• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım uzun ve kısa kestirmek istiyorum(çok kısa)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kethy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
76
1
16
İçel Mersin
arkadaşlar iyi akşamlar,yaklaşık 1 saattir forumu inceliyorum.ve dikkat ettiğim husus neredeyse her saçını kestirmek isteyene bob tarzı modeller önerilmiş.benimde saçlarım belimde ve kestirmek istiyorum.forumu incelerken nasıl resim koyulacağını öğrendim sayılır.ve resimde paylaşacam sizinle.

öncelikle saçlarımın resmini paylaşayım sizinle;

$kethy1.jpg $kethy2.jpg arkadaşlar saçlarım bu;

forumda görüpte beğendiğim ve istediğim modele benziyen modelde bu;

Eki Görüntüle 466663

birde hey666 adlı arkadaşın topiğini incelediğimde gördüğüm ve istediğim gibi modeller olan saç kesimi videolarıda bunlar.(kısa saç kesimleri)

Makeover From Russian TV - Video Dailymotion

Umstyling - YouTube

yani bu videolardaki modeller gibi bir saç kesimi istiyorum.bob modeli moda ama yoldaki 5 bayandan 4'ünün saçı bob modeli.ben farklı olmak istiyorum.
anlayacağınız arkadaşalar kısa bir model istiyorum.sizin önerileriniz nedir????

arkadaşlar iyi akşamlar,yaklaşık 1 saattir forumu inceliyorum.ve dikkat ettiğim husus neredeyse her saçını kestirmek isteyene bob tarzı modeller önerilmiş.benimde saçlarım belimde ve kestirmek istiyorum.forumu incelerken nasıl resim koyulacağını öğrendim sayılır.ve resimde paylaşacam sizinle.

Eki Görüntüle 466661 Eki Görüntüle 466662 arkadaşlar saçlarım bu;

Eki Görüntüle 466663

birde hey666 adlı arkadaşın topiğini incelediğimde gördüğüm ve istediğim gibi modeller olan saç kesimi videolarıda bunlar.(kısa saç kesimleri)

Umstyling - YouTube

yani bu videolardaki modeller gibi bir saç kesimi istiyorum.bob modeli moda ama yoldaki 5 bayandan 4'ünün saçı bob modeli.ben farklı olmak istiyorum.

kethy seni cesaretinden dolayı tebrik ederim.o güzelim saçları bu derece kısa kestirmek her bayanın harcı değildir:))ama yüzüne gidebileceğini düşünüyorum.benim sahsi fikrim sana yakışacağı şeklindedir.
ama son karar gene senin:)))

kethy seni cesaretinden dolayı tebrik ederim.o güzelim saçları bu derece kısa kestirmek her bayanın harcı değildir:))ama yüzüne gidebileceğini düşünüyorum.benim sahsi fikrim sana yakışacağı şeklindedir.
ama son karar gene senin:)))

teşekkür ederim hey666.

konuya girip inceleyen arkadaşlar bir yorumu bir öneriyi çok görmeyin,sonuçta burası bir paylaşım sitesi..

biraz daha uzun kestir belki pişman olabilirsin ben böyle heveslenip kestiriyorum eve gelince de ağlıyorum bence bu kadar kısa kestirme onun yerine bol kat attır saçına hem daha hacimli gösterir :34::34::34::16:

öncelikle seni cesaretinden dolayı tebrık edıyorum
bence 1 videodaki sana daha cok yakısır
hem senın ıcınde bır deneyım olur kısa sac
fotografını beklıyoruz arkadasım

canım saçların çok güzel hayran kaldım ama sanada hak veriyorum artık sıkılmışsın ve değişiklik istiyorsun bencede en güzelini yapıyosun aslında bir anda kurtulmak en doğrusu bence bu arada kesilen saçlarını düzgünce kestirirsen daha sonra çıt çıt olarak kullanabilirsin benden sana model tavsiyesi aşağıdakilere bi bak istersen canım

Eklentiler

• $karma.jpg
    $karma.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 392

Eki Görüntüle 466661 Eki Görüntüle 466662 arkadaşlar saçlarım bu;

Eki Görüntüle 466663

Umstyling - YouTube

bir cesur bayan arkadaş daha (hem de ne cesur:)) )
öncelikle hoş geldin foruma,saçların çok güzelmiş :))nasıl kıyacan bu saçlara dicem ama bende 4-5 gün önce kıydım saçlarıma:))
istediğin model biraz fazla kısa ve cesur model ama anladığım sen zaten farklı bir yeni imaj istiyorsun.ne deyim hayırlı olsun,yakışacaktır kısa saç sana :)))

biraz daha uzun kestir belki pişman olabilirsin ben böyle heveslenip kestiriyorum eve gelince de ağlıyorum bence bu kadar kısa kestirme onun yerine bol kat attır saçına hem daha hacimli gösterir :34::34::34::16:

yok ya o kadar kendimden eminim ki kesinlikle pişman olamam.

öncelikle seni cesaretinden dolayı tebrık edıyorum
bence 1 videodaki sana daha cok yakısır
hem senın ıcınde bır deneyım olur kısa sac
fotografını beklıyoruz arkadasım

bende öyle bir kesim istiyorum zaten umarım kuaför becerir böyle bir kesimi.

saçını kestirmek istiyosan kestir gitsin beğenmezsen postiş,çıt çıt,kaynak diye kolaylıklar var sonuçta ...

tabi tabi kestirecemde,postiş falan kullanmam ben sevmiyorum öyle yapmacık şeyleri.neysem oyum ben ya.

canım saçların çok güzel hayran kaldım ama sanada hak veriyorum artık sıkılmışsın ve değişiklik istiyorsun bencede en güzelini yapıyosun aslında bir anda kurtulmak en doğrusu bence bu arada kesilen saçlarını düzgünce kestirirsen daha sonra çıt çıt olarak kullanabilirsin benden sana model tavsiyesi aşağıdakilere bi bak istersen canım

teşekkür ediyorum hazan45,gerçekten sıkıldım artık saçlarımla uğraşmaktan.ve bir anda kurtulacam kısmetse..gösterdiğinde modellerde klasik bob tarzı modeller ve ben bu modeller istemediğimi topiğin başında belitmiştim.daha kısa modeller olabilir.ama teşekkür ederim önerin için.

bir cesur bayan arkadaş daha (hem de ne cesur:)) )
öncelikle hoş geldin foruma,saçların çok güzelmiş :))nasıl kıyacan bu saçlara dicem ama bende 4-5 gün önce kıydım saçlarıma:))
istediğin model biraz fazla kısa ve cesur model ama anladığım sen zaten farklı bir yeni imaj istiyorsun.ne deyim hayırlı olsun,yakışacaktır kısa saç sana :)))

teşekkürler yasmin,evet biraz cesur bir karar ama çok kararlıyım yani.zaten forumu incelerken seninde saçlarını yeni kestirdiğini gördüm.bu arada sanada yakışmış saçların.ama bence çok klasik olmuş..
evet istediğim model kısa ama ben istiyorum ki çevreden farklı bir model olsun.

saçını bu kadar kısa kestireceksen saçını al yazık etme belki postiş yaptırmak istersin
hala kestirmedinmi saçını ne zaman kestirmeyi düşünüyoırsun

saçını bu kadar kısa kestireceksen saçını al yazık etme belki postiş yaptırmak istersin

canım kethy sanırım sen halen karar veremedin saçların konusunda valla merak ettim nezaman gidiyor saçlar şu sıralar burada moda cümle '' kestir gitsin '' hadi bak bekliyoruz 4 gözle hatta bence kuaförde de bir kaç resim çekil derim ben burada da değişik bişeyler paylaşmış olursun hepimize :))))

benimde evlenmeden önce neredeyse bu kadar uzundu saçlarım sonra bir gün karar verdim gidip enseyi açacak kadar kestirdim :) Kuaför eli titreyerek kesmişti resmen! 2 yıldır da omuzlarıma bile değmedi saçlarım hep kısa kestirdim :)
Önerim, çok istiyorsan kestir ama hakikaten iyi ve güvendiğin bir kuaför olmalı, sonrasında bi kaç kez kestirdim ve hiç beğenmedim mesela ben kesimi. Saçların kısaldığı için toplama yada farklı bir modele sokma şansın da olmayabiliyor, sinir oluyorsun ama bişey yapamıyorsun o yüzden sağlama al kuaförünü. Bence çok büyük rahatlık kullanım açısından, beğenmezsen kökü sende uzatırsın nasılsa. Bol şans...

bob modeline önyargılı bakma bence,yakışır belki de sana :)
sonuçta önüne gelen 5 bayandan 4ünde bob varsa,çoğu bayanda da aynı tarzda uzun saçlara sahip :34::34:

o gösterdiğin model de güzel yakışabilir sana..

uzun sactan bir anda o kadar kısa saca alısman zor olur diye düşünüyorum pişman olabilirsin

yapmaaa kethy otur düşün lütfen bi şans daha ver onlara:14: gidiyo güzelim saçlar..gerçi kısa da yakışır yüzüne.

ben yapmacık şeyleri sevmiyorum,neyse o yani.o yüzden kesilen saçlarımı almayı düşünmüyorum.

ne yaptın kethy,kararın nedir????

senin cesaretin yok ama ben 2 güne kestiriyorum saçlarımı.

canım kethy sanırım sen halen karar veremedin saçların konusunda valla merak ettim nezaman gidiyor saçlar şu sıralar burada moda cümle '' kestir gitsin '' hadi bak bekliyoruz 4 gözle hatta bence kuaförde de bir kaç resim çekil derim ben burada da değişik bişeyler paylaşmış olursun hepimize :))))

hazan45 ben topiği açarkende kararımı vermiştim zaten.bugün yarın kestiyorum saçlarımı.dediğin gibi kestir gitsin ne uğraşıyorsun demi :)) yıkama 1 saat,kurutma 1 saat,bakımıydı falan.fazla bekletmem sizi bu gidişle:))kararlıyım yani.

kuaförde resim çektirmeyi bende isterim ama ayıp olmasın forumdaki arkadaşlara,hani resim paylaşıyoruzda abartmayalım yani.forum kurallarına aykırı değilse yapabilirim:))

benim içinde değişiklik olur.

Back