tek sorun buysa tamamda geri gelir mi acaba dökülenler...
Sorun genetik degil o yüzden evet saclar geri gelir herhalde ...
Birde isirgan suyunu dene canim bende deneyecegim onu iyi geldigini duymustum saclara .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek sorun buysa tamamda geri gelir mi acaba dökülenler...
etken olabilir tabi bilmiyorum
saçlarım avuç avuç dökülüyor banyoda, toplayıp açtığımda, sabah kalktığımda yastığımda birsürü var kaşlarımda dökülüyor kalemle dolduruyorum boşlukları yatmadan pamukla temizliyorum krem sürüp pamuğa geliyor kaşlarım çok moralim bozuk daha 19 yaşındayım yaşlanınca daha çok dökülmez mi birsürü şey kullandım sarımsak badem yağı fayda etmiyor tahlil yaptırdım bir şey çıkmadı ne yapacağım ben biliyorum daha büyük dertler var ama ben çok ağladım bugün çok canım sıkıldı akıl verin lütfen
canım hem saçta hemde kaşta dökülme varsa ve bu dökülme para para değilse en sık sebep troid hastalıkları( hormonların normal olmasına rağmen haşimato troidid denen bir hastalık da dahil) bu açıdan tahlil yaptırdınmı sen? umarım hepimiz bu dertten kurtuluruz en kısa sürede..
Sorun genetik degil o yüzden evet saclar geri gelir herhalde ...
Birde isirgan suyunu dene canim bende deneyecegim onu iyi geldigini duymustum saclara .
offff benimde sacim dokuluyor basta saniyordumki sirf bende böyle bir sorun var ama varmis baya böyle dertten yakinan. senin saclarin ne derecede dokuluyor benimkiler eskiden ne güzel gür parlak ve coktu simdiyse kedi tuyu:S
Kaşların için birşey diyemem ama saçların için bir çözüm önerebilirim. Bende aynı dertten müzdariptim. Yeni kullandığım ürün sayesinde nihayet saç dökülmem durdu denilecek kadar azaldı. Saç bakım ürünü olarak satılıyor. Arganrain olarak googleda aratırsan çıkar. Ayrıca kendi sitelerinden de temin edebilirsin. Dene arkadaşım pişman olmazsın. :)
hayır yaptırmadım.. ben de öyledir diye düşünüyorum.. sende de mi var bu problem
canım bende saç dökülmesi var genetik. saç dökülesi ile ilgili yapılan tüm bilimsel makaleleri okudum. bu işin uzmanından çok okudum desem yeridir. ben tüm bu tahlilleri yaptırdım bende bişey çıkmadı. saç dökülmem halen devam ediyor nispeten azalsada. İnşallah bize de derman verir Rabbim
canım bende saç dökülmesi var genetik. saç dökülesi ile ilgili yapılan tüm bilimsel makaleleri okudum. bu işin uzmanından çok okudum desem yeridir. ben tüm bu tahlilleri yaptırdım bende bişey çıkmadı. saç dökülmem halen devam ediyor nispeten azalsada. İnşallah bize de derman verir Rabbim