• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarim mahvoldu lutfen yardimm !!

Bu boyama işlemine para verdin mi cidden? Bence aynı kuaföre git ve parasız boyatmaya bak.
Çünkü bu ombre değil. Kuaför senden para alıp 4 ay dipboyası yapılmamış saçtan yapmış.

Ayyy canım benim, gerçekten mahvetmiş yaaaa, sakın sarıyla birşeyler yaptırim deme bu kez yanar yıpranır saçların.
Bence işininde iyi olan bir kuaföre git onlar bir iki kerede kurtarır. Üzülme

Aynı salak olay benim de başıma gelmişti. Tek fark bende uçlarıyla orta kısmı sedeki gibi farklı değildi seninkinde uçlar daha koyu. Ben yıllardır ombre kullanıyordum, en son sarılarım bayağı aşağı inmişti, yenilemek istedim, bilmediğim bi kuaföre gittim ve sonuç sıfır geçiş, sanki 5 aydır dip boya yaptırılmamış bir röfle gibiydi. Bazı tutamlar daha da uçtan paketlenmiş falan... O kadar rezildi ki. Koyuya boyasam iki yıkamada yeşillenecekti. Doğal saçımla işlem görmüş görmüş saçım ayrı renk tutacaktı. Ben çareyi dip röfle yaptırmakta ve dogal saç rengimi de 2 ton kırdırmakta buldum. İşinin ehli bir kuaförde tabi. Harika oldu çok memnunum şu an. Sonuç sende eğer sarı kullanabikeceksen böyle yapmanı tavsiye ederim.
Canm su an baska islem yaptirmak istemiyorum daha da kotu olur diye.Cikolata kahve yaptirayim sacimin tamamina diyorum toplarmi sence

Sana yakismis ama kuafor mahvetmis guzelim saclarini kotu gorunuyor gercekten :( Ten rengin aciksa bakir rengi cok hos olur saclarin kaliteli bir sac sanirim ya da kumrala boyamalisin platin sari onermem cok yapmacik duruyor :KK19:
Cikolata kahve kapatirmi sactaki ayriliklari

Kizlar merhaba.Daha once de uyeligim vardi fakat iptal ettirmistim tekrar döndüm..Saclarimla basim dertte.Ombre yaptrmak icin dun kuafore gittm fakat tam istedigim gibi olmadi .Sanki ombreye de benzemedi kadin bastan asagi sari yapti beni.Alt kisimlarda daha onceden boya oldugu icin uste gore daha koyu oldu.Gozume o kadar komik gorunuyo ki.Sizce bu sacin uzerine ne yapabilirim rofle goruntusu vermem mumkunmu ?Lutfen yardimci olun

Aynısının benzeri başıma geldi,
Allahtan siz diplerini elletmemişsiniz ben diplerinede boya attırmıştım,
Sonra neyse beş gün içinde saçlarımı çikolata kahvesine boyatıp daha sonrasında yine ombre yaptırdım mükemmel oldu herkes kuaförümü sordu falan, ve beş gün içinde iki kez ombre yapılıp boyanmasına rağmen gram yıpranma lastikleşme yanma olmadı sadece biraz kuruma oldu onuda hindistan cevizi yağıyla dört beş günde saçlarımı yumuşattım hiç üzülmeyin, bulunduğunuz yerdeki en iyi kuaföre gitmenizi öneririm :)

Aynısının benzeri başıma geldi,
Allahtan siz diplerini elletmemişsiniz ben diplerinede boya attırmıştım,
Sonra neyse beş gün içinde saçlarımı çikolata kahvesine boyatıp daha sonrasında yine ombre yaptırdım mükemmel oldu herkes kuaförümü sordu falan, ve beş gün içinde iki kez ombre yapılıp boyanmasına rağmen gram yıpranma lastikleşme yanma olmadı sadece biraz kuruma oldu onuda hindistan cevizi yağıyla dört beş günde saçlarımı yumuşattım hiç üzülmeyin, bulunduğunuz yerdeki en iyi kuaföre gitmenizi öneririm :)
Cok tesekkur ederimm.O kadar korktum ki saclarima cikolata kahve yaptirayim bi muddet oyle kullanayim diyorum.Zamanla biraz akar hem daha dogal durur belki..Ombreden de gectim inan

Evet, bak bu olabilir, saçların kendine gelince, tekrar ombre yaptırabilirsin. Eminim çok hoş olur canım.
İnsallah canim yaa.Cikolata kahve zamanla akar belki daha dogal gorunur sacim ombreye gerek kalmaz.Simdilik tek tesellim bu.Cesaret edemiyorum tekrar ombreye

İzmirde key kuaföre gözün kapalı düzelttirebilirsin bu saçı. Hemen düzeltirler ana fiyatı çok tuzlu. Daha uygun dersen İbrahim&ibrahim var bornova özkanlarda. Orayı öneririm.

Back
X