• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saclarim :( ( resimli)

Bahsettiğim kuaförün örnekleri de bunlar içim gitmiyor değil..:KK14:

21372057_115943122446336_2404511142580846592_n.webp 37892289_254877688677005_240862173981573120_n.webp 34492802_2247248225305230_5942254323948847104_n.webp

kuaförler alınmasın ama şu ana kadar işini ehli ile yapan kuaföre denk gelmedim. hemen hepsi kafasına göre bişey yapıp sana yutturmaya çalışıyor.

Var, var gerçekten var ama işte ona da biraz kesenin ağzını açmak gerekiyor. Aslında kıyacaksın madem istiyorsun en azından saçlarından olmayacaksın hani hem para verip hemde istenilen sonucu geçtim yıpranması gerçekten üzücü.

Bahsettiğim kuaförün örnekleri de bunlar içim gitmiyor değil..:KK14:

Eki Görüntüle 2185457 Eki Görüntüle 2185458 Eki Görüntüle 2185462

Bahsettiğiniz kuaför hangisi bilmiyorum ama bu instagramda tanınan, uçuk fiyatlara harika! saçlar yapan kuaförler genelde iyi yaptıkları saçları paylaşıyor sayfalarında

Bizim görmediğimiz nice yanan saçlar, müşterinin istemediği renklerde yaptıkları da var

Benim arkadaşım bunlardan birine gitti boyasız saçı olaplex kullanıyoruz bir şey olmaz dedi yaktı rengi gösterdiği fotoğraftan alakasız oldu ki fotoğrafı da kuaförün kendi sayfasından alıp gösterdi

Düzeltmek için atacağı cilaya da yüksek miktarda ücret aldı

Yani böyle şeyler oluyor ya saç işi şans işi oluyor biraz galiba

Kizlar ombre yaptirdim soguk sari olsun dedim ama uclar platin sari dipler boyle oldu biraz bekle cilayla duzelticem dedi ama kac gündür ağlıyorum saclarim tiftik gibi kabarik catal catal oldu nolur konum tasinmasin sac kategorisinde cevap alamadim şimdi bu renk yuzume de gitmedi bunu cilayla resimdeki remge dondurulebilir mi cilayla nolur yardim edin cok üzgünüm
İlk iki resim çok saçma ama son fotoda güzel duruyor :))

Bahsettiğiniz kuaför hangisi bilmiyorum ama bu instagramda tanınan, uçuk fiyatlara harika! saçlar yapan kuaförler genelde iyi yaptıkları saçları paylaşıyor sayfalarında

Bizim görmediğimiz nice yanan saçlar, müşterinin istemediği renklerde yaptıkları da var

Benim arkadaşım bunlardan birine gitti boyasız saçı olaplex kullanıyoruz bir şey olmaz dedi yaktı rengi gösterdiği fotoğraftan alakasız oldu ki fotoğrafı da kuaförün kendi sayfasından alıp gösterdi

Düzeltmek için atacağı cilaya da yüksek miktarda ücret aldı

Yani böyle şeyler oluyor ya saç işi şans işi oluyor biraz galiba

Ferdi Aktürk Ortaköy de salonu, zaten doğal bile olsa koyu saçı tek seferde yıpratmadan açmak hele bir de soğuk sarıya imkansız olur diyenlerin amacı sadece para kazanmak haksız! kazanç tabii, ayrıca olaplex sadece saça daha az zarar verdiriyor. Benim kendi saçım kestane rengi gibi, bana tek seferde olmaz dedi mesela, ha tabii yine de araştırmak gerekir kim olursa olsun. Bu seferde işin ucunda ciddi bir meblağ ödeyip artı pişmanlıkla birlikte zarar gören saçlar var.

O rengi ücretsiz düzeltmesi gerekirdi, arkadaşınız ekstra ücret ödemeseydi keşke, o hangi kuaför acaba..

3 resimde bir biriyle okadar alakasizki 3.resimdeki gayet guzel 1.resime 2.resimdeki sac ucu nasil oldu anlamadim bence saclarinizi duzgunce kestirip eczaneden bepanthen bemiks serum galan alip bakim uapin

Arada çok fazla ton farkı var.Saçında 3 renk var.Diplerdeki tonda turuncu.Niye hemen telafi etmediki.Neden bekle dedi acaba.Saç yıpranmasın diye heralde.

Arada çok fazla ton farkı var.Saçında 3 renk var.Diplerdeki tonda turuncu.Niye hemen telafi etmediki.Neden bekle dedi acaba.Saç yıpranmasın diye heralde.

Beceremeyeceği için telafi edemedi ve bence üstüne para da verse bir daha oraya gitmesin konu sahibi, adamın ne yapabileceği ortada çünkü iyi bir kuaför bulup arkadaşların dediği gibi kreatin bakımı yaptırabilirsiniz ve bu konuda da her yere güvenmeyin sorsanız her yer yapıyor ama gerçek mi tartışılır.. Ve bence biraz kestirin saçlarınızı.

Kizlar ombre yaptirdim soguk sari olsun dedim ama uclar platin sari dipler boyle oldu biraz bekle cilayla duzelticem dedi ama kac gündür ağlıyorum saclarim tiftik gibi kabarik catal catal oldu nolur konum tasinmasin sac kategorisinde cevap alamadim şimdi bu renk yuzume de gitmedi bunu cilayla resimdeki remge dondurulebilir mi cilayla nolur yardim edin cok üzgünüm
onarıcı saç kremleri var.onlardan kullan ve saçınla daha fazla oynama ve saçını bildiğin insana emanet et.ağlama çünkü değmez.kuaför hatası yüzünden saçımı erkek saçı gibi kestirmek zorunda kaldım ocak ayında.ağlamadım.insanlar güldüler.sonra alıştılar.şimdi yine uzun saçım

Kuaföre git düzeltsin saçını hemen
Bu saçı görmeden nasıl çıktın ordan napıyosa şimdi yapmalı cilayı falan hemen atmaları lazımdı

Back
X