Ya aslında çok ışık olmayan bir ortamda belli olmuyor ben söylemedende anlaşılmıyor ama tuvaletlerde filan diplerim tupturuncu gibiFotolarda kötü bir görüntü yok aslında...
Evet benim suçum orası öyle maalesef keşke doğallığı bozmasaydımAman yanmadığı sürece sorun yok yine boyanır ne olacak
Ayrıca çok alakasız ama ‘mahvoldu’ olacak başlık
Ve ‘mahvettim’
Renk de güzel olmuş aslında, ama beğenmediyseniz de kalıcı bir şey değil uzayıp gidecekEvet benim suçum orası öyle maalesef keşke doğallığı bozmasaydım
İşte her ışıkta farklı çıkıyor biraz beklemek istiyorum derken araştırdığım kadarıyla 2-3 ay sürüyormuş etkisi google da saçın kendi rengini öne çıkarır diye okudum kızıllık boyadan dolayı ise boya akınca o kızıllıkta akarmı diye merak ettim çünkü boya konusunda pek bilgim yok. Saçım uzadıkça altlar kızıllaşma hafif oluyor ama dipler koyuydu hep. Attığım şu görüntü beni mutsuz etti düzeltmeye çalışırken iyice mahfetmek istemiyorum o yüzden sormak istedimdoğal saçında pigment olarak kızıllık varsa yıkayarak akması mümkün değil. ama 4. fotoya bakıyorum küllü gibi orada sanki. kimi renkler güneşte sarı ışıkta kızıllık var gibi gösterirken beyaz ışıkta falanda küllü gibi duruyor. sizinde öyle galiba.
Çok haklısınız inanın normalde dikkat etmeye çalışırım ama şuan aceleyle farkedemedim. Kusura bakmayınSaçın gayet güzel canım ancak şu belli başlı yapılan yazım hataları beni deli ediyor. Mohfoldu değil doğrusu mahvoldu.
Ya tabiki büyük bir problem değil haklısınız öyle görünüyor ama saçlarım 3 yıl önce yanmıştı ve zar zor toplamışken bu durumun benzerini yaşamak beni çok üzdü.Mahvolmuş gerçekten, insan içine çıkmam ben olsam
Teşekkür ederim bu yorum içimi rahatlattı normalde boyayla ilgili çok bilgim yok ama uzadıkça abes dururmu diye endişeliyim sadeceBen öyle kötü bir görüntü göremedim, normal duruyor.
Ha öncesi var da ondan bu abartı. Yanmamış ki rengi açılmış sadece, renk değişimi var kötü görünmüyor bir şey olmazYa tabiki büyük bir problem değil haklısınız öyle görünüyor ama saçlarım 3 yıl önce yanmıştı ve zar zor toplamışken bu durumun benzerini yaşamak beni çok üzdü.
üzülmeyin mor şampuan iyi gelebilirEvet benim suçum orası öyle maalesef keşke doğallığı bozmasaydım
Mor şampuan denedim ama iyice açık kahvemsi bi renk oluştu maalesefüzülmeyin mor şampuan iyi gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?