Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım, sizce olur mu? (RESİMLİ)

evet belli oluyor biraz burdan da. onlar olmasa mükemmel. umarım çözersin kısa yoldan.
sen hangi marka tavsiye edersin koleston aldım ama yorumları okudum biraz önce. vazgeçmek üzereyim
canım loreal casting boya amonyaksız ...
san ilk kez boyayacaksın sanırım değil mi ? çok doğal ve parlak oluyormuş casting ile...hemde hasar olmaz saçlarda... 28 yıkamaya kadar da etkili imiş...
yada bitkisel acme color var ...onunla ilgili kk da konu açmıştım ve kotoloğunu da koymuştum topiğe bak ve araştır sende...kaydirigubbakcemile5

evet ilk kez. röfleden başladım sarıya doğru gitmek niyetim bakır kumral deniyecektim. aldığım yerde loreal yoktu. resimdeki renklerden seçtim. yani marka bilerek almadım. değiştirsem iyi olucak.
teşekkür ederim canım

rogue cum sen en alt resimdekiler gibi mi istiosun saçını tam çözemedim yorumların da bazılarını okudum ama kafam karıştı

ben hala bir halt yiyemedim ...sonunda kafayı yicemkaydirigubbakcemile2

bu çok çok acık dore sarı ...buna boyasam saçımı,röflemdeki turunculuklar gider mi....?
yada evde aldığım loreal casting 500 acık kestane ile mi boyamalıyım ?

acık kestane de kızıllık var mı kızlar bilen var mı ?
şunki saçım bu turunculuklar aradan görünüyor...

durucum
bu msjı baz al...ilk konu başlığımdaki saça şuanda ulşamam mümkün değilmiş...

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım şimdi canım.Benim lorealle ilgili bi bilgim yok ama paletteyi sorarsan o konuda önerebiliceğim renkler var.Turunculardan kurtulmak istiyorsan ve saçının da açık renk kalmasını istiyorsan palettenin küllü kumralına boyaybilirsin ben öyle denemiştim sonuç da olumlu oldu

İlk fotoğrafta gerçekten çok kötüymüş saçının rengi, ama sonrakiler iyi görünüyor, bol makyaj ister tabii :hulya:
Bu fotoğrafını koyup istediğin rengi tutturabileceğini sanmıyorum, yani fotoğrafta oynanmış hoş görünüyor ama normalde birinin saçı bildiğin koyu kahve hatta siyaha yakın, arada platin sarılar olsa (ki görmüşlüğüm var) hiç hoş durmaz.
Çok da para verdim diyosun kuaföre gidip istediğin rengi elde edene kadar zorlasaydın keşke, bu işgüzar kuaförler yok mu lmaz:
Canım bilmiyorum bu işler şans biraz da, evde kendi kendine güzel bi renk tutturabilmen zor bence, bir profesyonelden yardım alman lazım, kkda eşi kuaför olan biri vardı görse yardımcı olur sana ama nickini hatırlayamadım şimdi :sinifsinif:

canım bence sacının rengi gayet hoş. bence bir süre kullan derim böyle, sonra nasıl olsa istediğin rengi elde edersin. benım hoşuma gitti bu ton.

benim ilk röfleme benziyor galiba herkes güzel diyordu ama ben o turunculukları beğenmiyordum. eklediğin resimlerdeki röflenin tonu güzel ama senin tarzına uymadı sanırım. ben bu röflenin üstüne kahveköpüğü boyamıştım.
ben hala senin ne yapmak istediğini anlayamadım kusura bakma canım :kedi:açık kahvenin üstüne röfle istiyorsun sanırım değilmi bunu evde yapmayamı çalışıyorsun akannehir

arzuco canım kahvenin üstüne röfle işlemi için şuan ne yazıkki uygun değil ve beklemem gerekli imiş...
bende saçımdaki bu turuncukları gidermek için sarı dore mi boyamalıyım yoksa açık kestane mi diye düşünmeye başladım ...

canım bence sacının rengi gayet hoş. bence bir süre kullan derim böyle, sonra nasıl olsa istediğin rengi elde edersin. benım hoşuma gitti bu ton.
the she o arkadaşla da görüştüm canım sağol...şuanda zaten o istediğim saçtan vazgeçtim ...şuan turunculuklardan nasıl kurtulurum derdindeyim ...akannehir

dafne ...canım bilemiyorum çok kararsızım mafoldumben

cnm saç röfleli ama küllü renkler beni yeşil yapar ...
shreek gibi olmayayım kaydirigubbakcemile3

Canım saçında turunculuk dediğin bence çok güzel.Benimde ilk röflemde turunculuk vardı.Soğan kabuğunun en açık tonu gibi.Sonra yıkana yıkana sadeleşti.Birazcık sabret bence canım=) Bence bu rengi çok hoş=)

yüzünü göremıoruz ama eğer yuzune sarı gidiosa kalsın böyle
o kadar da fena değil ya

bıraz dinlensin saçların daha sonra diğer renk kolay zaten

arkadaşlar boyadım bile saçımı.....
reje denilen bir işlemi yapmaya çalıştım ...
kumral,doğal sarı ve kestaneyi karıştırıp, şampuan ekledim içine(oksidansız)
ve bu şekli aldı çok tatlı bir renk oldu ..
aralarda sarı yansımalar var ...en azından saman sarı saçtan iyidir...
resimliyorum buyrun .. az önce işlem bittikaydirigubbakcemile2
resimde yeşilimtırak çıkmış ama değil gerçekte,küllü açık kumral ve aralarda sarı yansımalı oldu...

saçımın kuaförden çıkmış ilk hali olan saçlarım 15 gün öncesi:
karamal üzerine platin yapılan saç güya(siyahtan döndüm ama)

bu geceki saçlarım 1 saat önce boyadım :

sizce hangisi daha iyi ...kuaförün yaptığı mı benim becermeye çalıştığım saç mı ?

sizin yaptığınız güzel olmş güle güle kullanınzemuszemus
tşk ederim canım ...
bende çok mutluyum sevdim bu saçı ...:lepi:
kurtuldum o iğrenç renkten sonundaalkisalkisalkis
birde saçım yanmıştı düşün ,onuda haleetim ,bayağı iyi hale geldi yani:1hug:

Nasıl yani ben anlamadım şimdi boyaları şampuanlamı karıştırdın daha ayrıntılı anlatırmısın
Bu arada saç rengin eskisinden daha doğal ve yakışmış duruo beğendimmm.
Sonunda kurtuldun

cok güzel olmus saclarınnn, bayıldmm.. reje ıslemı nedır bıraz daha acabılır mısın?

cok kaliteli bi boya olmus canım güle güle kullan
hakettin bunu :roflol:

arkadaşlar bir kuaför abim var sağolsun ...
istanbul nişantaşında kendisi kuaför...
o bana anlattı saçım olmayınca resimleri gördü saçımın turuncu saman sarısı halii...
ve bana yazdırdı ...
aynen yazıyorum bende size..
bunun adı REJE denilen bir koyultma cilası imiş...
ben onunkinden farklı yaptım yalnız ona göre...

(ilk yaptığım işlem bu ama) bu işlemle elde ettiğim saç saç ilk msjımdaki saçtır...
saçı ıslat,suyunu al ...
boya (ıgora 8.00 kumral)
oksidan ve şampuan bunlar karışacak ama karışım mümkün olduğunca sulu olacak
ve saçına dökeceksin karışımı ,tarayarakta yedireceksinkalan karışımı da döküp kalırsa tabii,tekrar dök ve yedir...
yaklaşık 10 -15 dk bekle ve yka ve şampunla ve kremle çık ...
bu kadar dedi...

(2.yaptığım işlem de bu )
benim kendi kafamdan yaptığım işlem ve yukarıdaki çıkan saç tonu ise;(çılgın bir anımda)

(saçı ıslat suyunu al havlu ile)
oksidansız
bitkisel doğal sarı boya (yarımdan biraz fazla) 80 ml
ıgora 8.00 numara kumral (yarım tüp )
L.casting 500 no (yarım tüp )
ve 1 yemek kaşığı kadar da şampuan ekledim

ve boyadım sonuç bu :içelim:
saçlarım parlıyor ve sarı ışıltılı küllü kumral bir renk aldı ...
üzerine komşum geldi çok begendi

kullandığım bitkisel boya bu ;

ben bunu oksidan sanıyordum ama doğal sarı boyamış bu :))))
DOLAYISIYLA YAPTIĞIM HER 2 REJE ıŞLEMıNDE DE OKSıDASYON YERıNE BU BıTKıSEL BOYAYI KULLANDIM ...
bilginize...yani 2 reje işleminde de oksidasyon yok bu var ... ve saydığım diğer malzemeler..

organic colour systems adı ...
10 numara doğal açık sarı

Koyulaştırmalarda beyaz kapatmalarda ve renk açmalarda aktivatörlerle birlikte kullanılır.11 serileri 4 tona kadar açmalarda 1+2 kullanılır.(Gölge veya Balyaj işlemleri gibi)amonyak ve resiknol içermemektedir.. aktivatör ile karıştırınız... (ALINTI)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…