• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saclarim :( ( resimli)

Ben şunu anladım ki iş sarı veya küllü renklere ve ombreye gelince paraya kıyıp iyi bir kuaföre gitmek gerekiyor hatta buyuk şehirlerde olan bir kuaföre gitmek daha mantikli. Evet pahalı oluyor amaaen azından hem istedigin saç oluyor hem dr yıpranmıyor cok.

Vaktinde mahalle kuaförüne gidip azıcık ışıltı isteyip platin sarısıyla cikan biri olarak hic bir kuafore guvenmiyorum

Normalde saç renginiz koyu ise tek seferde istediğiniz soğuk sarıyı elde edemezsiniz hiç bir kuaför de bunu yapabileceğini söylemez. İnstagramda takip ettiğim iyi bir kuaför var ücreti biraz tuzlu benim omuz hizamda olan saçıma 700 lira demişti mesela ve tek sefer de mümkün değil demişti. Ayrıca saçı açarken olaplex kullanıyor mutlaka bilen vardır saçı yormadan açılmasını sağlıyor, saçın yıpranma oranı daha düşük oluyor.

Ben şunu anladım ki iş sarı veya küllü renklere ve ombreye gelince paraya kıyıp iyi bir kuaföre gitmek gerekiyor hatta buyuk şehirlerde olan bir kuaföre gitmek daha mantikli. Evet pahalı oluyor amaaen azından hem istedigin saç oluyor hem dr yıpranmıyor cok.

Vaktinde mahalle kuaförüne gidip azıcık ışıltı isteyip platin sarısıyla cikan biri olarak hic bir kuafore guvenmiyorum

Hele ki mahalle kuaförleri, her şeye '' yaparız, olur, tamam'' sonuç ama maalesef.

Attim kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20180903-162015.webp
    Screenshot_20180903-162015.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 279
Hele ki mahalle kuaförleri, her şeye '' yaparız, olur, tamam'' sonuç ama maalesef.

Kesinlikle sonuç facia oluyor dediginid gibi. Ben saçımı kestirmek zorunda kalmıştım o zaman çünkü tarak bile girmiyordu acilan yerlere ve hala da korkarım saç rengimi açtırmaktan. Sanırım en mantıklısı sene icinde para biriktirip bir ya da max iki kez iyi bir kuaföre gitmek

Size tavsiyem küllü cila attırıp üzerine keratin bakımı yaptırmanız. Bakım. Biraz maliyetli ama bu halde kalmamali saçlarınız

Tamam işte bende onu diyorum 3 renk olması normal koyudan sarıya ve açık sarıya oluyor genelde zaten

Tonların birbirine yakın olması gerekiyor turuncu rengini hiç bir sarışın olmak isteyen bayan istemez yani illa olur belki ama göze batmaması lazım küllü kumraldan yavaş yavaş turunculaşma olmadan hangi ton isteniyorsa geçilmesi gerekiyor. Yani tonlar birbiriyle uyum içinde olmalı.

f703bdefa91b1b55be8da8e4abba559d.webp sari-ombre-1.webp

Back
X