• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım ve kaşlarım:(:(:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
saçlarım avuç avuç dökülüyor banyoda, toplayıp açtığımda, sabah kalktığımda yastığımda birsürü var:14: kaşlarımda dökülüyor kalemle dolduruyorum boşlukları yatmadan pamukla temizliyorum krem sürüp pamuğa geliyor kaşlarım:14: çok moralim bozuk daha 19 yaşındayım yaşlanınca daha çok dökülmez mi:14: birsürü şey kullandım sarımsak badem yağı fayda etmiyor tahlil yaptırdım bir şey çıkmadı ne yapacağım ben biliyorum daha büyük dertler var ama ben çok ağladım bugün çok canım sıkıldı akıl verin lütfen:14:

Son düzenleme:
Genetik olabilme ihtimali varmi canim ?

Allah yardimcin olsun insallah dökülmez dökülenlerde geri cikar ...

Mutlaka bi sebebi vardır
Kan tahili yaptır
Özellikle demir b12 ferritin ve çinko değerine baksınlar
Ferritinin en az 40larda olması lazım saçların dökülmemesi için

Geçmiş olsun. Hergün bir avuç badem yeyin, saça inanılmaz faydalı!..

Son düzenleme:
Genetik degil ve kan tahlilindede bir sey cikmamis ne olabilirki acaba ?

Ama sen stres yapiyorsun sanirim stresde saci cok döktügünü duymustum ...

Bana burdaki arkadaşlar sarımsak sürmeyi önerdiler zeytinyağla karıştırıp gerçekten 2. deneyiimi dün yaptım ve memnun kaldım .Saçlarımın güçlerindiğini hissediyorum :)
Kaşalrınada süren varmış sarımsak suyunu .ben ce dene bir baklım. Ama sabredeceksin :) <3

Bana burdaki arkadaşlar sarımsak sürmeyi önerdiler zeytinyağla karıştırıp gerçekten 2. deneyiimi dün yaptım ve memnun kaldım .Saçlarımın güçlerindiğini hissediyorum :)
Kaşalrınada süren varmış sarımsak suyunu .ben ce dene bir baklım. Ama sabredeceksin :) <3

ama bura çok sıcak yaa çok kötü kokuyo sarımsak çıkmıyo kokusu iki gün:)

Bilmiom valla :D Şampuanı banyodayken saçımı ıslatmadan sürüyorum sonra ıslatıp köpürütyorum .Burdaki arkadalardan biri demişti yine onu :D Kokusunu alıyo baya ..Kuruduktan sonra uzaktan parfüm sürüyorum ki kokmasın diye bide 2 günde bir yapıyorum ki terledikçe kokmasın :D

canım hem saçta hemde kaşta dökülme varsa ve bu dökülme para para değilse en sık sebep troid hastalıkları( hormonların normal olmasına rağmen haşimato troidid denen bir hastalık da dahil) bu açıdan tahlil yaptırdınmı sen? umarım hepimiz bu dertten kurtuluruz en kısa sürede..

Back