Mutlaka deniycem haber veririm :)Bir avocadoyu ez icine 2 yemek kasigi zeytinyag koy ve karistir sonra sacina uygula ve 1 saat beklettikten sonra yika :)
Deneyeceklerim arasına aldım bile teşekkürler :)priorin kapsül ve şampuan kullanabilirsin hem çabuk uzar hem de gürleşir
Sirke kuru saçları daha fazla kurutuyor dediler bende kullandım gerçekten daha kotu oldu ama maya maskesine başladım devamını getirmedim yeniden bi donus yapalım o zaman teşekkürler :)merhaba canım benım bende aynı dertten muzdariptim saçlarımı kestirdim herşeyi kullandım fayda etmedi saçlarmı kestirdim 4 yıl boyunca omuzumda kaldı taki o güne kadar saçlarıma kuru maya maskesi uyguladım duştan önce ve duştan sonrada sirkeyle duruladım suan az biraz kuruluk var ama eskisinden çok çok iyi
Lütfen biri yardım etsin ya. Saçlarım acayip kuru. Odun gibi resmen. Saç gibi durmuyor açınca elektrikli cılız bir ot topluluğu(!). Sürmediğim yağ kalmadı. Bkz: hint yağı, jojoba ,gliserin ,zeytinyağı, badem yağı, çörek otu yağı, menekşe yağı. Yağlar yüzünden saçlarımın rengi de açıldı. Tüm bunların yanında yumurta, elma sirkesi, maden suyu, mayonez,bal,yoğurt.süt hepsini denedim.Son 4 yılda saçlarımın yarısını kaybettim. Doktora gittim B12 ve demir eksikliği tedavisi gördüm ; işe yaramadı.Biri artık işe yarayan bir formül söylesin. Duacınız olurum. Yardım edinYarın saçlarımın foto çeker atarım.
Bir yerde okumuştum, saçı yumuşatan ve nemlendiren hındıstan cevizidir diye. Fakat siz hepsini denemiş, bunu denememişsiniz. Bence bunu da deneyin. Zaten saçınız doğştan kuru ise, mecburen her yıkamada bu yağı kullanacaksınız. Benım saçım kuru değil ama kullanıyorum daha güzel oluyor.Lütfen biri yardım etsin ya. Saçlarım acayip kuru. Odun gibi resmen. Saç gibi durmuyor açınca elektrikli cılız bir ot topluluğu(!). Sürmediğim yağ kalmadı. Bkz: hint yağı, jojoba ,gliserin ,zeytinyağı, badem yağı, çörek otu yağı, menekşe yağı. Yağlar yüzünden saçlarımın rengi de açıldı. Tüm bunların yanında yumurta, elma sirkesi, maden suyu, mayonez,bal,yoğurt.süt hepsini denedim.Son 4 yılda saçlarımın yarısını kaybettim. Doktora gittim B12 ve demir eksikliği tedavisi gördüm ; işe yaramadı.Biri artık işe yarayan bir formül söylesin. Duacınız olurum. Yardım edinYarın saçlarımın foto çeker atarım.
Şu An çinko tedavisi goruyorum. Birde devit 3 ampul içtim. Elbette doktor kararıyla. Bunun yanında doktorumun vermiş olduğu yağ karışımını hazırlattım eczaneye onu kullanıyorum saç dipleri için. Uçlarınaysa badem yağı sürüyorum. 3 defa yaptım bunu henuz haftada bir olacak şekilde. Yakında buraya saçımın Son durumunu tekrar atarım. Şimdilik Tek değişim 24 yıldır bir kez olsun yağlanmayan saçlarım yağlanmaya başladı. İlginçtir ki buna çok seviniyorum saçları ve cildi benim kadar kuru olan insanlar beni anlayacaktır :) hindistan cevizi yağı ve avokado kullanacaklarım arasında. Herkese teşekkür ediyorum; )Bir yerde okumuştum, saçı yumuşatan ve nemlendiren hındıstan cevizidir diye. Fakat siz hepsini denemiş, bunu denememişsiniz. Bence bunu da deneyin. Zaten saçınız doğştan kuru ise, mecburen her yıkamada bu yağı kullanacaksınız. Benım saçım kuru değil ama kullanıyorum daha güzel oluyor.
Saçlarının hangi bölgesi yağlandı? Sadece dipleri mi, yoksa normal her tarafımı? Dipleri ise iyiye alamet değil...Şu An çinko tedavisi goruyorum. Birde devit 3 ampul içtim. Elbette doktor kararıyla. Bunun yanında doktorumun vermiş olduğu yağ karışımını hazırlattım eczaneye onu kullanıyorum saç dipleri için. Uçlarınaysa badem yağı sürüyorum. 3 defa yaptım bunu henuz haftada bir olacak şekilde. Yakında buraya saçımın Son durumunu tekrar atarım. Şimdilik Tek değişim 24 yıldır bir kez olsun yağlanmayan saçlarım yağlanmaya başladı. İlginçtir ki buna çok seviniyorum saçları ve cildi benim kadar kuru olan insanlar beni anlayacaktır :) hindistan cevizi yağı ve avokado kullanacaklarım arasında. Herkese teşekkür ediyorum; )
Sadece dipleri. Ama neden kiiiiSaçlarının hangi bölgesi yağlandı? Sadece dipleri mi, yoksa normal her tarafımı? Dipleri ise iyiye alamet değil...
Diplerinin yağlanması deride problem olabilir dikkat etmeniz iyi olur.Sadece dipleri. Ama neden kiiii
Ben onu çok yaptım hem de hakiki izmir zeytinyağıyla hiç bir fayda gormedim inşallah sen gorursun az sur temizlemesi çok zorBenim saclarimda nemini kaybetmiş kuaför zeytinyağı sür dedi onuda düzenli yapamadım o yüzden hala kötü saçlarım
Yakın zamanda kontrole gidip ileteyi doktora. TeşekkürlerDiplerinin yağlanması deride problem olabilir dikkat etmeniz iyi olur.
Saç derisi için bildiğim en iyi yöntem, avustralyada yetişen Çayağacı denilen ve biraz defneye benzeyen bir bitkinin yağıdır. Yani çayağacı yağı. Biraz sarımsak yağı, biraz badem yağı, biraz da hınsıstan cevızıyle eşit biktarda karıştıtınca derıye haftada ıkı defa kullanılır ve kesın tedavi yapar.Yakın zamanda kontrole gidip ileteyi doktora. Teşekkürler