• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım, sizce olur mu? (RESİMLİ)

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
arkadaşlar saçım siyahtı ...çok sıkılmıştım hep ya siyah yada kızıl ...bu tonlara merak sardım elimde bir foto ile gittim kuaföre ,ok dendi ,açıldı saç vs derken hem saçım yıprandı ,hemde istediğim ile alakasız bir saç çıktı ve paramda boşa gitti:sinifsinif:
artık kuaför fobim oluştu desem yeridir,inanın...bu aşağıdaki saç ile yaşamak ,işkence gibi-tatlicadiarzu-
şimdi sizden ricam ,bu saçımı aşağıdaki bayanın saçı gibi yapabilmem mümkün mü?
sağolsun siteden bu konu ile bilgili bir arkadaşım bana fikir verdi loreal casting amonyaksız 500 no kestane ile boya akınca yine boya ve yine akınca bu tonlara yakın bir renk çıkar dedi..sizlerinde fikrini almak istiyorum...

şuanki saçım :
(güya karamel üzerine platin sarısı röfle imiş bu )

1 hafta sonra bakım ve yıkama sonrası elde edilen saç (ve ben evde üstüne akşamı cila yapmıştım koyultmak için ...)

elde etmek istediğim saç ve tonları
:

ya da bu ton:

veeeeeeeeeeee son hali:

işlemi nasıl yaptığımı detaylı olarak anlattım ilerleyen sayfalarda...
(reje işlemi- koyultma cilası....) oksidansız !!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ya benimde artık kuaför fobim oldu malesef:umursamaz:
ama senin saç rengin benim çok hoşuma gitti bence rengi güzel değiştirme bir müddet kullan bu rengi:nazar:

bence de saçının rengi güzel.bu arada resimdeki saça kendin ulaşman biraz zor,çünkü o resimde koyu rengin üzerine ince ince açık tonlar var,nihayetinde saçının tümünü boyayarak o tonlamayı elde edemezsin bence çünkü senin saçındaki renk geçişleri sert değil.kuaföre bu fotoları götürdüm deme sakın.ayrıca şu fotolarda saçlar ne kadar süper duruyor ama ışık vs faktörlerini unutmamak lazım.

kestaneye yada koyu kumrala boyarsan aktığında buna benzer birşeyler olur.
röflelerin aralarda böyle gölgeli gibi durur.
ya birde resime aldanmamak lazım.belki bu kızı yakından görsen saçları böyle değildir.
spot ışıkları vs çekimler saç rengini değiştiriyor.evde kendin mi boyucaksın?boyanı satın alıp kuaföre götürüp saçını onunlada boyatabilirsin.yada deneyimin varsa evde kendin boyarsın.

bence de saçının rengi güzel.bu arada resimdeki saça kendin ulaşman biraz zor,çünkü o resimde koyu rengin üzerine ince ince açık tonlar var,nihayetinde saçının tümünü boyayarak o tonlamayı elde edemezsin bence çünkü senin saçındaki renk geçişleri sert değil.kuaföre bu fotoları götürdüm deme sakın.ayrıca şu fotolarda saçlar ne kadar süper duruyor ama ışık vs faktörlerini unutmamak lazım.
a.s aynen ...-tatlicadiarzu-

yine bir kuaförün elinde kobay olmak istemiyorum mafoldumben
bu kez de saçlarım elimde ve zırlayan bir ben daha yaşamak akannehir

ben senin saçını beğendim ama.yıpranmış gibide durmuyo.sen kal bence böyle biraz.röflende oturmuş olur.oturmuş halide bakarsın hoşuna gider.gitmezsede başka renge geçiş yaparsın artık.bence hoş görünüyo saçın.

Röfleden memnun değilsen bekle saçlarının rengi aksın sonrada boyat bence çünkü röfle yeterince saçı yıpratıyor zaten hem saçların dinlensin hem aksın.Resimlerdeki renklerde,kahve üzerine sarı krepe gibi duruyor.Bence saç rengini seçerken ten rengini de gözardı etmemk lazım.

kızlar orada saç fönlüü ve iyimiş duruyor sanki ama değil ,makyaj yapınca yakışıyor ama makyajsız hortlak gibiyim ,acık tene yakınım bu arada...istediğim saç tonlarının bana yakışacağını düşünüyorum...tamam saçım çok yıprandı ve inanılmaz bir para harcamak durumunda kaldım bu saça meblağı söylesem hepiniz çook kızarsınızkaydirigubbakcemileama dediğim gibi yıpranmışta olsa bu saçla ve bu renkle yaşamak beni depresyona sokuyor.ve ayrıca saçımı salamaıyor,at kuyruğu bile yapamıyorum( her tel saç çalı süpürgesi gibi ve tüycük tüycük)tek kamufle edebildiğim model , yukarıda top şeklinde dandik bir topuzla her ortama girebilmem mümkün değil... çok can sıkıcı bir durum ...:sinifsinif:

üzülme bak loreal casting serisinden al boyanı çünkü o amonyaksızmış ve de casting deki renkler çok doğal duruyor hem de saçı besliyormuş saçın uzunsa iki kutu almalısın canım özellikle kahveleri çok güzel iki farklı numaralı kahve rengi alıp karıştırırsan çok daha iyi olur boyadıktan sonra saçına bakım yap, hint yağı çam terebentin bademyağı al hepsinden azar azar bir kaba dök karıştır sür saçına diplere de sür ablamın saçında da aynı sorun var bunu haftada bir uyguluyor ve çok iyi geldi saçı düzeldi hatta uzadı bile saçında bir kaç saat bekletmen lazım yalnız sürünce. kuaförde saçın güzel yapamadılar birde paranı aldılar diye sakın kendini suçlama üzülme bu onun hatası çoğu da öyle verdiğimiz paranın karşılığını göremiyoruz hiçbirimiz tek sen değilsin mağdur olan kuaförlerin yüzünden

üzülme bak loreal casting serisinden al boyanı çünkü o amonyaksızmış ve de casting deki renkler çok doğal duruyor hem de saçı besliyormuş saçın uzunsa iki kutu almalısın canım özellikle kahveleri çok güzel iki farklı numaralı kahve rengi alıp karıştırırsan çok daha iyi olur boyadıktan sonra saçına bakım yap, hint yağı çam terebentin bademyağı al hepsinden azar azar bir kaba dök karıştır sür saçına diplere de sür ablamın saçında da aynı sorun var bunu haftada bir uyguluyor ve çok iyi geldi saçı düzeldi hatta uzadı bile saçında bir kaç saat bekletmen lazım yalnız sürünce. kuaförde saçın güzel yapamadılar birde paranı aldılar diye sakın kendini suçlama üzülme bu onun hatası çoğu da öyle verdiğimiz paranın karşılığını göremiyoruz hiçbirimiz tek sen değilsin mağdur olan kuaförlerin yüzünden
tşk ederim canım ...saçlarım omuzlarımda ve çok ta gür değil ama az da diil...1 paket mi alsam 2 mi bilemiyorum ... dediklerini yapıyorum hatta fazlasını ...ve devam ediyorumda yapmaya ..umarım düzelir..

saç rengin gayet hoş bence , ama sen alışkın olmadıgın için bide tam istediin renk tutmadıgı için böyle düşünüyorsun . kökü sende sıkma canını :)

arkadaşlar dün bir kuaföre danıştım ve saçımım küllü renklere boyarsam yeşil olacağını söyledi...oysa röfleli arkadaşlar hep küllü renklere boyularlar? ben mi anlaymadım acaba ?ve bana kestane ye değil de ıgoranın 6.3 serisine altın kumral rengine boyaymamı ve istediğim saça yakın olacağını söyledi... bir fikriniz var mI?

küllü açık renk saçlarda yeşil yapar canım kuaför doğru demiş taban rengin açık olduğu için 6.3 le boyadığında bi kaç yıkama sonra akar bal rengi gibi bir renge döner bence

bebeğim bu renk koyu kahve arasına incecik atılmış (gölge atılır gibi aynı) platin sarısı

koyu rengi evde yaparsın ama o sarıları yapman imkansız

ayrıca sen saçını koyuya boyasanda bi zamn sonra akıp bu sarılar ortaya çıkıcak

az önce çektim kızlar 1 haftada bu rengi aldı..bu ne rengi ki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
röflen oturmaya başlamış sanırım renk harika :asigim:

röflen oturmaya başlamış sanırım renk harika :asigim:
canım sürekli bakım yapıyorum ...elim hep saçlarımda desem yeri...
eskiye göre daha iyi hal aldı geçketen ..eskisi kadar salya sümük değilim ...hihoyyyt

cnm bence bi paket alsan yeter.saçların inceyse özellikle.ama bence sonradan koyultmuşsun yaaaaa çok hoş olmuş bence.çok beğendim ben.

canım senin yerinde olsam o kuaförün sacını basını yolardım.karamel üzerine platin röfle böylemi olur.göz var nizam var nasıl kuaförmüş o.

arkadaşlar dün bir kuaföre danıştım ve saçımım küllü renklere boyarsam yeşil olacağını söyledi...oysa röfleli arkadaşlar hep küllü renklere boyularlar? ben mi anlaymadım acaba ?ve bana kestane ye değil de ıgoranın 6.3 serisine altın kumral rengine boyaymamı ve istediğim saça yakın olacağını söyledi... bir fikriniz var mI?

cnm beni o gösterdiin resimlerle senin saçınıun alakası yok benim eski saç rengim yani boyanmamış saça (kumral) ince röfleler attırmıştım karamel tonlarda sen yanlış söledn belkide onlar yanlış anladı akannehir

Back