• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarim mahvoldu lutfen yardimm !!

1-Yukarıdaki dip cok koyu olmuş.bazen cok koyu da güzel olur ama senin altlarla uyumu sağlayamamış
2-alttaki sarı tonu aşağıya doğru kızıllaşıyor.acılması gerekirken..
3-yapılması gereken bir kuaförde düzeltmen.cok iy bi kuaför olsun.bi kac tane dolaş.herkes herseyi yapamıyor cünkü
Evet cok iyi bir kuafor bulmam lazim.İzmirdeyim.Bildiginiz bi kuafor varsa reklam olmazsa yardimci olursaniz cok sevinirim

Kizil bana olmaz ki canim ya :-( Baska renk tutmaz mi ki.Yakti resmen saclarimi
kahve yap madem bi müddet öyle gitsin ama dinlerndirmen lazım saçını
Ama o renk genelde beyaz tenlilere çok yakışıyor eğer buğday tenliyse yakışmayabilir.
hımm bilemeyeceğim kahve de olabilir benbeyaz tenliyim o yüzden hiç düşünmemiştim o kısmını

Bizim kadınlarımız neden kendilerini beğenmezler bilmiyorum Allahın Beyonce'si kopkoyu tenine aldırmadan saçlarını sarı yapar ve güzel görünür ama biz hemen hayata küseriz. Biraz makyaj ve özgüvenle güzel görünmeyecek kadın yoktur bence. Ayrıca saçlarınız arkadaşların da dediği gibi çok güzel. :)
Tesekkur ederim :-) Ozguvensizlikten degil de herkes hic olmamis dedi kimse begenmedi ben de kotu hissettm haliyle.Yoksa makyajsiz da cikarim normalde

orta kısmın rengini hem çok açmış hemde çok yukarıdan başlamış.
tüm saçı tek renkte toplayacak kadar koyu bir renge boyatıp biraz dinlendirin derim.
yıkadıkça sarı olan yerler hafif açılır daha doğal bir ombre olur.

1-Yukarıdaki dip cok koyu olmuş.bazen cok koyu da güzel olur ama senin altlarla uyumu sağlayamamış
2-alttaki sarı tonu aşağıya doğru kızıllaşıyor.acılması gerekirken..
3-yapılması gereken bir kuaförde düzeltmen.cok iy bi kuaför olsun.bi kac tane dolaş.herkes herseyi yapamıyor cünkü
Buarada inanılmaz güzel sacın var.Şevket misali keşşşke benim olsa!!
Maşallah
Cok tesekkur ederimmm :-)

orta kısmın rengini hem çok açmış hemde çok yukarıdan başlamış.
tüm saçı tek renkte toplayacak kadar koyu bir renge boyatıp biraz dinlendirin derim.
yıkadıkça sarı olan yerler hafif açılır daha doğal bir ombre olur.
Koyu renge boyadiktan sonra mi acilir sacim ?

Öncelikle işinin ehli bir kuaföre gidip saçınızı düzelttirin. Sonrada saçınızı bu hale getiren kuaföre gidip saçlarını eline verin. Sinir oluyorum her köşe başı kuaförünün altından kalkamayacağı işlere ayy ben mikemmel yaparım tatlımm demesine.

benim saçım sarıydı koyu bir renge boyattım yıkadıkça rengi açıldı.
ama çok koyu bir renk olmamalı siyah yada siyaha yakın kahve gibi.
orta renkte bir kahve iş görür bence.

benim saçım sarıydı koyu bir renge boyattım yıkadıkça rengi açıldı.
ama çok koyu bir renk olmamalı siyah yada siyaha yakın kahve gibi.
orta renkte bir kahve iş görür bence.
Ay icim cok rahatladiiii :-) Cikolata kahve yaptirayim o zaman.Zamanla hafif acilir heralde

Öncelikle işinin ehli bir kuaföre gidip saçınızı düzelttirin. Sonrada saçınızı bu hale getiren kuaföre gidip saçlarını eline verin. Sinir oluyorum her köşe başı kuaförünün altından kalkamayacağı işlere ayy ben mikemmel yaparım tatlımm demesine.
Al benden de o kadar canm

Aynı salak olay benim de başıma gelmişti. Tek fark bende uçlarıyla orta kısmı sedeki gibi farklı değildi seninkinde uçlar daha koyu. Ben yıllardır ombre kullanıyordum, en son sarılarım bayağı aşağı inmişti, yenilemek istedim, bilmediğim bi kuaföre gittim ve sonuç sıfır geçiş, sanki 5 aydır dip boya yaptırılmamış bir röfle gibiydi. Bazı tutamlar daha da uçtan paketlenmiş falan... O kadar rezildi ki. Koyuya boyasam iki yıkamada yeşillenecekti. Doğal saçımla işlem görmüş görmüş saçım ayrı renk tutacaktı. Ben çareyi dip röfle yaptırmakta ve dogal saç rengimi de 2 ton kırdırmakta buldum. İşinin ehli bir kuaförde tabi. Harika oldu çok memnunum şu an. Sonuç sende eğer sarı kullanabikeceksen böyle yapmanı tavsiye ederim.

Sana yakismis ama kuafor mahvetmis guzelim saclarini kotu gorunuyor gercekten :( Ten rengin aciksa bakir rengi cok hos olur saclarin kaliteli bir sac sanirim ya da kumrala boyamalisin platin sari onermem cok yapmacik duruyor :KK19:

Off çok kötü
Bunu cidden kuaforlugu bilen biri mi yaptı
Dip boyası gelmiş gibi duruyor
Alttaki turunculuk ne öyle. .
Hemen boya bu saçı hemen

Back
X