Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarim mahvoldu lutfen yardimm !!

Evet cok iyi bir kuafor bulmam lazim.İzmirdeyim.Bildiginiz bi kuafor varsa reklam olmazsa yardimci olursaniz cok sevinirim

Kizil bana olmaz ki canim ya :-( Baska renk tutmaz mi ki.Yakti resmen saclarimi
kahve yap madem bi müddet öyle gitsin ama dinlerndirmen lazım saçını
Ama o renk genelde beyaz tenlilere çok yakışıyor eğer buğday tenliyse yakışmayabilir.
hımm bilemeyeceğim kahve de olabilir benbeyaz tenliyim o yüzden hiç düşünmemiştim o kısmını

Tesekkur ederim Ozguvensizlikten degil de herkes hic olmamis dedi kimse begenmedi ben de kotu hissettm haliyle.Yoksa makyajsiz da cikarim normalde

Saçların sağlıklı ve canlı duruyor yanmamış ama dip boyası aşırı gelmiş sarıya çevirmiş kuaför saçını ombre yapıcam derken.

kahve yap madem bi müddet öyle gitsin ama dinlerndirmen lazım saçını
hımm bilemeyeceğim kahve de olabilir benbeyaz tenliyim o yüzden hiç düşünmemiştim o kısmını
Evet ben de cikolata kahve dusunuyorum gecici bi sure icin

Saçların sağlıklı ve canlı duruyor yanmamış ama dip boyası aşırı gelmiş sarıya çevirmiş kuaför saçını ombre yapıcam derken.
Tesekkur ederim canim..Evet ombre dedi ama ne hale cevirdi.O kadar para aldi ustelik.Cok kizginim o kuafore

orta kısmın rengini hem çok açmış hemde çok yukarıdan başlamış.
tüm saçı tek renkte toplayacak kadar koyu bir renge boyatıp biraz dinlendirin derim.
yıkadıkça sarı olan yerler hafif açılır daha doğal bir ombre olur.

Cok tesekkur ederimmm

Koyu renge boyadiktan sonra mi acilir sacim ?

Öncelikle işinin ehli bir kuaföre gidip saçınızı düzelttirin. Sonrada saçınızı bu hale getiren kuaföre gidip saçlarını eline verin. Sinir oluyorum her köşe başı kuaförünün altından kalkamayacağı işlere ayy ben mikemmel yaparım tatlımm demesine.

benim saçım sarıydı koyu bir renge boyattım yıkadıkça rengi açıldı.
ama çok koyu bir renk olmamalı siyah yada siyaha yakın kahve gibi.
orta renkte bir kahve iş görür bence.

benim saçım sarıydı koyu bir renge boyattım yıkadıkça rengi açıldı.
ama çok koyu bir renk olmamalı siyah yada siyaha yakın kahve gibi.
orta renkte bir kahve iş görür bence.
Ay icim cok rahatladiiii Cikolata kahve yaptirayim o zaman.Zamanla hafif acilir heralde

Al benden de o kadar canm

Aynı salak olay benim de başıma gelmişti. Tek fark bende uçlarıyla orta kısmı sedeki gibi farklı değildi seninkinde uçlar daha koyu. Ben yıllardır ombre kullanıyordum, en son sarılarım bayağı aşağı inmişti, yenilemek istedim, bilmediğim bi kuaföre gittim ve sonuç sıfır geçiş, sanki 5 aydır dip boya yaptırılmamış bir röfle gibiydi. Bazı tutamlar daha da uçtan paketlenmiş falan... O kadar rezildi ki. Koyuya boyasam iki yıkamada yeşillenecekti. Doğal saçımla işlem görmüş görmüş saçım ayrı renk tutacaktı. Ben çareyi dip röfle yaptırmakta ve dogal saç rengimi de 2 ton kırdırmakta buldum. İşinin ehli bir kuaförde tabi. Harika oldu çok memnunum şu an. Sonuç sende eğer sarı kullanabikeceksen böyle yapmanı tavsiye ederim.

Sana yakismis ama kuafor mahvetmis guzelim saclarini kotu gorunuyor gercekten Ten rengin aciksa bakir rengi cok hos olur saclarin kaliteli bir sac sanirim ya da kumrala boyamalisin platin sari onermem cok yapmacik duruyor

Off çok kötü
Bunu cidden kuaforlugu bilen biri mi yaptı
Dip boyası gelmiş gibi duruyor
Alttaki turunculuk ne öyle. .
Hemen boya bu saçı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…