boyayı akıtmak için herhangi bir kepek için olan şampuan varsa onunla 4 -5 kere üst üste yıkayın ve son şampuanda saçınızı 5 dakika saçlarınız öyle köpüklü kalsın sonra durulayın kullandığınız saç kremini saçınıza bolca sürün fazla suyunu alıp saçınızı yarım saat kremli tutun ve normal durulayın en sonundada elma sirkesi varsa bir çay bardağı sirkeyi 1 litre kadar ılık suyla karıştırıp saçınızı onunla en son durulayın hem boya akacaktır hemde saça bakım yapacaktır ayrıca 5-6 aspirini bir tas suda eritin normal kuru saçlarınızı yada yıkadıktan sonra en son bununla durulayıp yarım saat bekletin sonra normal durulayın buda saçtaki grileşmelere yeşillenmelere iyi geliyor ayrıca iyide bir bakım yapıyor saçları yıpratmıyor sadece fazla yıkadığınız için saçta kurumalar olabilir malum saçları fazla yıkamakta iyi değil saç bakım kreminizle yada başka bakımlar yapıyorsanız onları uygulayın saçlar kendine gelsintşkkrler yorumlr içn arkdslr ama inanın okdr gri olduki yani hafif yansıma fln degılakşmdan beri 5 kez sampuanladım 2 kez yesıl sabunla yıkadım ..bıde beyaz mı denesem kı eger beyaz sabunla yesıl sabun arasında sac akıtmada bı fark warsa? rengi cok hafif degstı ama hala sokaga cıkılcak gıbı degıl ..dore bi sarı alsam bu grılık gıtmezmı yada acıcı yıprAnack bılıyorm ama bu durumn degsmesı lazm
canım benimde öyle olmustu hemen boyadıgım gun sacımı doreli bi renge boyadım senin ki guzel duruyor bence benimki cok cok kotuydu sonra beyaz sabunla rengi akıttım duzelir gibi oldu diger turlu okula gidemezdimcok kotuydu
ilk hali ve grileşen hallerinin resmlerini koyıyımresmde okdr gri gibi durmuyo ama yaşlı saçı gibi oldu resmen (ilk hali ne guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?