Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarim mahvoldu lutfen yardimm !!
- Konu Sahibi Peri-Tozu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cikolata kahve yaptirmayi dusunuyorum :-(Ayyy canım benim, gerçekten mahvetmiş yaaaa, sakın sarıyla birşeyler yaptırim deme bu kez yanar yıpranır saçların.
Bence işininde iyi olan bir kuaföre git onlar bir iki kerede kurtarır. Üzülme
Canm su an baska islem yaptirmak istemiyorum daha da kotu olur diye.Cikolata kahve yaptirayim sacimin tamamina diyorum toplarmi senceAynı salak olay benim de başıma gelmişti. Tek fark bende uçlarıyla orta kısmı sedeki gibi farklı değildi seninkinde uçlar daha koyu. Ben yıllardır ombre kullanıyordum, en son sarılarım bayağı aşağı inmişti, yenilemek istedim, bilmediğim bi kuaföre gittim ve sonuç sıfır geçiş, sanki 5 aydır dip boya yaptırılmamış bir röfle gibiydi. Bazı tutamlar daha da uçtan paketlenmiş falan... O kadar rezildi ki. Koyuya boyasam iki yıkamada yeşillenecekti. Doğal saçımla işlem görmüş görmüş saçım ayrı renk tutacaktı. Ben çareyi dip röfle yaptırmakta ve dogal saç rengimi de 2 ton kırdırmakta buldum. İşinin ehli bir kuaförde tabi. Harika oldu çok memnunum şu an. Sonuç sende eğer sarı kullanabikeceksen böyle yapmanı tavsiye ederim.
Off kendisini kuafor sanan birisi iste.Ancak kas biyik almayi bilir oOff çok kötü
Bunu cidden kuaforlugu bilen biri mi yaptı
Dip boyası gelmiş gibi duruyor
Alttaki turunculuk ne öyle. .
Hemen boya bu saçı hemen
Cikolata kahve kapatirmi sactaki ayriliklariSana yakismis ama kuafor mahvetmis guzelim saclarini kotu gorunuyor gercekten Ten rengin aciksa bakir rengi cok hos olur saclarin kaliteli bir sac sanirim ya da kumrala boyamalisin platin sari onermem cok yapmacik duruyor
Hic boyamadi sanırım dipleriCikolata kahve kapatirmi sactaki ayriliklari
Biraz olsun rengini kirabilir çikolata kahve
Evet diplerim dogal iyi ki oraya dokundurmadim.Sariya hangi renk olarak tutar cikolata kahveHic boyamadi sanırım dipleri
Biraz olsun rengini kirabilir çikolata kahve
Evet, bak bu olabilir, saçların kendine gelince, tekrar ombre yaptırabilirsin. Eminim çok hoş olur canım.Cikolata kahve yaptirmayi dusunuyorum :-(
Kizlar merhaba.Daha once de uyeligim vardi fakat iptal ettirmistim tekrar döndüm..Saclarimla basim dertte.Ombre yaptrmak icin dun kuafore gittm fakat tam istedigim gibi olmadi .Sanki ombreye de benzemedi kadin bastan asagi sari yapti beni.Alt kisimlarda daha onceden boya oldugu icin uste gore daha koyu oldu.Gozume o kadar komik gorunuyo ki.Sizce bu sacin uzerine ne yapabilirim rofle goruntusu vermem mumkunmu ?Lutfen yardimci olun
Aynısının benzeri başıma geldi,
Allahtan siz diplerini elletmemişsiniz ben diplerinede boya attırmıştım,
Sonra neyse beş gün içinde saçlarımı çikolata kahvesine boyatıp daha sonrasında yine ombre yaptırdım mükemmel oldu herkes kuaförümü sordu falan, ve beş gün içinde iki kez ombre yapılıp boyanmasına rağmen gram yıpranma lastikleşme yanma olmadı sadece biraz kuruma oldu onuda hindistan cevizi yağıyla dört beş günde saçlarımı yumuşattım hiç üzülmeyin, bulunduğunuz yerdeki en iyi kuaföre gitmenizi öneririm :)
Cok tesekkur ederimm.O kadar korktum ki saclarima cikolata kahve yaptirayim bi muddet oyle kullanayim diyorum.Zamanla biraz akar hem daha dogal durur belki..Ombreden de gectim inanAynısının benzeri başıma geldi,
Allahtan siz diplerini elletmemişsiniz ben diplerinede boya attırmıştım,
Sonra neyse beş gün içinde saçlarımı çikolata kahvesine boyatıp daha sonrasında yine ombre yaptırdım mükemmel oldu herkes kuaförümü sordu falan, ve beş gün içinde iki kez ombre yapılıp boyanmasına rağmen gram yıpranma lastikleşme yanma olmadı sadece biraz kuruma oldu onuda hindistan cevizi yağıyla dört beş günde saçlarımı yumuşattım hiç üzülmeyin, bulunduğunuz yerdeki en iyi kuaföre gitmenizi öneririm :)
İnsallah canim yaa.Cikolata kahve zamanla akar belki daha dogal gorunur sacim ombreye gerek kalmaz.Simdilik tek tesellim bu.Cesaret edemiyorum tekrar ombreyeEvet, bak bu olabilir, saçların kendine gelince, tekrar ombre yaptırabilirsin. Eminim çok hoş olur canım.
Hiçbirşey olmaz, duruma göre karar verirsin bu arada saçların genelde Haaaaaarika canımİnsallah canim yaa.Cikolata kahve zamanla akar belki daha dogal gorunur sacim ombreye gerek kalmaz.Simdilik tek tesellim bu.Cesaret edemiyorum tekrar ombreye
Canım sakııın yapma. Kahveye boyarsan bir daha sarıya dönmen zor cok yıpranır saçların. Git iyi bir kuaföre düzeltirler bu saçı ben söyliyim sana.Cikolata kahve yaptirmayi dusunuyorum :-(
Tesekkur ederimmHiçbirşey olmaz, duruma göre karar verirsin bu arada saçların genelde Haaaaaarika canım
Tesekkur ederm canim ikisine de gidicemİzmirde key kuaföre gözün kapalı düzelttirebilirsin bu saçı. Hemen düzeltirler ana fiyatı çok tuzlu. Daha uygun dersen İbrahim&ibrahim var bornova özkanlarda. Orayı öneririm.
Gidicem canim tesekkur ederimCanım sakııın yapma. Kahveye boyarsan bir daha sarıya dönmen zor cok yıpranır saçların. Git iyi bir kuaföre düzeltirler bu saçı ben söyliyim sana.
Cikolata kahve kapatirmi sactaki ayriliklari
Evet cok hos olurr super secim
Ayyy insallah canimEvet cok hos olurr super secim