- 3 Ekim 2010
- 11.496
- 3.797
- 448
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attim kizlar
kuaförler alınmasın ama şu ana kadar işini ehli ile yapan kuaföre denk gelmedim. hemen hepsi kafasına göre bişey yapıp sana yutturmaya çalışıyor.
Bahsettiğim kuaförün örnekleri de bunlar içim gitmiyor değil..
Eki Görüntüle 2185457 Eki Görüntüle 2185458 Eki Görüntüle 2185462
İlk iki resim çok saçma ama son fotoda güzel duruyor :))Kizlar ombre yaptirdim soguk sari olsun dedim ama uclar platin sari dipler boyle oldu biraz bekle cilayla duzelticem dedi ama kac gündür ağlıyorum saclarim tiftik gibi kabarik catal catal oldu nolur konum tasinmasin sac kategorisinde cevap alamadim şimdi bu renk yuzume de gitmedi bunu cilayla resimdeki remge dondurulebilir mi cilayla nolur yardim edin cok üzgünüm
Bahsettiğiniz kuaför hangisi bilmiyorum ama bu instagramda tanınan, uçuk fiyatlara harika! saçlar yapan kuaförler genelde iyi yaptıkları saçları paylaşıyor sayfalarında
Bizim görmediğimiz nice yanan saçlar, müşterinin istemediği renklerde yaptıkları da var
Benim arkadaşım bunlardan birine gitti boyasız saçı olaplex kullanıyoruz bir şey olmaz dedi yaktı rengi gösterdiği fotoğraftan alakasız oldu ki fotoğrafı da kuaförün kendi sayfasından alıp gösterdi
Düzeltmek için atacağı cilaya da yüksek miktarda ücret aldı
Yani böyle şeyler oluyor ya saç işi şans işi oluyor biraz galiba
Dibin gelmiş gibi duruyoAttim kizlar
Bunu evde bende yapardım sana hayret birşey sende tamam deyip eve mi geldin?Attim kizlar
Attim kizlar
Arada çok fazla ton farkı var.Saçında 3 renk var.Diplerdeki tonda turuncu.Niye hemen telafi etmediki.Neden bekle dedi acaba.Saç yıpranmasın diye heralde.
onarıcı saç kremleri var.onlardan kullan ve saçınla daha fazla oynama ve saçını bildiğin insana emanet et.ağlama çünkü değmez.kuaför hatası yüzünden saçımı erkek saçı gibi kestirmek zorunda kaldım ocak ayında.ağlamadım.insanlar güldüler.sonra alıştılar.şimdi yine uzun saçımKizlar ombre yaptirdim soguk sari olsun dedim ama uclar platin sari dipler boyle oldu biraz bekle cilayla duzelticem dedi ama kac gündür ağlıyorum saclarim tiftik gibi kabarik catal catal oldu nolur konum tasinmasin sac kategorisinde cevap alamadim şimdi bu renk yuzume de gitmedi bunu cilayla resimdeki remge dondurulebilir mi cilayla nolur yardim edin cok üzgünüm