Evet cok iyi bir kuafor bulmam lazim.İzmirdeyim.Bildiginiz bi kuafor varsa reklam olmazsa yardimci olursaniz cok sevinirim1-Yukarıdaki dip cok koyu olmuş.bazen cok koyu da güzel olur ama senin altlarla uyumu sağlayamamış
2-alttaki sarı tonu aşağıya doğru kızıllaşıyor.acılması gerekirken..
3-yapılması gereken bir kuaförde düzeltmen.cok iy bi kuaför olsun.bi kac tane dolaş.herkes herseyi yapamıyor cünkü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarim mahvoldu lutfen yardimm !!
- Konu Sahibi Peri-Tozu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kahve yap madem bi müddet öyle gitsin ama dinlerndirmen lazım saçınıKizil bana olmaz ki canim ya :-( Baska renk tutmaz mi ki.Yakti resmen saclarimi
hımm bilemeyeceğim kahve de olabilir benbeyaz tenliyim o yüzden hiç düşünmemiştim o kısmınıAma o renk genelde beyaz tenlilere çok yakışıyor eğer buğday tenliyse yakışmayabilir.
Tesekkur ederim Ozguvensizlikten degil de herkes hic olmamis dedi kimse begenmedi ben de kotu hissettm haliyle.Yoksa makyajsiz da cikarim normaldeBizim kadınlarımız neden kendilerini beğenmezler bilmiyorum Allahın Beyonce'si kopkoyu tenine aldırmadan saçlarını sarı yapar ve güzel görünür ama biz hemen hayata küseriz. Biraz makyaj ve özgüvenle güzel görünmeyecek kadın yoktur bence. Ayrıca saçlarınız arkadaşların da dediği gibi çok güzel. :)
Evet ben de cikolata kahve dusunuyorum gecici bi sure icinkahve yap madem bi müddet öyle gitsin ama dinlerndirmen lazım saçını
hımm bilemeyeceğim kahve de olabilir benbeyaz tenliyim o yüzden hiç düşünmemiştim o kısmını
Tesekkur ederim canim..Evet ombre dedi ama ne hale cevirdi.O kadar para aldi ustelik.Cok kizginim o kuaforeSaçların sağlıklı ve canlı duruyor yanmamış ama dip boyası aşırı gelmiş sarıya çevirmiş kuaför saçını ombre yapıcam derken.
Benim tenime olmaz ki canim kullu sariOmbren cok tepeden baslamis bence.
renginde de dedigin gibi sikinti var.
ben olsam komple sacimi acar, kullu sariya boyayip platin yaparim.
Cok tesekkur ederimmm1-Yukarıdaki dip cok koyu olmuş.bazen cok koyu da güzel olur ama senin altlarla uyumu sağlayamamış
2-alttaki sarı tonu aşağıya doğru kızıllaşıyor.acılması gerekirken..
3-yapılması gereken bir kuaförde düzeltmen.cok iy bi kuaför olsun.bi kac tane dolaş.herkes herseyi yapamıyor cünkü
Buarada inanılmaz güzel sacın var.Şevket misali keşşşke benim olsa!!
Maşallah
Koyu renge boyadiktan sonra mi acilir sacim ?orta kısmın rengini hem çok açmış hemde çok yukarıdan başlamış.
tüm saçı tek renkte toplayacak kadar koyu bir renge boyatıp biraz dinlendirin derim.
yıkadıkça sarı olan yerler hafif açılır daha doğal bir ombre olur.
Yikama setinde nasil bi islem uygularlarAynen öyle canım mümkün
yıkama setinde dahi duzeltilebilir
boşuna üzülme
Durumunuz varsa kesinlikle Bostanlı Key Kuaför. Gerçekten çok çok iyiler, verdiğiniz paraya değer.Evet cok iyi bir kuafor bulmam lazim.İzmirdeyim.Bildiginiz bi kuafor varsa reklam olmazsa yardimci olursaniz cok sevinirim
Ay icim cok rahatladiiii Cikolata kahve yaptirayim o zaman.Zamanla hafif acilir heraldebenim saçım sarıydı koyu bir renge boyattım yıkadıkça rengi açıldı.
ama çok koyu bir renk olmamalı siyah yada siyaha yakın kahve gibi.
orta renkte bir kahve iş görür bence.
Key kuafore daha once gitmistim musteri memnuniyeti olmasa da gercekten iyi is cikariyolar.Onemli olan da buDurumunuz varsa kesinlikle Bostanlı Key Kuaför. Gerçekten çok çok iyiler, verdiğiniz paraya değer.
Al benden de o kadar canmÖncelikle işinin ehli bir kuaföre gidip saçınızı düzelttirin. Sonrada saçınızı bu hale getiren kuaföre gidip saçlarını eline verin. Sinir oluyorum her köşe başı kuaförünün altından kalkamayacağı işlere ayy ben mikemmel yaparım tatlımm demesine.
Aynı salak olay benim de başıma gelmişti. Tek fark bende uçlarıyla orta kısmı sedeki gibi farklı değildi seninkinde uçlar daha koyu. Ben yıllardır ombre kullanıyordum, en son sarılarım bayağı aşağı inmişti, yenilemek istedim, bilmediğim bi kuaföre gittim ve sonuç sıfır geçiş, sanki 5 aydır dip boya yaptırılmamış bir röfle gibiydi. Bazı tutamlar daha da uçtan paketlenmiş falan... O kadar rezildi ki. Koyuya boyasam iki yıkamada yeşillenecekti. Doğal saçımla işlem görmüş görmüş saçım ayrı renk tutacaktı. Ben çareyi dip röfle yaptırmakta ve dogal saç rengimi de 2 ton kırdırmakta buldum. İşinin ehli bir kuaförde tabi. Harika oldu çok memnunum şu an. Sonuç sende eğer sarı kullanabikeceksen böyle yapmanı tavsiye ederim.