• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım rezil oldu siyah boya kurtarır mı?

csanda

MotherOfDarkness
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
13
0
36
İzmir
İyi akşamlar,
ilk kez konu açıyorum o yüzden kusuruma bakmazsınız inşallah =) ya 3 gün önce bakır kahve saçıma bakır balyaj attırmıştım ama iğrenç oldu =( gittim koyulaştırdım ertesi gün ama bu sefer de kuaför çok afedersiniz başka bi tarafıyla boyamış bi tuhaf oldu. Saçım rahat kalsın diye beklerken 3. banyonun ardından balyajlarım sarıya döndü bildiğin çingene gibi oldu:2: şimdi korkuyorum siyaha boyasam o sarılar iyice sarpa sarar mı? sizce ne yapmalıyım lütfen yardııımmmm:77:

bence biraz bekleyebiliyorsan eğer bekle iyice aksın saç... 2 hafta sonra iyice akmış olur... o zaman doğal bir kayveye boyarsın... ama bence kesinlikle siyah yapma... çünkü dönüşü yok pişman olabilirsin...

sıyaha boyaynca kapanır dıe umuorum.bıdaha rengı açmaya kalkışırsan sıyahtan sonra çok uğraşırsın ama:18:

bu saatten sonra dönmem zaten mahvoldular :2: kendi saçım benim mavi siyahtan daha koyu bir renkti açtım işte böyle oldu. tek korkum siyah da akarsa!?! Loreal mavi siyah mı boyasam? en kalıcı siyah hangisi acaba?

siyah boyasan da sarı balyajlar akacaktır 2 kez boyamanız gerekebilir en azından tam tutsada her yeri ışıltısı parlaklığı aynı olur mu bilmiyorum..beyaz sabunla akıtın derim acele kararla açılmış saçı koyultup pişman olmak da var..siyah boyuyacaksınız da voila boyamayın çabuk akmıştı bende..bence karamel ya da kahveleri deneyin derim..ama karar sizin

Sıyaha boyamanızı tavsıye etmıyorum 1 sene once bende sıyaha boyadım sızın gıbı balyajlarım vardı o balyajlar aktıkca oyle bır sırıtıyorkı kızıl kızıl cok cırkın bır goruntu oluyo kı ustuste sıyaha boyadım 1sene sonra ole bır sıkıldımkı sıyahtan en boya boyayı acmadıgından baska renge gecıs zor yanı balyaj ıstıyorum bayadır ama olmaz dıyorlar sacımı actırdım 100tl verdım 3ay once kumrala boyayıp balyaj atcaktı goya koafor bozuntusu oyle cırkın bır renge boyadıkı kullu kumrala boyadı bakır gengı cıktı ortaya tam tuhaf bır bakır uclar koyu dıpler acık uc renk bısey oldu hemen ertesı gun kahveye boyattım kayınpedere emeklı koafor kendısı sıyaha boyucak ınsan 40kez dusunsun sıkılırsan donemezsın kolay kolay orayelle acılan sac cok yıpranıyor bence guzel kahveler var onlara boyayın ısıltılı kahveler hem cok dogal ısıl ısıl parıldıyolar sıyah sac ınsanın yuzunu sertlestırıyor bence

bir yandan da kıyamıyorum hazır açılmış saça ama ne yapsam akacak ne yapacağımı bilemedim işte saçımın son haliEki Görüntüle 252911

emin olun siyaha boyayıp geri dönmek isterseniz bu rengi çook ararsınız, siyahtan dönene kadar neler çektim bi ben bilirim.. parça pinçik olan saçlarıma mı yanayım harcadığım paracıklarıma mı :5: ii bi kuaför bulup saçlarınızı istediğiniz renk yaptırın hatta mümkünse biraz bekleyin aksın, saçınız kendini yenilesin vs.. ki fikrimce şuanki renginiz gayet hoş..

Saçın bu kadar açılmışken siyaha boyama bence
Dönüşü çok çok zor olur ve aktıkça çıkar balyajların
Siyah saç aktıktan sonra da kızılımsı bi renk oluo onu bile tekrar siyahla kapatamamıştım ben
2.boyamada anca kapanmıştı
Beyaz sabunla aıktmayı dene bi süre bence

iki gün önce gittim kuaforume geri çikolata kahveyle koyu bakırı karışıtrıp boyadı iyi iki de siyah yapmamışım şimdi çok güzel oldu 4. banyom ama nazar değmesin ufak bir akma sarıya dönme yok =) sağolsun boya parasını da almadı benm hatam yanlış anladım seni diye hihihi çok şanslıyım =)

iki gün önce gittim kuaforume geri çikolata kahveyle koyu bakırı karışıtrıp boyadı iyi iki de siyah yapmamışım şimdi çok güzel oldu 4. banyom ama nazar değmesin ufak bir akma sarıya dönme yok =) sağolsun boya parasını da almadı benm hatam yanlış anladım seni diye hihihi çok şanslıyım =)

öyle kuaförler bulmak zor vallahi :)
:nazar:

öyle kuaför zor bulunur şanslısın evet:) iyiki de boyamamışsın siyaha canım. çünkü o da akcaktı zaten bi ikincsi sıkılıp açtırmak istesen zor olcaktı uğraşcaktın vs vs... şimdi üstüne (siyah dışında ) bi renge boyaya boyaya iyce olr istedğin gbi:nazar:

Back