Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım, sizce olur mu? (RESİMLİ)

yaniiii kafanız karışmasın .....

1.kuaförün yaptığı saç :

2.benim akşamında ilk reje işlemi yaptığım saç :

3.ve son hali..2.reje işlemi yaptığım saç15 gün sonra)

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy 2. sac rengine bayıldım ay süpermiş bu renk yaa

ayy 2. sac rengine bayıldım ay süpermiş bu renk yaa
canım o saç 1.reje işlemi sonucunda çıkan renk ama turunculuklar kalmıştı genel ton güzel oldu ama bakırlıklar sinir bozucuydu az tutmuştum 15-20 dk ...
2.işlemi ise 30 -35 dk tuttum daha iyi oldu sanırım kaydirigubbakcemile2

cok başarılısengözlerimebaksanab

süper olmuş canım son hali. sayende bir şey öğrenmiş oldum reje yi duymamıştım hiç.

aman sarı dore olmadığı iyi olmuş dorede turunculuk yapıyor. yok yok son hali cok tatlı olmuş.

cnm arkadaşımmmm bravoooo çok güzel olmuş saçların. valla ben çok begendimmmm. hatta tam istediğim renkkkk. ama benim 40 fırın ekmek yemem lazım bu saça ulaşmak içinnnn. çok güzel olmuşşş güle güle kullan.

bu rengi çok beğendm cnm aynı sorunu bende yaşıyorm platin sarı röfle attrdm ama iç beğenmedm özel msj attm size bu sarıyı nasıl elde ettnz

................................

1.ilk reje işlemi oksidanlı

2. reje işlemi oksidansız

(arkadaşlar olay budur, görüntüler ve elde edilen renklerde bunlar ,saçın ilk hali ilk msj da)

siyahtı canım boyalı siyahtı..kendi saçım değildi ...
Bende boyatmayı düşünüyorum saçımı sarıya. Şuan saçım çok açık karamel. Röfle falan istemiyorum hepsini açtırcam komple. Senin platin röflelerin çok başarılı görünüyo ilk aşamadamı elde etti kuaför o sarıyı. Acaba ben gidip komple o platin röfle renginde açtırsam turunculuk olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…