saçlarımın tamamını açıcı ile açarak daha açık bir ton sarı yaptım ve yandı. resmen ıslakken lastik gibi uzuyor kuruyken de taranmıyor kopuyor,saçımı kestirmek istemiyorum çok zor uzuyor evde kendim nasıl kurtarabilirim denenmiş kurtarıcı bir ürün önerirmisiniz lütfen teşekküler.
[/QUOTE