Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SAÇLARIM YANDI ACİL YARDIM

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lokumsev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
8
1
24
Kızlar zaten sarı olan saçlarımın tamamını açıcı ile açarak daha açık bir ton sarı yaptım ve yandı. resmen ıslakken lastik gibi uzuyor kuruyken de taranmıyor kopuyor,saçımı kestirmek istemiyorum çok zor uzuyor evde kendim nasıl kurtarabilirim denenmiş kurtarıcı bir ürün önerirmisiniz lütfen teşekküler.

Dönüşümlü olarak hindistan cevizi yagi ve zeytinyağı ile dipten uca yağlayın. 24 saat bekletin yıkayin. Cok sık duş almayın. Kendi kendine yaglanmasini bekleyin. Duşta sac kremi kullanmayin kremli sampuan kullanmayin daha cok esner. Ciktiktan sonra durulanmayan serum yag kullanin. Tararken dikkatli olun. Bir islem dahi yaptirmayin.

Teşekkür ediyorum yarından itibaren denicem bunları.

Kestirmeyi hiç istemiyorum çok zor uzuyor son çarem o
Burada yazılacak her şey sadece seni teselli etmek için olacak... Ben de direndim kestirmedim bi dolu para akıttım bakım kürlerine ama çare sadece kestirmekte...
havalarda sıcakken hala git kısacık kestir, inan uzuyor kökü sende ...

Gidip keratin bakım yaptırın ki azıcık kendine gelsin saç , yanan saçı bitkisel yağlar mahvediyor sakin yapmayın. Keratin bakım yaptırdıktan sonra o lastik hissi azalacaktır tuzsuz sulfatsiz şampuan alın 50- 150 lira arası fiyatta bulabilirsiniz onu kullanın. Geçen sene benim saçlarımda yandı hemde nişanıma bir ay kalasıya o şekilde idare ettin sonra gidip kat attırdım bayağı bir kısmı kesilmiş oldu düz kesimde daha az saç gidiyor boyu uzun kalsın derseniz. Neyse saçım çabuk uzayan türden suan nerdeyse belimde uçları külli sarı dip boya olarak da küllü kumral kullanıyorum ışıltılı bir görüntüsü oldu. Bundan sonra da sarıya tövbe ettim.

Kendim keratin ve tuzsuz şampuan aldım evde yapsam da olur mu ?

Merhaba benim de saçlarım yandı ancak evde kendi hazırladığım karışımla ilk denemeden itibaren cok iyi sonuç aldım. Bir sprey şişesine senin ihtiyacın olacak kadar aynı miktarlarda jojoba yağı, argan yağı, tatlı badem yağı ve zeytin yağını koy. Bu saydığım malzemeler aktarlarda çok uygun fiyata satılıyor (5-10 tl aralığında) bu karışımı saçlarına sık özellikle yanmış bölgelere yoğunluk göster. Daha sonrasında ılık suyla ıslatılmış bir havluyu saçına sar 2-3 saat bekle sonrada yıka. Ben büyük fark gördüm inşallah sana da faydası olur :)

Merhaba benim de yanmıştı. Susam yağı hindistancevizi yağı zeytinyağı badem yağı ve yumurta sarısını karıştırıp haftada bir maske yaparak kurtuldum. Tabi ilk işim kestirmek oldu. Kestirmeden kurtulmak çok zor kalan saçınızdan da olursunuz yoksa zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…