• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saclarim :( ( resimli)

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kizlar ombre yaptirdim soguk sari olsun dedim ama uclar platin sari dipler boyle oldu biraz bekle cilayla duzelticem dedi ama kac gündür ağlıyorum saclarim tiftik gibi kabarik catal catal oldu nolur konum tasinmasin sac kategorisinde cevap alamadim şimdi bu renk yuzume de gitmedi bunu cilayla resimdeki remge dondurulebilir mi cilayla nolur yardim edin cok üzgünüm

Seni öyle gönderip bekle mi dedi?
Bu kuaförler de iyice şaşırdı.
Oriel le saçlarını açmış yollamış resmen
25-gif.1318272

bence saçlarınızı az bırakın,dinlendırın. çok kotu değilse istediğiniz renkten zıyade sağlıklı olmasına bakın ve bır sure ıdare edin.bakım yapın.

olur olur. benimde başıma gelmişti cilayla düzeldi.
bir de aslında saç rengin iyi tutmuş hiç dorelik yok

Saçınız ilk 2 resimdeki gibi mi cidden? Altlar sarı, dipler siyah, ortalar başka.. Bu halde nasıl gönderdi sizi? Ne zaman düzeltecekmiş?
Bi hafta bekleyelim dedi evet sacimda 3 ayri renk var evden cikamiyorum renkte yuzume hiccc gitmedi sacim cok yiprandigi icin hemen cila felan yapmaya cesaret edemedi galiba

Kizlar ombre yaptirdim soguk sari olsun dedim ama uclar platin sari dipler boyle oldu biraz bekle cilayla duzelticem dedi ama kac gündür ağlıyorum saclarim tiftik gibi kabarik catal catal oldu nolur konum tasinmasin sac kategorisinde cevap alamadim şimdi bu renk yuzume de gitmedi bunu cilayla resimdeki remge dondurulebilir mi cilayla nolur yardim edin cok üzgünüm

Deli misin çok güzel bir renk olmuş

Çok beğendim

Sakın telaş edip kapatmak için koyu renge boyama

Cila ile düzelir rengi. İstediğin tona gelir

Boyayınca illaki yıpranır saç. Uçlarından biraz aldır, bakım yağı uygula, fön ve maşadan olabildiğince uzak dur, cila işini biraz erteleyebilirsin belki

Bi hafta bekleyelim dedi evet sacimda 3 ayri renk var evden cikamiyorum renkte yuzume hiccc gitmedi sacim cok yiprandigi icin hemen cila felan yapmaya cesaret edemedi galiba

Devam etse saçınız kopacaktı muhtemelen. Sertleşme var mı şu anda? Destek ürün kullanmaya başladınız mı? Benim de açıcıdan saçım kurumuş, kırılmaya başlamıştı. Keratin ile düzelttim. Mutlaka kullanın. Yazık saçınıza zarar verecekse hiç yapmasaymış keşke.

Back
X