• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım sarı iken griye dönüştü.Bunun için çözüm öneriniz var mı?

stonebaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.100
0
0
İstanbul
arkadaslr saçlarım çok guzel açık bi sarıyken gıpgırı oldu ...once kısa gecmısını anlatıyım saclarımın ,palette 10.1 ile boyuyodum tam istedgm renk oluyodu kutudakı renge cok yakın bi renk...biraz değiştrmek istedm loreal 9.1 renginide begenıyodum ..bgn aldm loreal 9.1 bir boyadım saçımın rengi hem koyuldu hem aşırı derece grileşti bu durumda beni ne kurtarır arkdslr bıldıklerınızı lutfen paylasın bi an once kurtulmam lazm:((

ilk hali ve grileşen hallerinin resmlerini koyıyım:( resmde okdr gri gibi durmuyo ama yaşlı saçı gibi oldu resmen :((ilk hali ne guzeldi

Eklentiler

• $güzeldii.jpg
    $güzeldii.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 1.948
  • $mafoldmm.jpg
    $mafoldmm.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 2.391
arkadaşlar bilen arkdslar warsa lutfen bsıler solesn kendımı cok kotu hıssedıyorum.. ne yapsam acaba palette açıcı alıp mı boyasam yoksa dore sarı falanmı alsam... küllüler kızıllıgı alır kızıllar kulluugu alır gıbı dusunerek nolur bi akıl verın((:43::43::43::43:

asla ustune bır daha boyama o boya küllü lduğu için sana şimdi garip gelıyor ama kulluler yıkandıkça o grımsı rrenkler akar hatta bi süre sonra iyıkı boyamamışım dıyeceksın şımdı sen emınım daha açık bı renk ıstıyeceksın koyu olmuş eskıye göre çunku , Ama şuan boyadığında koyu olduğundan tutmaz beyaz sabunla yıkamayı dene reng aksın altındakı sarılar çıksın o zaman eskı boyamana aynen devam edersın... uzulme azcık koyu kullan nasılsa 1 ayı bulmaz akması... :80:

beyaz sabunla gri rengi akıtabilirsiniz. hemen üstüne boyamayın saç zarar görebilir. 1 ay sonra tekrar paletteye boyarsanız renk tekrar açılır.

tşkkrler yorumlr içn arkdslr ama inanın okdr gri olduki yani hafif yansıma fln degıl :( akşmdan beri 5 kez sampuanladım 2 kez yesıl sabunla yıkadım ..bıde beyaz mı denesem kı eger beyaz sabunla yesıl sabun arasında sac akıtmada bı fark warsa?:( rengi cok hafif degstı ama hala sokaga cıkılcak gıbı degıl ..dore bi sarı alsam bu grılık gıtmezmı yada acıcı:( yıprAnack bılıyorm ama bu durumn degsmesı lazm

evet grilik baya var ama bence önceki saç renginden daha güzel tonu şu grilik akınca bence çok hoş olur o zamana kadar bol bol saçının beyaz sabunla yıka sonra duştayken krem sür saç boyasını çok akıtıyor grilik gidene kadarda saçlarını topla :)

şampuan felan değil cnm bildiğin beyaz sabunla yıkıcaksın hani eskıden annelerımızın beyaz çaamşırların rengi açılsın dıye kullandıklarından ...
sonra bizide haberdar et bakalım ... boyamaya kalkma pişman olursun benden söylemesı 1ay sabret yenı saçlarını ssveceksın...

bence en iyisi kuaföre gitmek...onlar daha profesyonel olduğu için ne yapman gerektiğini sana söyleyeceklerdir.

tşkkrler yorumlr içn arkdslr ama inanın okdr gri olduki yani hafif yansıma fln degıl :( akşmdan beri 5 kez sampuanladım 2 kez yesıl sabunla yıkadım ..bıde beyaz mı denesem kı eger beyaz sabunla yesıl sabun arasında sac akıtmada bı fark warsa?:( rengi cok hafif degstı ama hala sokaga cıkılcak gıbı degıl ..dore bi sarı alsam bu grılık gıtmezmı yada acıcı:( yıprAnack bılıyorm ama bu durumn degsmesı lazm
boyayı akıtmak için herhangi bir kepek için olan şampuan varsa onunla 4 -5 kere üst üste yıkayın ve son şampuanda saçınızı 5 dakika saçlarınız öyle köpüklü kalsın sonra durulayın kullandığınız saç kremini saçınıza bolca sürün fazla suyunu alıp saçınızı yarım saat kremli tutun ve normal durulayın en sonundada elma sirkesi varsa bir çay bardağı sirkeyi 1 litre kadar ılık suyla karıştırıp saçınızı onunla en son durulayın hem boya akacaktır hemde saça bakım yapacaktır ayrıca 5-6 aspirini bir tas suda eritin normal kuru saçlarınızı yada yıkadıktan sonra en son bununla durulayıp yarım saat bekletin sonra normal durulayın buda saçtaki grileşmelere yeşillenmelere iyi geliyor ayrıca iyide bir bakım yapıyor saçları yıpratmıyor sadece fazla yıkadığınız için saçta kurumalar olabilir malum saçları fazla yıkamakta iyi değil saç bakım kreminizle yada başka bakımlar yapıyorsanız onları uygulayın saçlar kendine gelsin:34:kolay gelsin:16:

arkdslr hepinizi çok tşkkr ederm saolun ..boyatmak ıstemıyorum artk bu yorumlrdan sonra..denicem bakalım su bı hafta ıcınde neler degısıcek yazarm yıne buraya tşkkrler..:49::49:

canım benimde öyle olmustu hemen boyadıgım gun sacımı doreli bi renge boyadım senin ki guzel duruyor bence benimki cok cok kotuydu sonra beyaz sabunla rengi akıttım duzelir gibi oldu diger turlu okula gidemezdimcok kotuydu

canım benimde öyle olmustu hemen boyadıgım gun sacımı doreli bi renge boyadım senin ki guzel duruyor bence benimki cok cok kotuydu sonra beyaz sabunla rengi akıttım duzelir gibi oldu diger turlu okula gidemezdimcok kotuydu

orda çok kotu durmuyo ama dedgm gıbı resmdekınden daha grı suanda..cnm saçını doreli renge boyaman işe yaradımı peki ?grılıgı aldımı

ahhh be canım niye boyattın ki saçlarını :59: alttaki 2 resim 10.1 olan çok iyiymiş ama telaşa verme kendini 9.1 de aynı gruptan oda küllü ve 10.1 çok açık olduğundan saçlarını grimsi yapmış ,saçların koyu olsaydı yeşilimsi olucaktı ama akacaktır o 2 haftaya hiç merak etme üzme kendini :34: beyaz sabunla yıkamaya devam :)))

yaptk işte bi hata cnm ya:( ben dedımkı saçlarım çok açık üstüne ne sursen kutudakı rengı tutturuurm ama hem koyulastrdı hem grileştrdı işte 10 gunde akıyo kullu boyalar ozamana kdr dişimi sıkıcam :)

canımm benimde küllü boyamamdan sonra çıtçıtlarım yeşil gri olduu üzerine sarı boyadım ama tutmadı bileee :(( beyaz sabunla yıkadım 2şer kere falan 3 akşam, rengi baya acıldı,suanda sarı,sanada tavsiyem çitileye çitileye güzelcee beyaz sabunla yıka :62:

Back