Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım tutam tutam dökülüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Merhaba bayanlar saclarım tutam tutam cıkar oldu oysakı sacım asla dokulmezdı benım kendımı bıldım bılelı, bu gısıle kel kalıcam benım gıbı bu durumda olanlar varmı lutfen yassın ne yapmalıyım fıkır ıstıyorum

canım anlıyoum benim de aynı sorunum var bide trbanlıyım ya havasız kalıyo ac ister istemez daha da dökülüyor ben ve bir kaç arkadasım aktarlarda satılan fiyatı 20 tl olan SARIMSAK SAMPUANINI aldık ben daha yeni aldım ama uzun süredir kullanan arkadaslarım var cok faydasını görmüşler bana da tavsiye ettiler hatta yeni saqç cıkardığını bile söylüyorlar. gercekten dökülmeleri azalmıs bir dene tatlım istersen

benımde aynı sorunlarım vardı hep bu siteyı takıp ediyodum artık banyo yapmak ıstemıyodum elime tutam tutam geliyodu hele taramaya baslayınca aglıyodum resmen kanserım dıyodum kendıme sonra cok araştırdım ve su anda bı tane bıle dökülmuo desem yeridir yeni saçlarım cıkmaya basladı inş sende caresını bulursun canım cok kötu bı durum

Merhaba benimde saçlarım döküyor doktor kansız oldugumu söyledi ve ilaç verdi 3 ay kullan gel dedi. 2.5 ay oldu fakat pek bir etkisini görmedim..çok morelim bozuluyor bu duruma..saçlarım uzun annem sürekli kestir diyor..bilmiyorum bir etkisi olurmu sizce? ve siz ne yaptınız durdu dökülme

son zamanlarda benim de aynı sorunla başım dertteydi ve sürekli yorgun haldeydim. kan tahlili yaptrmaya karar verdim ve kanım çok düşmüş son zamanlarda. 1 aydr demir hapı kullanıyorum ve aşırı şekilde fark etti durdu resmen. ayrıca b12 de kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle.

saç diplerine badem yağı da çok işe yarıyor.yarım saat bekletiyosun banyoda iyice yıka ve sonucu gör.yumuşacık saçlar ve dolgunlaşmaya başlıyor.

selam canım ben cok basıt aslında yaptıgım formul bende su sac derısınde cıkan beyaz kepek gıbı kabuk olna derı hastalıgı DR gıttıgımde bana sprey verdı ıkı sampuan ılk once gectı ama tekrar oldu ve bu defa daha beter oldu kuaföre gıtmıstım sacımı bıyarken taraga yara takıldı bune dıyınce bende yara oldu dedım ama yerın dıbıne gırmıstım neyse gectı cok sukur ne ondan nede dökulmeden eser kalmadı cok sukur bu formulu yapalı 3ay bıle olmadı oncelıkle sampuanıma bolca sarımsak ezdım bıde cam telebendı koydum bir cay bardagı zeytınyagı bir gece oyle kaldı sabah kalktım suzdum ıcınde sarımsak tanesı kalmasın dıye uc sey yapıyorum sacıma bır dogal saf zeytınyaglı sabun bu sampuan ve haftada yada 15 gunde bır zeytınyagı tuz limonsuyunu karıstırıp sacıma suruyorum sabahtan suruyorum aksama kadar kafamda kalıyo yatarken yıkanıyorum pamuk gıbı anlatamam yumusacık asla sac kremı kullanmıyorum bbukadar yagla hasır nesır olma sebebımde bızım memlekete saf katıksız sabun olsun evlerde yapılıyoruz saf oldugu ıcın ıcımrahat ıns sende sıfasını görursun canımm ve sunuda eklıcem yenı saclar cıkmaya basladı dık dık alnımda komık amam cok hosuma gıdıyo cok gurlestı saclarım toplarken farkı cok ıyı anlıyorum

selam canım annen haklı kestırmek ıyı gelıyo saclara benım yaptıgım cok basıt aslında eytınyaglı sabun sampuanıma cam telebentı sarımsak ve zeytınyagı koydum sureklı bunlarla yıkıyorum saclarımı her banyo kokusu oluyo ama kuruyunca gecıyo hemen korkma dene faydasını görursun ıns zaten ıkıncı haftadan sonra fark edıyosun dökülme aza ınıyo baya bıde hergun gunde ıkı uc defa saclarını tara cunku taramakta kan dolasımı arttırıyo haftada bır de zeytınyagı limon (ben tuz koyuyodum sımdı koymuyorum yaralar gectıgı ıcın) sadece ıkısını ya bazen ıcıne vıtamınlerde koyabılırsın bunuda sacına sur evde oldugun bı gun aksama kadar kalsın sacında sonra yıka mıs gıbı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…