canım loreal casting boya amonyaksız ...evet belli oluyor biraz burdan da. onlar olmasa mükemmel. umarım çözersin kısa yoldan.
sen hangi marka tavsiye edersin koleston aldım ama yorumları okudum biraz önce. vazgeçmek üzereyim
İlk fotoğrafta gerçekten çok kötüymüş saçının rengi, ama sonrakiler iyi görünüyor, bol makyaj ister tabii :hulya:
Bu fotoğrafını koyup istediğin rengi tutturabileceğini sanmıyorum, yani fotoğrafta oynanmış hoş görünüyor ama normalde birinin saçı bildiğin koyu kahve hatta siyaha yakın, arada platin sarılar olsa (ki görmüşlüğüm var) hiç hoş durmaz.
Çok da para verdim diyosun kuaföre gidip istediğin rengi elde edene kadar zorlasaydın keşke, bu işgüzar kuaförler yok mulmaz:
Canım bilmiyorum bu işler şans biraz da, evde kendi kendine güzel bi renk tutturabilmen zor bence, bir profesyonelden yardım alman lazım, kkda eşi kuaför olan biri vardı görse yardımcı olur sana ama nickini hatırlayamadım şimdi :sinifsinif:
the she o arkadaşla da görüştüm canım sağol...şuanda zaten o istediğim saçtan vazgeçtim ...şuan turunculuklardan nasıl kurtulurum derdindeyim ...akannehircanım bence sacının rengi gayet hoş. bence bir süre kullan derim böyle, sonra nasıl olsa istediğin rengi elde edersin. benım hoşuma gitti bu ton.
Anladım şimdi canım.Benim lorealle ilgili bi bilgim yok ama paletteyi sorarsan o konuda önerebiliceğim renkler var.Turunculardan kurtulmak istiyorsan ve saçının da açık renk kalmasını istiyorsan palettenin küllü kumralına boyaybilirsin ben öyle denemiştim sonuç da olumlu oldu
tşk ederim canım ...sizin yaptığınız güzel olmş güle güle kullanınzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?