Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım, sizce olur mu? (RESİMLİ)

minem88 canım söylemekle kalmadım direk bu resimleri gösterdim ...daha ne olsun ...
onlar beceremedi ,kendi baışımın çaresine baktım ...akannehir

saçlarının boyası için bişiy diyemem ben de ama bakım için aktarlarda satılan karısık yağları öneririm..içinde badem yağı susam yağı jojoba yağı ceviz yağı vs. de dahil olmak üzere bi çok yağ var . . benim saçlarım da çok zayıf ve çok yavaş uzuyor inan herşeyi denedim ve kurtuluşu bu yağlarda buldum.. bence senin saçına daa iyi gelecektir ve saçlarını toparlayacaktır. .marka olarak da mecitefendi yi önerebilirim.. .

ayşe canım çok tşk ederim ...ilk fırsatta alacağım dediğin karışımı kaydirigubbakcemile5

merabba rouge istediğin saçı elde edemeyince dahada hırslanıp saçı mahvedioruz kendimden biliyorum saçımı siyaha boyadım altında sarı vardı siyah bıya sarıdan aktı allak bullak bi renk aldı çatalllaşma oldu sonra ben bu rengarenk kafadan kurtulmak için kumral boya aldım benım kafama bişe diyim varya üstler tuttu altlar kaldı boyada yapamam bir hafta takıldım takılmak denirse şuan biraz dengeledim rengi ama hala saçalarımda doğru düzgün renk yok ne renk boyucamı şaşırdım benden tavsiye saçlarını ararsın fazla takma uğraşma zaman geçsin saçların kendine gelsin sonra devam et çok uzun oldu galiba bayram üstü canım sıkkın benımde bu saç yüzünden istediğim renge boyuyamıorum

arkadaşlar sağolsun buradan bir kuaför arkadaş söyledi,
istediğim saça ulaşmak için ...
şuan ki saç rengimi belli aralıklarla gölge vs gibi paket yapıp geri kalan zemini kestane renge boyayacağım...
kestaneyi aldım loreal casting 500 no...amaaaaa
şuan ki yani bu resimlerdeki saç sanki bakır sarı karışımı gibi,bu bakırlığı ne renk boyamalıyım ki ortadan kaldırır...açık sarı vs mi olmalı,yada acık kumral vs mi? tutar mı bu saça ...?

1 kutu yeter bence canım. bir de istediğin rengin yani kutuda gördüğün rengin 1 ton açık olanını tercih et çünkü ben loreal casting kestaneyle boyadım simsiyah oldu ve o rengi akıtacağım diye canım çıktı. hala daha koyu sayılır saçlarım. açık rengini al ve 5-10 dk. daha fazla beklet ki sarıların kapansın iyice

canım altta röfle olduğu için çabuk akacaktır ama kestane...hem zaten kestaneyi aldım bile benmafoldumbenesas sorun bu sarılar aslında şimdi akannehir

ne olck bu saçlarla halimz bende acaip bi renk yaptm konuda açtım ama sennki bnm rengm gibi iğrenç diil ben beğendim şahsen ama kestane yapma derim aşırı koyu oluo akıncada alttaki rofle iğrenç bi renk alıo kahve rengi fln deneseydn

bu istedğin saç renkleri pek anlamam ama koyu kahve üzerine sarı balyaj atılmış gibi bir de o kadar güzel gözükmesinin nedeni oradaki fönün foto üzerindeki oynamalar olabilir yani sen yapırdıında o kadar parlak güzel durmayabilir koyu saç üstünde sarı biraz yıpranık durabilir sanki...yani senin saçından kaynaklanan bişey değilde oradaki fotoların üstündeki oynamalardan dolayı oradaki rengi tam istedğin gibi tutturamayabilirsin bence...

canım bende loreal casting 500 numara aldım açık kestane rengi ...
simsiyah olmayayım bir de...akannehir

ROUGE ablacım ne olur ya o güzelim saçlarına kıyma ya!!
belki istediğin gibi olmadı ama bence rengi çok güzel e senin o güzel yüzüne nasılda yakışmıştır
bence 20 günde bir git cila attır saçına sakın saçlarına kıyma ya!!

canım göründüğü gibi değil inan sarı ama bakırlıklar var uçlarda:sinifsinif:
yoksa asla değiştirmeyi düşünmem ama renki gerçekte bir görsen ,foto makinaları da yanıltıcı oluyor ...:gitme:
cila ne işe yarıyor tam olarak ? bu aradakaydirigubbakcemile3
parlaklık verior değil mi ?
bu arada tşk ederim söylemlerin için :1hug:

boya aktığı için rengin canlılığı gidiyor hemde saçı beslediğini söylemişti bana kuaförüm (ben onun yalancısıyım)kaydirigubbakcemile3
öyle pahalı birşeyde değil uzunda sürmüyor 20 dakika sürüyor işlem fiyatıda 15 tl idi en son

canım benim bu saçı cila vs aklamaz...ben kendimde koyultma cilası ile bu hale getirdim zaten saçı ....kaydirigubbakcemile3
bana bir kuaför arkadaş msn den yazdırdı ben de yaptım hemde sabaha karşı ....
bu istediğim saçlara takmıştım ...birde kızı bana benzeten çok olmuştu sonra netten baktım kimmiş bana benzettiklerii diye 1 ay önce ,resimlere bakınca kızıda, ama saçlarını daha çok beğenip radikal bir kararla siyah saçtan bu yola çıktım kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ben hala bir halt yiyemedim ...sonunda kafayı yicemkaydirigubbakcemile2

bu çok çok acık dore sarı ...buna boyasam saçımı,röflemdeki turunculuklar gider mi....?
yada evde aldığım loreal casting 500 acık kestane ile mi boyamalıyım ?

acık kestane de kızıllık var mı kızlar bilen var mı ?
şunki saçım bu turunculuklar aradan görünüyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba rouge
ben saçının rengine bayıldım daha doğrusu istediğim renk tam olarak bu.
ama sen değiştirmeyi düşünüyorsun sanırım

merhaba rouge
ben saçının rengine bayıldım daha doğrusu istediğim renk tam olarak bu.
ama sen değiştirmeyi düşünüyorsun sanırım
canım altlara doğru resme bakınca turunculuklar var ben onlara sinir oluyorum ya sırf acık renk olsa ii ama turunculuklar fena işte ...sorun onları ekarte edebilmem de ama nasıl işte ...:umursamaz:

evet belli oluyor biraz burdan da. onlar olmasa mükemmel. umarım çözersin kısa yoldan.
sen hangi marka tavsiye edersin koleston aldım ama yorumları okudum biraz önce. vazgeçmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…