arkadaşlar saçım siyahtı ...çok sıkılmıştım hep ya siyah yada kızıl ...bu tonlara merak sardım elimde bir foto ile gittim kuaföre ,ok dendi ,açıldı saç vs derken hem saçım yıprandı ,hemde istediğim ile alakasız bir saç çıktı ve paramda boşa gitti:sinifsinif:
artık kuaför fobim oluştu desem yeridir,inanın...bu aşağıdaki saç ile yaşamak ,işkence gibi-tatlicadiarzu-
şimdi sizden ricam ,bu saçımı aşağıdaki bayanın saçı gibi yapabilmem mümkün mü?
sağolsun siteden bu konu ile bilgili bir arkadaşım bana fikir verdi loreal casting amonyaksız 500 no kestane ile boya akınca yine boya ve yine akınca bu tonlara yakın bir renk çıkar dedi..sizlerinde fikrini almak istiyorum...
şuanki saçım :
(güya karamel üzerine platin sarısı röfle imiş bu )
1 hafta sonra bakım ve yıkama sonrası elde edilen saç (ve ben evde üstüne akşamı cila yapmıştım koyultmak için ...)
elde etmek istediğim saç ve tonları :
ya da bu ton:
veeeeeeeeeeee son hali:
işlemi nasıl yaptığımı detaylı olarak anlattım ilerleyen sayfalarda...
(reje işlemi- koyultma cilası....) oksidansız !!!!
artık kuaför fobim oluştu desem yeridir,inanın...bu aşağıdaki saç ile yaşamak ,işkence gibi-tatlicadiarzu-
şimdi sizden ricam ,bu saçımı aşağıdaki bayanın saçı gibi yapabilmem mümkün mü?
sağolsun siteden bu konu ile bilgili bir arkadaşım bana fikir verdi loreal casting amonyaksız 500 no kestane ile boya akınca yine boya ve yine akınca bu tonlara yakın bir renk çıkar dedi..sizlerinde fikrini almak istiyorum...
şuanki saçım :
(güya karamel üzerine platin sarısı röfle imiş bu )
1 hafta sonra bakım ve yıkama sonrası elde edilen saç (ve ben evde üstüne akşamı cila yapmıştım koyultmak için ...)
elde etmek istediğim saç ve tonları :
ya da bu ton:
veeeeeeeeeeee son hali:
işlemi nasıl yaptığımı detaylı olarak anlattım ilerleyen sayfalarda...
(reje işlemi- koyultma cilası....) oksidansız !!!!
Son düzenleyen: Moderatör: