Lütfen biri yardım etsin ya. Saçlarım acayip kuru. Odun gibi resmen. Saç gibi durmuyor açınca elektrikli cılız bir ot topluluğu(!). Sürmediğim yağ kalmadı. Bkz: hint yağı, jojoba ,gliserin ,zeytinyağı, badem yağı, çörek otu yağı, menekşe yağı. Yağlar yüzünden saçlarımın rengi de açıldı. Tüm bunların yanında yumurta, elma sirkesi, maden suyu, mayonez,bal,yoğurt.süt hepsini denedim.Son 4 yılda saçlarımın yarısını kaybettim. Doktora gittim B12 ve demir eksikliği tedavisi gördüm ; işe yaramadı.Biri artık işe yarayan bir formül söylesin. Duacınız olurum. Yardım edinYarın saçlarımın foto çeker atarım.
o zaman haplara devam. Teşekkur ederim.öncelikle geçmiş olsun tatlım. Ama doktora gitmiş ve teşhisin konulmuş. Ciddi vitamin eksikliğin varken hiç bir yağ sana fayda vermez, öncelikle vitamin değerlerinin normal değerlerine yükselmesini sağlamalısın.
aynı karışımı denedim ama banyo sonrası sıkıp durulamadım kalıntı bıraktı sertleştirdi bir de oyle deneyeyim teşekkurleraynı sıkıntı bendede var denemediğim yağ saç bakım kremi kalmadı sürekli arkamda kedi gibi saç bırakıyorum. en son çareyi bütün yağları kesmekte buldum çünkü banyo sonrası nemli saça sürülen yağlar saçı daha fazla kurutup sertleştiriyor.
şimdi küçük fısfıs şişenin içine biraz su koyup gliserin,tatlı badem yağı,bepanten,zeytin yağı ekledim. zeytin yağı hariç diğer yağları şampuana da ekledim. banyodan bir-iki saat önce suyu saçlarımın ucuna dibine iyice sıkıp bekletiyorum. sonrada nemliyken uclara elidorun kremini sürüyorum. ve saçlarımın sadece dibini kurutuyorum. işe yarıyor gibi şimdi daha az kırılıyor :)
canım saç kesimi de önemli.. iyi bir yerde kestir dolgun gösteren bir kesim yapsın, ara makas atmasın vesaire..Sizce de çok kuru ve cılız değiller mi
Ama bu görüntüde hile olur iyileştirme olmazcanım saç kesimi de önemli.. iyi bir yerde kestir dolgun gösteren bir kesim yapsın, ara makas atmasın vesaire..
Ama bu görüntüde hile olur iyileştirme olmaz
aynı karışımı denedim ama banyo sonrası sıkıp durulamadım kalıntı bıraktı sertleştirdi bir de oyle deneyeyim teşekkurler
2yıl saçıma öyle şeyler dokundurmadım baktım değişim yok yine başladımdüzlestırıcı kullanıncada boyle oluyor sac tum kımyası bozuluyor
benimde saclarım aynı sizinki gibi.uzun oldugu için cok cabuk kırılıyorlar bende ne denediysem bi cözüm bulamadım bitkisel sampuan kullanmaya basladım yakalasık 1 senedir eskiye oranla bi nebze daha ii görünüyolar2yıl saçıma öyle şeyler dokundurmadım baktım değişim yok yine başladım
Lütfen biri yardım etsin ya. Saçlarım acayip kuru. Odun gibi resmen. Saç gibi durmuyor açınca elektrikli cılız bir ot topluluğu(!). Sürmediğim yağ kalmadı. Bkz: hint yağı, jojoba ,gliserin ,zeytinyağı, badem yağı, çörek otu yağı, menekşe yağı. Yağlar yüzünden saçlarımın rengi de açıldı. Tüm bunların yanında yumurta, elma sirkesi, maden suyu, mayonez,bal,yoğurt.süt hepsini denedim.Son 4 yılda saçlarımın yarısını kaybettim. Doktora gittim B12 ve demir eksikliği tedavisi gördüm ; işe yaramadı.Biri artık işe yarayan bir formül söylesin. Duacınız olurum. Yardım edinYarın saçlarımın foto çeker atarım.