• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım nasıl?Sizce kestirmeli miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
açıklama için teşekkür ederim yanlış anlamadığına sevindim:1hug:
benimde saçlarım belimde ama konu sahibi arkadaşımızın boyu uzun grubuna giriyor bana göre. ahh keşke herkesin saçları senin ki gibi olsa:çok üzgünüm:
Ahh canım benim ya ben kısa dememişimkikafamçokkarıştı.. "baya uzun sandım" demişim CADIARZU sen niye böyle diyosun.. kısa demedim baya uzun sandım dedim....-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 neyse keşke herkesin sacı istediği boyda olsa diyeyim bçyle temennide buunayım bende... =):1hug:a.s.

bi anlık hevesle sakın kestirme yaa sonra çok pişman olursun saçların çok güzel sakın dokunma sonrada saç uzatma yolları arar durursun upuzun dümdüz saçlarımı kestirdim şimdi omzumun 3-5 cm altnda ama ynede çok pişmanım yani :1no2:senağlama

bi anlık hevesle sakın kestirme yaa sonra çok pişman olursun saçların çok güzel sakın dokunma sonrada saç uzatma yolları arar durursun upuzun dümdüz saçlarımı kestirdim şimdi omzumun 3-5 cm altnda ama ynede çok pişmanım yani :1no2:senağlama
sana bu noktada katılmadan edemeyecegim dogrusu... kısa sac cesaret işi.. hayatım boyunca yapmadım bundan sonrada yapamam.. kestiripte kendine yakıstıranlara hayranım... sacı uzun süre uzun kullanıp sonra kestirenler yani sık sık sac kestirmeyenler sacını kısaltınca cok pişman olurlar.. kendimden örnek vereyim.. saclarım kalcama degiyodu belimdeydi.. omuz hizalarımda kestirdim ve günlerce agladım.....hala daha her ayna karsısında o eski saclarımı arıyorum.. uzayacak biliyorum ama... uzun sözün kısası: cok cok ii düşünüp öyle kestirin sacınızı...

Back