Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SAÇLARIM KUPKURU

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sirke kuru saçları daha fazla kurutuyor dediler bende kullandım gerçekten daha kotu oldu ama maya maskesine başladım devamını getirmedim yeniden bi donus yapalım o zaman teşekkürler :)

rica ederim sirke ama elma sirkesi saçı parlatır yumuşatır ve rengini açar benim hiç şikayetim olmadı demekki her saç tipine uygun değilmiş

Mısır kınası, Yosun yada biotin özlü ürünleri denemenizde fayda var.

Saç uçların aşırı incelmiş ve kötü görünüyor bence kestir o kısımlarını.

Saçının kuruluğunun B12 veya demir eksikliğiyle alakası olduğunu sanmam.3-4 ay önce bana da aynı teşhis kondu, saçlarım hep yağlıydı, yine yağlı.Dökülme yapıyor ama eksiklik.
Kesim konusunda kiddye katılıyorum, uçtaki incelen kısımları düz bir şekilde kısalttırırsan daha hacimli görünür saçın.
Loreal mucizevi yağ kuru bir yağ, ben saçlarımı yağlandırmadığı için memnunum kendisinden, ama çok kuru saçlarda işe yaramamasına şaşırmadım.
Benim çabam hep saçlarımın yağlanmasını engellemek oldu bu güne kadar :) o yüzden sana en memnun kalmadığım, saçlarımı hemen yağlandıran ürünlerden tavsiye edeceğim :)
Loreal arı sütü şampuan ve aynı serinin saç kremi, saç maskesi.Muhteşemmm kokuyor bu seri ve yumuşacık yapıyor.Sırf muhteşem kokusu için saçlarımı yağlandırdığı halde uzun süre kullanmıştım.Bu seriyi deneyebilirsin.
Hala satışta mı bilmiyorum ama gliss in sarı serisi (nutritive oil idi sanırım) o da yağlandırmıştı saçımı.
Yumuşatma ve elektriklenmeyi önleme için de morfose keratinli saç serumu öneririm.Bu yağlandıran bir ürün değil ama yumuşak, akışkan, elektriklenmeyen ve söz dinleyen saçlar yaratıyor.banyodan sonra nemli saça uygulanıyor.Ucuz ve bereketli de bir ürün.
Bir de Lee stafford my big fat hair serisi var.Ben markanın başka bir serisini kullanıyorum, ama saç tipimiz ve beklentilerimiz farklı olduğu için sana arkadaşlarımın kullandığı bu seriyi (şampuan ve krem) öneririm.Gerçekten hacim veren tek hacim şampuanı olduğunu söylüyorlar

Kuruluğu gideren 4 madde biliyorum. Belki faydası olur. Biri gliserini bire bir sulandır ve sprey yap kullan. diğeri, Hindistan cevizini bakım yağı olarak kullan ve 1 saat sonra yıka. 3. sü keratin yükle, safi katkısız kerain olsun, saçın nemini hapseder. Dördüncüsü ise, Argan yağını hergun bir ıkı damla avucunda dağıt ve saına sür, ışıl ışıl parlatır ve yumuşatır.

Bir yerde okumuştum, saçı yumuşatan ve nemlendiren hındıstan cevizidir diye. Fakat siz hepsini denemiş, bunu denememişsiniz. Bence bunu da deneyin. Zaten saçınız doğştan kuru ise, mecburen her yıkamada bu yağı kullanacaksınız. Benım saçım kuru değil ama kullanıyorum daha güzel oluyor.

Şu An çinko tedavisi goruyorum. Birde devit 3 ampul içtim. Elbette doktor kararıyla. Bunun yanında doktorumun vermiş olduğu yağ karışımını hazırlattım eczaneye onu kullanıyorum saç dipleri için. Uçlarınaysa badem yağı sürüyorum. 3 defa yaptım bunu henuz haftada bir olacak şekilde. Yakında buraya saçımın Son durumunu tekrar atarım. Şimdilik Tek değişim 24 yıldır bir kez olsun yağlanmayan saçlarım yağlanmaya başladı. İlginçtir ki buna çok seviniyorum saçları ve cildi benim kadar kuru olan insanlar beni anlayacaktır :) hindistan cevizi yağı ve avokado kullanacaklarım arasında. Herkese teşekkür ediyorum; )

Saçlarının hangi bölgesi yağlandı? Sadece dipleri mi, yoksa normal her tarafımı? Dipleri ise iyiye alamet değil...

Benim saclarimda nemini kaybetmiş kuaför zeytinyağı sür dedi onuda düzenli yapamadım o yüzden hala kötü saçlarım

Benim saclarimda nemini kaybetmiş kuaför zeytinyağı sür dedi onuda düzenli yapamadım o yüzden hala kötü saçlarım
Ben onu çok yaptım hem de hakiki izmir zeytinyağıyla hiç bir fayda gormedim inşallah sen gorursun az sur temizlemesi çok zor

Yakın zamanda kontrole gidip ileteyi doktora. Teşekkürler
Saç derisi için bildiğim en iyi yöntem, avustralyada yetişen Çayağacı denilen ve biraz defneye benzeyen bir bitkinin yağıdır. Yani çayağacı yağı. Biraz sarımsak yağı, biraz badem yağı, biraz da hınsıstan cevızıyle eşit biktarda karıştıtınca derıye haftada ıkı defa kullanılır ve kesın tedavi yapar.

Merhaba benimde saçlarım çok kuru ve uyuyup uyandığımde resmen elektirik çarpmış gibi karma karışık oluyordu. Bunu birkaç arkadaş ortamımda konusu açtım ve bir arkadaşım .... diye bir saç serumu önerdi her akşam yatmadan önce masaj yaparak uyguluyorum ve çok faydasını gördüm saçım dolgunlaştı ve nemlendi kesinlikle tavsiye ediyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…