merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır saç düzleştiricisi kullanıyorum ama saçlarımı kuruttu saçımı nemlendirici bir ürün arıyorum ama ne kullanacağımı bilemiyorum sizlerin tavsiyesi olursa sevinirim.
canım badem yağı hint yağı ayrıca sarışınsan ben gibi buğday ve jojoba yağı tavsiyemdir ayrıca saçlarına banyodan çıktıktan sonra mavi su tavsiyemdir :)
gamzecim en iyisi sen elidorun yıpranmış saçlar için olan bakım kürünü al ve uygula ben çok memnunum
mavi su genellikle kuaförlerin fön çekmeden önce kullandığı bir üründür düzleştirmeden önce bunu saçına sıkarsan kırılmayı önleyecektir ve kurumayı da
ben gliss'in kuru ve yıpranmış saçlar için onarıcı şampuanını kullanıyorum.. ayrıca durulanan saç kremi ve sıvı saç kremini de kullanıyorum.. pırıl pırıl ve mis gibi oluyolar.. tavsiyemdir.
Kuaförler genellikle bizlerin saçımız kuruduğunda protein kaybını nem kaybıyla karıştırdığımızı söylüyorlar.. Saç protein kaybına uğruyormuş ve kuruyormuş. Bunlar için özel ürünler var...
Saçlarının sadece uçları kuruduysa bunu saç kremiyle çözebilirsin, pantene in kuru ve yıpranmış saçlar için olan saç kremini tavsiye ederim. Eğer saç uçlarınla birlikte saç diplerin de kuruduysa, kuru saçlar için üretilen şampuanları kullanmaya başla canım.