canım flaşlı ve flaşsız denedim ama tam rengi çıkmadı ...şuanki saçının rengi çok güzel bence cnm yaaa...
1 kutu yeter bence canım. bir de istediğin rengin yani kutuda gördüğün rengin 1 ton açık olanını tercih et çünkü ben loreal casting kestaneyle boyadım simsiyah oldu ve o rengi akıtacağım diye canım çıktı. hala daha koyu sayılır saçlarım. açık rengini al ve 5-10 dk. daha fazla beklet ki sarıların kapansın iyice
ROUGE ablacım ne olur ya o güzelim saçlarına kıyma ya!!
belki istediğin gibi olmadı ama bence rengi çok güzel e senin o güzel yüzüne nasılda yakışmıştır
bence 20 günde bir git cila attır saçına sakın saçlarına kıyma ya!!
canım benim bu saçı cila vs aklamaz...ben kendimde koyultma cilası ile bu hale getirdim zaten saçı ....kaydirigubbakcemile3boya aktığı için rengin canlılığı gidiyor hemde saçı beslediğini söylemişti bana kuaförüm (ben onun yalancısıyım)kaydirigubbakcemile3
öyle pahalı birşeyde değil uzunda sürmüyor 20 dakika sürüyor işlem fiyatıda 15 tl idi en son
canım altlara doğru resme bakınca turunculuklar var ben onlara sinir oluyorum ya sırf acık renk olsa ii ama turunculuklar fena işte ...sorun onları ekarte edebilmem de ama nasıl işte ...:umursamaz:merhaba rouge
ben saçının rengine bayıldım daha doğrusu istediğim renk tam olarak bu.
ama sen değiştirmeyi düşünüyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?